Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש רכב מנהלים(משפחתית גדולה) לא מהחברה אלא שנה-שנה וקצת על הכביש.

התקציב שלי סובב סביב 120-130 אלף ש"ח מקסימום.

הדרישות שלי מהרכב שיהיה מרווח, מושבים נוחים, נוח לנסיעה ושקט.

גם מנוע טוב לא יזיק, לעומת זאת התנהגות כביש פחות מעניינת אותי.

כרגע אני נוהג על מאזדה 6 משנת 2003, והייתי מעוניין ברכב קצת יותר נוח ושקט.

עד עכשיו חשבתי על מס' אופציות, ביניהן(מה שנכנס בתקציב שלי):

שברולט מאליבו(2008- מרשימה מאוד, ביצעתי נסיעת מבחן ונהניתי מאוד, אך מצד שני ירידת הערך מפחידה אותי.

מאזדה 6(2008- כי היא תשמור הכי טוב על הערך והשוק לא מגוון מספיק, מצד שני בא לי קצת שינוי ממאזדה.

פאסאט(2007) - נראית מעניינת, לא נהגתי עליה.

מישהו יכול לעזור???

פורסם

ממליץ על פורד מונדאו אם תמצא בתקציב, מרווחת מאוד ויש עליה ביקורות מעולות ולא נראה לי שתאבד מהערך שלה כמו השברולט וכו'.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
לא בטוח שתיכנס לתקציב, אבל הייתי מחפש סופרב (2008 ).

הסופרב החדשה נמרכה רק מדגם 2009.

ב-2008 זה הצורה הישנה שמבוססת על הפאסאט שנמכרה עד 2005.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חוץ מהונדה אוקרד, סובארו B4, טויוטה אוונסיס וסקודה סופרב אף רכב מנהלים לא השתנה מ-2008 ל-2009.

תלך לסוכנות, תבצע נסיעת מבחן על מאזדה 6, מונדיאו, פאסאט ושאר רכבי המנהלים... ותנסה להשיג חוות דעת על אקורד ו-B4 משנת 2008.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...