Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנווד 7023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך מידע לגבי המכשיר, אמינות, שווה משהו בכלל??

לא בטוח לגבי הדגם יכול להיות שזה 7020

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

לי יש את המכשיר בגירסא עם הMP3 והוא מכשיר נהדר ... מעביר שירים ממש מהר קורא שירים ממש מהר גם בMP3 ובמעבר בין תיקיות ( הרבה יותר מהיר מSONY או כל פיונייר שראיתי בדוק ) וגם אחלה אפשרויות כיוון.

מה אתה צריך עוד לדעת?

בכמה אתה מביא אותו ?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שמעניין אותי בעיקר זו האמינות שלו

יש לי נסיון רע ומר עם קנווד, המכשיר הקודם היה 2023 והוא התפגר אחרי 13 חודשים.

יש לציין שהוא מורכב ברכב שטח שנוסע לא מעט בשטח ואוכל הרבה אבק.

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

לי היה במאזדה דגם ישן יותר של קנווד - 2012 והוא מחזיק עד היום - אפילו כשהעברנו אותו לרנו אקספרס. אני חייב להגיד שהבולם זעזועים שלו עובד מצויין אפילו במצד האלכסוני שהוא נמצא בו כרגע והוא לא עשה אפילו בעיה אחת במשך כל ה-4 שנים שיש לנו אותו.

אצל אח שלי באוטו יש 2023 שגם כן עובד יפה מאוד בלי שום בעיה כבר שנה וחצי...

אז לדעתי יש להם דגמים ששווים בהחלט את הכסף (לאחר שהמחיר יורד קצת אחריו כניסת המוצר לשוק) ונותנים תמורה.

• תוכן חדש...