Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביב ציינת שאחרי 1000K מומלץ לחזור על פעולה זאת בשנית ,

אז לא כדאי להחליף את הטרמוסטט ואת כל הגומיות והמכסה בפעם השניה שאני אחליף את המים?

לאחר 1000K שהמנוע "התנקה" מאבנית ומכל המזיקים.

חג שמח :lol:

פורסם

כדאי ללחוץ מעט על הצינורות כדי להוציא אוויר.

בסוף התהליך אתה אמור לראות זרימה קבועה של מים מהצינורית הדקה המתחברת למיכל ההתפשטות.

פורסם

מחזק את התגובה שמעלי. גם אני נוטה לשחק עם הצינורות, אם כי זה לא מוגדר בהנחיות היצרן או הכרחי.

מרק אין חשש למה שציינת. גם עם מכסה פתוח התרמוסטט נפתח והמאווררים פועלים. למה אתה חושב שיש בעיה כזו?

ליאור לשאלותיך-

החלפה לנוזל קירור אכן עשויה להסיר שאריות אבנית ולפרוץ נקודות אכולות. זה סיכון שאין לך הרבה ברירות אלא לקחת אם אתה רוצה להחזיק ברכב עוד זמן רב.

מתי לשים תרמוסטט וגומיה חדשה זו קצת שאלה פילוסופית.

נראה לי שהכי טוב להחליף גומיה בפעם הראשונה ובפעם השניה להחליף את התרמוסטט ושוב גומיה. גם ככה הגומיות לא יקרות.

פורסם

טוב היום ביצעתי את הטיפול הנ"ל ושמתי לב שאם לא מפרקים את הטרמוסטט אין אפשרות להוציא את כל המים מהמנוע (כמובן מהמעברי מים שנמצאים בו ) כי הוא במצב סגור ורק לאחר שהמים מתחממים הוא נמצא במצב פתוח (הטרמוסטט כן?),

פירקתי את הטרמוסטט הוצאתי את כל המים מהמנוע הצטיידתי בגומייה -o ring חדשה מקורית,

מילאתי את נוזל הקירור המקורי סגרתי את כל המעברים שפתחתי בדקתי נזילות עם מנוע עובד,לאחר נסיעה,מים במיכל העיבוי

כשמד החום מגיע לחצי המאוורר נכנס לפעולה תקינה .

יש לציין שאין צורך לנקז אוויר ולא ללחוץ על שום צינור פעולה זו מתבצעת אוטומטית על ידי צינורות ניקוז (מערכת סגורה).

בעוד 1000K אני יבצע שוב את פעולה זאת ובנוסף אני יחליף גם לטרמוסטט חדש מקורי .

זה המחירים שקיבלתי מצמפיון מוטורס לחלקים המקוריים :

221 ש"ח -טרמוסטט

14 ש"ח -גומיה

169 ש"ח - או בית טרמוסטט או מכסה תקנו אותי מה נכון לגבי המחיר (קיבלתי הסבר גרוע מהמכסנאי )

איך נראים המחירים סבירים?

שיהיה חג שמח [:

פורסם

אלו מחירי החברה.

המחיר שקיבלת הינו למכסה התרמוסטט. חשוב ביותר להחליפו.

כל הכבוד על העבודה העצמית. חבל שלא העלית מדריך מצולם.

• ספונסר פורום
פורסם

בעיניין מכסה פתוח או סגור אז שניכם צודקים ,

יש להניע את הרכב בגמר העבודה כאשר המכסה פתוח

ולמלות את הנוזל ,בזמן הזה משאבת המים עובדת וסחרור

המים מוציא את האויר החוצה דרך מיכל העיבוי (אם המכסה סגור אין שחרור אויר )

להמשיך עם פעולת המנוע במכסה פתוח עד שמחוג החום עלה לאיזור ה 90

ואז לסגור את המכסה .

כמו שמרק אמר אם המכסה פתוח המים יגלשו החוצה והמאוורר לא יעבוד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אלו מחירי החברה.

המחיר שקיבלת הינו למכסה התרמוסטט. חשוב ביותר להחליפו.

כל הכבוד על העבודה העצמית. חבל שלא העלית מדריך מצולם.

את האמת אביב חשבתי על זה אבל ידיי היו מטונפות נורא כי לפני התעסקתי עם כיוון ידית ההילוכים ,

בעוד 1000K שאני יחזור על זה שנית עם החלפת כל הטרמוסטט אני יצלם מהלך מהלך,

יש לציין שמהלתי את נוזל הקירור ביחס של 1:1 אני גר באיזור דיי חמים (עמק הירדן,בקעה).

אם איני טועה הצינור התחתון מתחבר מהרדיאטור לתרמוסטט, נכון ?

מכסה הטרמוסטט נפתח על ידי שני ברגים,הוצאת הגומיה ואז הטרמוסטט .

בהתחלה חשבתי שלאיפה שמתחבר הצינור העליון מהרידאטור שם יושב הטרמוסטט זה מין חתיכת מפצל של מים שמתחבר ישר לבלוק.

יש לציין אביב שמכסה התרמוסטט והבית שלו נראים אצלי מאוד חדשים ,אבל בכל מקרה אני יחליף בטיפול הבא שאני יעשה .

תודה על העזרה הרבה.

חג שמח

פורסם

כמו שמרק אמר אם המכסה פתוח המים יגלשו החוצה והמאוורר לא יעבוד .

זה מה שקרה בהתחלה שהחום הגיע לנקודת ה90 (יש לציין שלא עבר אותה בכלל)

השארתי את הרכב מונע עם המכסה פתוח ואז סגרתי ונתתי לו לעבוד ,

אחרי שראיתי שמפלס המים תקין עשיתי סיבוב נחמד עם האוטו העלתי קצת טורים ,

בעצירה למרות החום המטורף בדקתי שאין נזילות מהמעברים שפתחתי ומהצינורות ששחררתי בדקתי את מפלס המים והכל תקין.

אגב רון אני הבחור שדיבר איתך היום לגבי התרמוסטט .

פורסם

כל עוד יש סחרור של מים דרך יוניט המאוורר למה שהמאוור לא יתחיל לפעול? עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים והמאוורר תמיד פועל גם כשהמכסה פתוח. נכון שאם מילאת הרבה מים הם גולשים. לכן אני ממליץ בהתחלה למלא רק עד המינימום.

• תוכן חדש...