Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה התקציב למערכת?

כי יש לך דברים שמאוד כדאי לשנות...

תשקיע בסט קידמי טוב ותגביר אותו

את הרמקולים מאחורה תחבר לHU

ומה קשור רמקולים של 8 אוהם? אתה מחבר רמקולים ביתיים?

Scooby WRX

פורסם

האמת שכן אני מחבר רמקולים ביתיים הם יותר מידי איכותיים אי אפשר להסביר איכות באינטרנט אני לא שאיר אותם סתם בחדר יש להם פוטנציאל ואני אנצל אותו...

ד"א שלא תחשוב שאני פות מעברה באוטו אני אחבר רק את האלמנטים בלי הקופסא..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

דבר ראשון - מאיפה יש לך כל כך הרבה זמן בשביל לעשות את הציורים האלה ????

דבר שני - למה רמקולים 8 אוהם ? בגלל ההתנגדות הגדולה שלהם אתה לא תנצל את המגבר הפנימי ברדיו דיסק והם אכן ישמעו חלשים.

אם תוריד את הגיין במגבר כדי שה 6*9 והסאב לא ישתלטו לך על הסאונד אז אתה בעצם מאבד ווליום כללי כי אתה מוגבל מהעוצמה הנמוכה של הקדמיים.

אם אתה יכול למצוא את אותם רמקולים ב 4 אוהם במקום 8 זה יהיה עדיף.

נראה לי חבל על הבזבוז של העוצמה אם ה 8 אוהם הזה...

עריכה - ככה זה כשכותבים הודעות ארוכות - הן יוצאות מאוחר ואז כבר נפתרו חלק מהתעלומות בת'רד...

חשבת על חיבור כל זוג במקביל על אותה יציאה של הרדיו דיסק ?

פורסם

דבר ראשון עשיתי תכנון ראשון בשיעור היטוריה אני לא אשם זה המורה.... ואז תוך 10 דק זה היה על המחשב...

דבר שני 8 אוהם כי זה מה שיש לי .. הם טובים מידי כמו שציינתי ואין לי מה לזרוק 700 שקל על קומפנוננטים... זה בזבוז כסף לדעתי .

אתה צריך לשמוע אותם כדי להבין על מה אני מדבר.....

ומה התכוונת חיבור של זוג על אותה היציאה

יעני את הקידמיים והאחוריים של ה-8 על שמאל שיעבדו כזוג

ואת הזוג האחרים על ימין??

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

כן - זוג על יציאה קדמית שמאל וזוג על יציאה קדמית ימין.

ככה ההתנגדות הכוללת שלהם היא 4 אוהם ולכן נראה לי שהניצול של ההגברה הפנימית של ה HU יהיה יעיל יותר מאשר רמקול אחד בודד על כל יציאה.

פורסם

כן ... אבל מי אמר שרמקולים שנשמעים טוב בבית בתיבה המתוכננת מראש שלהם ישמעו טוב גם באקוסטיקה המוגבלת של הרכב?

ומי אמר שהחומר ממנו הם עשויים מתאים ויחזיק מעמד בתנאים הלא פשוטים של חום וקור ולחות שיש ברכב?

קומפוננטים הם לא סתם רמקולים שתיכננו ברגע ושאמרו בואו נסחוט עוד כסף מבעלי רכבים , יש מאחורי חלק נכבד מהם תכנון רב גם מבחינת החלל שהם משתמשים בו וגם מבחינת החומרים המתאימים לרכב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כן ... אבל מי אמר שרמקולים שנשמעים טוב בבית בתיבה המתוכננת מראש שלהם ישמעו טוב גם באקוסטיקה המוגבלת של הרכב?

ומי אמר שהחומר ממנו הם עשויים מתאים ויחזיק מעמד בתנאים הלא פשוטים של חום וקור ולחות שיש ברכב?

קומפוננטים הם לא סתם רמקולים שתיכננו ברגע ושאמרו בואו נסחוט עוד כסף מבעלי רכבים , יש מאחורי חלק נכבד מהם תכנון רב גם מבחינת החלל שהם משתמשים בו וגם מבחינת החומרים המתאימים לרכב.

:mm_yeah:

רק אוסיף, המיקום באוטו כשאתה רוכש קומפוננט הוא נזיל, זאת אומרת את הטוויטר ואת המיד באס (אם ישנו) אפשר להזיז בהתאם לשמיעה.

כשיש לך רמקול אחד סטטי, מן הסתם הוא לא ישמע טוב כמו שקומפוננט יכול להשמע..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

:mm_yeah:

רק אוסיף, המיקום באוטו כשאתה רוכש קומפוננט הוא נזיל, זאת אומרת את הטוויטר ואת המיד באס (אם ישנו) אפשר להזיז בהתאם לשמיעה.

