Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו יודעים שבחודשי החורף יש חובת הדלקת אורות בכבישים בין עירוניים , כולנו גם יודעים שעל רכבים ציבוריים , אופנועים ומשאיות יש חובת הדלקת אורות בחודשים הללו גם בכבישים עירוניים.

אבל האם מישהו שמע על חובת הדלקת אורות בשעות היום ברכב פרטי גם בכביש עירוני?

כנראה שלא כולנו בקיאים בחוק כמו השוטר שרשם לאמא שלי דו"ח בדיוק כאשר היא "ציפצפה" על החוק הנ"ל. אחרי ויכוחים ארוכים של אימי עם השוטר (אני שמעתי הכול מהדיבורית) שהיא מנסה להסביר לו שהיא בחיים לא שמעה על החוק הזה, והוא מבחינתו מטיח באימי שהיא לא יודעת את החוקים ומסכנת את הנהגים סביבה.

השוטר ציין בדוח תחת סעיף העברה את המספר 6620 שאומר (ואני מצטט) :

אורות חורף דרך עירונית 6620 100 2

(1 בנובמבר עד 31 במרץ)

נהגת ברכב הנ"ל, שהינו מונית/אוטובוס/רכב מנועי מסחרי שמשקלו

הכולל המותר עולה על 14,999 ק"ג, בדרך עירונית, בלא שפנסי

החזית ופנסים אחוריים מאירים, בניגוד לתקנה 97(ג) לתקנות התעבורה.

כמובן שבגלל שזה הסעיף שהוא ציין היא קיבלה שתי נקודות ומאה ש"ח קנס, למרות שכבר 4 שנים שלא הייתה לה עבירה (והוא בדק במסוף וראה שזה המצב)

הדו"ח ניתן ברחוב רובינשטיין ביפו ולא רק לאימי , השוטר עמד שם וחילק לעשרות אנשים (אני מקווה שלא ליותר) דוחות על אי הדלקת אורות.

אם יש כאן מישהו שרוצה להאיר את עיניי לתיקון/שינוי בחוק אני אשמח לשמוע.

ולכל אלו שקיבלו שם דוח דומה אני מציע לבקש להישפט או לדרוש את ביטול הדוח.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כולנו יודעים שבחודשי החורף יש חובת הדלקת אורות בכבישים בין עירוניים , כולנו גם יודעים שעל רכבים ציבוריים , אופנועים ומשאיות יש חובת הדלקת אורות בחודשים הללו גם בכבישים עירוניים.

כנראה שלא כולנו בקיאים בחוק כמו השוטר שרשם לאמא שלי דו"ח בדיוק כאשר היא "ציפצפה" על החוק הנ"ל. אחרי ויכוחים ארוכים של אימי עם השוטר (אני שמעתי הכול מהדיבורית) שהיא מנסה להסביר לו שהיא בחיים לא שמעה על החוק הזה, והוא מבחינתו מטיח באימי שהיא לא יודעת את החוקים ומסכנת את הנהגים סביבה.

השוטר ציין בדוח תחת סעיף העברה את המספר 6620 שאומר (ואני מצטט) :

אורות חורף דרך עירונית 6620 100 2

(1 בנובמבר עד 31 במרץ)

נהגת ברכב הנ"ל, שהינו מונית/אוטובוס/רכב מנועי מסחרי שמשקלו

הכולל המותר עולה על 14,999 ק"ג, בדרך עירונית, בלא שפנסי

החזית ופנסים אחוריים מאירים, בניגוד לתקנה 97(ג) לתקנות התעבורה.

כמובן שבגלל שזה הסעיף שהוא ציין היא קיבלה שתי נקודות ומאה ש"ח קנס, למרות שכבר 4 שנים שלא הייתה לה עבירה (והוא בדק במסוף וראה שזה המצב)

הדו"ח ניתן ברחוב רובינשטיין ביפו ולא רק לאימי , השוטר עמד שם וחילק לעשרות אנשים (אני מקווה שלא ליותר) דוחות על אי הדלקת אורות.

אם יש כאן מישהו שרוצה להאיר את עיניי לתיקון/שינוי בחוק אני אשמח לשמוע.

ולכל אלו שקיבלו שם דוח דומה אני מציע לבקש להישפט או לדרוש את ביטול הדוח.

12345

פורסם

אם היא נהגה ברכב פרטי, הדו"ח שגוי, זה רשום שחור על גבי לבן על הדו"ח עצמו. שלח בקשה לביטול הדוח.

