Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר שנואשתי מחיפושים אחר ספייס נורמלית עם ק"מ שפוי - ובמחיר נורמלי - יש הרבה חיים בסרט שרוצים בין 2000 ל- 4 מעל המחירון - וחבל לי אפילו על השיחה

ראיתי פונטו ספייס 1800 אבארט ב-39 אלף צבע צהוב . כמה עולה להחזיק רכב כזה ? והאם בכלל שווה לחשוב בכיון ? (אני יודע שזה רכב שאוהבים לקרוע ולכן בלאי בהתאם )

תודה רבה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

במקרה של הפונטו ספייס מה שלא שפוי הוא המחירון - נמוך בהרבה משל המקבילות בסגמנט, ולכן על רכב במצב טוב -ואין הרבה כאלה - מוצדק לדרוש כמה אלפי ש"ח מעל המחירון.

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש מהפונטו שלך.

אני לא חושב שיש משהו פסול בלבקש 2000 ש"ח יותר מהמחירון על רכב טוב, שמור ומטופל. לדעתי באמת חבל שאתה לא טורח להתקשר לאנשים כאלו כי שם יש את המציאות האמיתיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה שאני ישלם מעל המחירון ?? האוטו חדש ? עם ניילונים ?

עוד מעט אנשים יבקשו כסף על הטיפולים השוטפים שהם ביצעו לאוטו

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אחרי שתקנה אוטו או שניים, תבין שעדיף לשלם יותר על רכב במצב טוב, מאשר למצוא "מציאה" בזול ואח"כ להתחיל לתקן את כל הליקויים שאיפשרו למוכר שלה למכור לך אותה בזול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הישראלי המצוי, העיקר לא לצאת "פראייר"

כמו שכבר אמרו קודמיי, חפש לקנות בזול, סבירות גבוהה שאח"כ תשלם ביוקר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חולה על המשפטים האלה :brickwall:

מישהו מכריח אותך לקנות? לא רוצה - לא צריך, נשמע שהמוכר חייב לך דין וחשבון על המחיר שהוא דורש :roll:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
יש הרבה חיים בסרט שרוצים בין 2000 ל- 4 מעל המחירון - וחבל לי אפילו על השיחה

הבעיה היא שאתה חושב שמחירון רכב יד שנייה הוא כמו מחירון רכב יד ראשונה, מספר שממנו מתחיל המשא ומתן ויורד רק למטה.

מחיר מחירון רכב יד שנייה אמור לייצג את המחיר הממוצע שבו נמכרים רכבים מדגם&שנתון זהה.

בשוק הרכב רכבים שנמכרים מעל המחירון אמורים לייצג רכב במצב מכני/קוסמטי "מעל הממוצע".

אם אתה מסכים לשלם מעל הממוצע או לא זה הבחירה שלך, אבל עכשיו אני מקווה שלפחות תבין למה אנשים מוכרים וקונים רכבים במחיר מעל המחירון.

פורסם

המחירון משקף מצב רכב "ממוצע".

אם מצב הרכב מעל הממוצע וישנו ביקוש אדיר בשוק לרכב הנ"ל, רק טמבל יסתפק במחירון.

לי אישית אין בעיה לשלם מעל המחירון אם המצב מצדיק זאת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מי שקונה רכב במחיר מחירון הוא פרייאר

ומי שמשלם מעל המחירון הוא פרייאר בריבוע

ולעניינו - כמה עולה להחזיק את האבארט ?

פורסם

ומי שקונה בפחות ממיחרון, ותוך 3 חודשים אחרי הקניה משקיע את ההפרש למחירון כפול 4 + ימי עבודה אבודים, עצבים ותיזוזים, הוא הפרייר הגדול מכולם.

פורסם

יש דוד מוסכניק + בוחן רכב = אין מצב לרכב חרא

:)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שמוכר רכב במצב מעולה בפחות מהמחירון הוא פראייר בעשירית, נראה אותך מוצא אחד כזה, ועוד פיאט HGT.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני קניתי את הספייס שלי לפני כשנה, שילמתי מחירון לרכב עם קילומטראז טוב, יד 2, שטופל מהיום שיצא מהחברה במרכזי בתל אביב, דגם ELX ידנית. לא מתחרט לרגע על המחיר ששילמתי.

לעומת זאת אני מכיר כבר 2 חברים שקנו את אותו רכב רק דגם SX בפחות מהמחירון ונפלו חזק מאוד. אחד החזיר את כל עלות הרכב תוך שנה וחצי והשני גם כן שוחה בים של בעיות.

העובדות הם, פיאט הוא אוטו רגיש יותר להזנחה, במידה ולא טופל כראוי אתה כבר תשלם בעתיד.

מי שמוכר את הרכב מתחת למחירון הוא בעל קילומטראז גבוה, יד גבוהה, השכרה/ליסינג או פשוט חושב שהרכב לא שווה את זה ורוצה להיפטר ממנו.

ובקשר לכל ההערה של פרייאר, בוא נגיד שיהיה בהצלחה!

בקשר ל-hgt, יש חיפוש

פורסם

אני חושב שבזה תם הדיון, כי מעכשיו כל מי שיעז להעיד על עצמו שקנה רכב במחירון או חס וחלילה מעל המחירון יצא הפראייר.

וכולנו יודעים מה זה אומר לצאת פראייר:

"במדינת ישראל, המילה פראייר מתארת את סוג הקיום הנמוך ביותר האפשרי - תחתית שרשרת המזון, פחות מאמבה, סטטוס שאין נמוך ממנו. בעיני הישראלי הפראייריות גרועה ממוות והוא יעדיף טבילה בסיר שמן רותח על פני מצב בו מישהו יגיד לו בחיוך שהוא שילם 3 אגורות יותר לליטר דלק ("יצא פראייר")."

העיקר שהשכן ישאל נוכל להגיד לו שקנינו במתחת למחירון.

• תוכן חדש...