Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה, אחרי אין סוף חפירות באינטרנט בנושא עשיתי שדרוג למערכת ברכב.

השירוקו מגיעה במקור עם מערכת RCD-510 של בלאופונקט עם מסך מגע 6.5".

בניגוד למערכות מתקדמות יותר של החברה המערכת הנ"ל מגיעה ללא ניווט וללא יכולת לחבר אביזרי וידאו חיצוניים.

בסופו של דבר, הותקן ברכב מתאם video in מיוחד (aftermarket) הכולל גם העברה של יכולות המגע של המסך ליחידת GPS נפרדת.

בנוסף המתאם מאפשר עוד מספר כניסות נוספות (מצלמת רוורס, DVD ומה שעוד תרצו), אני חיברתי את האייפון בעזרת כבל ייעודי.

מעבר למתאם הוידאו הותקנה ברכב מערכת OPS (Optical Parking System) שמראה על גבי התצוגה של הרכב את המכשולים והמרחק מהם, דוגמא אפשר לראות כאן

זאת ההזדמנות להודות לקלאס A, חברה תותחים אחד אחד, שעשו עבודה מדהימה ואיכותית

כיף שיש מקומות כאלה בארץ שבאמת אפשר להגיד עליהם שהם מקצוענים

וקצת תמונות לקינוח

GPS.jpg

GPS2.jpg

VIDEO1.jpg

VIDEO2.jpg

שששששששששירוקו אדומה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אכן מערכת מרשימה. שמעתי שצ'מפיון "שינמכו" את מערכת השמע בשירוקו חדשות שנמסרות עכשיו ולא נותנים יותר את ה-RCD 510. כנ"ל גם בגולף. המשמעות היא שמי שיקבל רכב עם ה-RCD 310 וירצה לשדרג ב-Class A ל-510 ולהוסיף בלוטות' מובנה, GPS ותצוגת רברס, יצטרך להיפרד מכ-20,000 ש"ח...

פורסם

תתחדש! לגבי קלאס A יש לי חבר שהיה לו נסיון לא נעים איתם. בכל אופן אם כבר רציתי לשאול שאלה. מה הכוונה מיחידת GPS נפרדת? איזו יחידה זאת? באיזה מתאם השתמשת? זה מתאים לעוד מכשירים?

פורסם
אכן מערכת מרשימה. שמעתי שצ'מפיון "שינמכו" את מערכת השמע בשירוקו חדשות שנמסרות עכשיו ולא נותנים יותר את ה-RCD 510. כנ"ל גם בגולף. המשמעות היא שמי שיקבל רכב עם ה-RCD 310 וירצה לשדרג ב-Class A ל-510 ולהוסיף בלוטות' מובנה, GPS ותצוגת רברס, יצטרך להיפרד מכ-20,000 ש"ח...

לפי פורומים של שירוקו בחו"ל הטענות הן שיש בעיה מסוימת עם ייצור הRCD510 שמעקב משמעותית את ייצור השירוקו, יכול להיות שזה ההסבר להחלפה ל310 - צ'מפיון לא רוצים לעקב את המשלוחים לארץ (סתם תאוריה שלי)

תתחדש! לגבי קלאס A יש לי חבר שהיה לו נסיון לא נעים איתם. בכל אופן אם כבר רציתי לשאול שאלה. מה הכוונה מיחידת GPS נפרדת? איזו יחידה זאת? באיזה מתאם השתמשת? זה מתאים לעוד מכשירים?

עוד לא יצא לי להיתקל במישהו עם חוויה שלילית מהם, איתי בכל אופן הם יצאו מעל ומעבר.

הכוונה היא שיש פיזית מכשיר GPS נפרד, זה משהו יעודי שהם מרכיבים. למכשיר הזה יש יציאת RGB כמו שמסך של הRCD יודע לקבל, חלק מהמתאם הזה מכיל יחידת מיתוג בין מקורות וידאו שונים, ביניהם המכשיר עצמו, הGPS, מצלמת רוורס וכו'

לגבי המתאם, מדובר במתאם מיוחד שמתאים לRCD 510, אני כבר כמה חודשים מחפש נתונים על משהו כזה באינטרנט ורק לאחרונה מצאתי חברה קוריאנית שמייצרת כאלה - אני לא יודע אם זה מה שקיים אצלי בשירוקו.

המתאם הוא של qdis.co.kr שהם היחידים בכל רחבי האינטרנט (עד כמה שמצאתי) שיש להם פתרון video-in לRCD 510

ד"א, מתאמים דומים באותו סגנון יש לרוב המערכות של הקונצרן - RCD 510, RNS 510, RNS-E וכו'

כנראה שאם אתה בעל פולק'\אאודי\סיאט\סקודה עם מערכת שיש לה מסך - ניתן למצוא מתאם עבורה.

וכמובן תודה רבה לכל המאחלים, הפרויקט הבא כבר יצא לדרך ואני עכשיו בשלבים של בניית carpc שיתחבר למערכת הנ"ל (עם תצוגה במסך המקורי, והעברת המגע מהמסך למחשב)

עדכונים בהמשך.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

שירוקו 1.4 ידני מגיעה כיום עם קנווד 5024 כולל הכל מצלמת רוורס,ניווט,בלוטות,DVD מובנה,USB

הכל בהתקנה מקומית, לדעתי מי שקיבל את ה510 אכל אותה

פורסם
שירוקו 1.4 ידני מגיעה כיום עם קנווד 5024 כולל הכל מצלמת רוורס,ניווט,בלוטות,DVD מובנה,USB

הכל בהתקנה מקומית, לדעתי מי שקיבל את ה510 אכל אותה

תוכל להסביר על מה אתה מבסס את דבריך שמערכת קנווד עדיפה יותר על ה-510? הרי את כל התוספות שציינת ניתן גם להוסיף ל-510, רק שהמחיר ליבואן יהיה גבוה פי 4.

• תוכן חדש...