פורסם

אם הרכב שהיא נהגה בו לא עונה על הגדרה של מונית\אוטובוס\רכב מנועי מסחרי שמשקלו הכולל המותר עולה על 14,999 ק"ג, אז איך נתן לה דוח?

אם היא נהגה ברכב פרטי ואין לה רישיון למונית או אוטובוס, למה לא עצר אותה במקום על נהיגה ללא רישיון?

אני היתי שולח את כל הפרטים האלה עם ערעור לביטול הדוח. בבית משפט לדעתי הדבר הזה יפול עוד לפני שיגיע לדיון מול שופט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבקשה נשלחה היום , עכשיו אני מחכה לתשובה.

אבל אני לא חושב שזה בסדר שאני אסתפק בביטול הדו"ח של אימי בלבד , מה עם כל אלו שקיבלו את הדו"ח ואולי לא בדקו את השוטר? האם מגיע להם לשלם 100 ש"ח סתם בגלל שוטר שאין לו מושג ? מה גם שיש שתי נקודות על העבירה.

יש אפשרות לבטל לו את כל הפנקס בלי להגיע לבית משפט?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש חובה להדליק אורות ביום לאופנועים,מוניות, אוטובוסים ומשאיות.

אם הרכב שאמא שלך נהגה בו הוא לא מהנ"ל (ומספר הרכב בד"וח יוכיח באיזה סוג רכב מדובר), בקשה לביטול הדו"ח תיגרום להיעלמותו המוחלטת של הדו"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השאלה היא מה עושים מול שוטר כזה כדי שמישהו מעליו יתן לו בראש, אז נכון חבר הפורום ביקש לבטל והדוח יבוטל, אבל מה עם אלה שלא שמו לב לסעיף הרשום וישר רצו לשלם?

השוטר הזה מנצל את תפקידו לרעה ועובר על החוק בדריסה גסה מאוד. זה שוטר שראוי שישב בכלא כמו כל עבריין אחר למען ישלם ויבין את טעותו.

in the face

with a chair

פורסם

צירפתי את הדו"ח :

דוח אורות.jpg

פורסם
השאלה היא מה עושים מול שוטר כזה כדי שמישהו מעליו יתן לו בראש, אז נכון חבר הפורום ביקש לבטל והדוח יבוטל, אבל מה עם אלה שלא שמו לב לסעיף הרשום וישר רצו לשלם?

השוטר הזה מנצל את תפקידו לרעה ועובר על החוק בדריסה גסה מאוד. זה שוטר שראוי שישב בכלא כמו כל עבריין אחר למען ישלם ויבין את טעותו.

עזוב, לפני כמה שנים חטפתי דוח על אי ציות לתמרור עצור מניידת שהתחבאה אחלרי יציאה מתחנת דלק. אני לתומי חשבתי שבאמת לא שמתי לב עד שיומיים אחרי זה עברתי שם וגיליתי שבכלל אין תמרור עצור אלא תן זכות קדימה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה לעזוב?

בדיוק בגלל שוטרים כאלה חובבי המוטוריקה בארץ סובלים. זה שוטר שיוריד לך את הרכב מהכביש סתם כי בא לו ולך תתמודד עם הדוח (אלף ש"ח?) וזה בדיוק השוטר שיתן לך דוח על דיבור בנייד למרות שלא דיברת, וזה בדיוק השוטר שלא משנה מה, הוא מנסה לעשות מכסה מסויימת על הגב שלנו.

זה שוטר שאף אחד לא רוצה לפגוש ולכן אם אפשר רצוי לעשות משהו בנידון. אולי אפילו ללכת להשפט רק כדי שהשופט יתן לו בראש

in the face

with a chair

פורסם
אין מספר רכב, ואם אני רואה טוב אז כתוב פרטי+8?

איזה סוג רכב כתוב?

את מספר הרכב אני מחקתי (ועוד כמה פרטים אישיים) ובאמת נראה שרשום שם 8 ליד הפרטי.

הרכב הוא גולף 5 דלתות שנת 96.

פורסם

קיים או לא, הוא כתב 8 ולא סתם כתב, דאג לחזור על זה כמה פעמים כדי להסתיר משהו שכתב שם לפני.

שמגדילים את התמונה רואים טוב יותר שמשהו מסתתר מתחת ל-8.

in the face

with a chair

פורסם

בוודאי שקיים, יש חובה להדליק אורות ב"זמן תאורה" שמשמעותו בלילה (שעות החשכה) או בכל זמן אחר כאשר הראות לקוייה מחמת מזג אוויר או תנאים סביבתיים (לדוגמא: גשם)

• תוכן חדש...