כשיש לך רמקול אחד סטטי, מן הסתם הוא לא ישמע טוב כמו שקומפוננט יכול להשמע..

עדיף שהמיקום יהיה גמיש נראה לי ולא נזיל... :lol::lol::lol:

פורסם

יש לי מערכת בחדר ששיניתי לגמרי היה לי שתיים קידמיים 5WAY (סאב,מיד,טויטר,ועוד זוג טויטרים מחוברים יחד... כמו באחוריים 6*9 של רכב)

פירקתי להם את האבא ...

הקופסא עצמה שמורכב עליה הסאב עם התיבת תהודה שמתי בארגז מצאים (מחוברים במיטה, ארגז מצאים יש לו תהודה טובה!!!!).

לכל שאר הרמקולים בניתי קופסא מצינור מים 10 ס"מ אורך ורוחב 3 צול (האפורים שעוברים באדמה מי שמכיר..)

צבעתי אותו בספריי שחור וחיברתי רמקול עליו.... עשיתי מדפים בפינת של החדר והנחתי את המידים מאחורה ואת הטוויטרים הרגילים מקדימה....(הטוויטרים הכפולים לא בשימוש)

כדי שיהיה יותר באס:

והוספתי 2 סאבים של עשר אינצ' עם קופסא (בהם לשם שינוי לא נגעתי ...)

בקיצור הכל בקונבינה ושומעים מעולה ואני אומר מעולה אני יודע מה אני מדבר..

אני לא מבין למה כולם צריכים לעשות אותו דבר באוטו סאב ,קומפוננטים מקדימה,ושש על 9 מאחורה מה קרה אי אפשר לצאת מהשיגרה????

מה שמעניין אותי אם אני אחבר את שני הרמקולים בעלי התנגדות של 8 אוהם על אותה יציאה ההתנגדות שלהם תרד ל4???????

האמת שאת זה לא סאב בכלל מחובר לו קרוס אובר שמסנן לו את כל הצלילים הנמוכים הוא לא צריך תיבת תהודה

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

תראה אתה מנסה לעשות מערכת בקומבינה וזה לא בטוח ילך, אם אתה רוצה כמה טיפים לאיך זה כן יכול לעבוד אז תקשיב -

אל תחבר את הרמקולים האחוריים למגבר אלא את הקדמיים, למרות שתנצל חצי מהעוצמה של המגבר, זה עדיין יהיה יותר חזק מההגברה של הרדיו דיסק, הרמקולים הקדמיים אמורים להיות חזקים מהאחוריים, לא ההפך, אתה אמור לשמוע מקדימה לא מאחורה,

אם אפשר הייתי מציע לך בכלל לא לקנות רמקולים אחוריים, ולהשקיע את הכסף הזה בקדמיים.

בהתנגדות נורמלית לרכב של 4 אוהם, ואז באמת להנות מהם.

ברגע שתכניס אלמנטים שנבנו לשימוש ביתי לרכב, המון משתנים יפריעו לך, הם לא יעבדו בנפח שהם יועדו לו והם ישמעו לך מרוחים ולא מדויקים, הרמקולים לא נועדו לעבוד בכלי רכב נע ולקבל את הזעזועים שהוא עובר, לכן הבלאי שלהם יהיה מואץ והם יהרסו במהרה.

פלוס ההתנגדות שלהם היא 8 אוהם אז אתה מאבד חצי מהיעילות של כל מגבר רכב שתשתמש בו ,לא בדיוק הבנתי את הרעיון של לגשר את שניהם לאותה יציאה - מה שישמעו ערוץ אחד משניהם? זה לא קצת סוטר את הרעיון של סטריאו?

בקיצור

לדעתי עדיף שתקנה זוג רמקולים קדמיים וסאב, אתה תשמע הרבה יותר טוב מהמערכת שאתה מתכנן לעצמך כרגע.

תום

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

סטריו בחיים אני לא אסטור גבר...

יש את הרמקולים הקטנים 8 אוהם 2 קדימה 2 אחורה

הציעו לי לחבר קידמי שמאלי ואחורי שמאלי על יציאה מהרדיו דיסק front right

ואת הקידמי ימני והאחורי ימני על front rear

מבין את הראש..

ואמרו לי תראה הודעות קודמות שאם אני אחבר שתי רמקולים של 8 אוהם אל אותה היציאה ההתנגדות שלהם תרד לי ל-4 וזה נכון

חוץ מזה בדבר "רכב נע ולקבל את הזעזועים שהוא עובר"

זה ר-מ-ק-ו-ל מה אני מוביל זכוכיות מה יכול לקרות לו מי ישמע גם איפה אני נוסע בהרי הרוקי... לכן נראה לי שזה קצת לא מדוייק...

בקשר לאחוריים חייבים איזה צליל רעש מאחורה

מוכר את המערכת רמה גבוהה

• תוכן חדש...