Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פאסט 2006 והרמקולים שלה שם מספקים אותי.

אני רוצה להוסיף להם את המגבר + הסאב שלי, עכשיו השאלה שלי היא האם האיכות של הרמקולים תרד לאחר שאני יתקין את המגבר?

והאם יש אפשרות לחבר למגבר רק את הסאב, ואת הרמקולים להשאיר ככה מחוברים לפאנל איך שהם? כי אני לא חושב שהם צריכים עזרה ממגבר.

וגם מה הקטע עם מנחת? שכולם אומרים לי שאני צריך לקנות איזה מנחת משהו כזה, אני צריך מנחת אפילו אם אני מחבר רק את הסאב למגבר? ואת הרמקולים משאיר מחוברים רגיל?

וגם למי שיש איזה המלצה על חנות טובה להתקנת המערכת באיזור חיפה מוזמן להמליץ (לא אוטוסאונד)

תודה מראש

פורסם

+1 על ליאור מולטימדיה, תסתכל על התרד למטה שביקשו גם המלצה על מתקין מחיפה ותבין מה רמת העבודה של אופיר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...