Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מניח שאם לגורל יש אחד ויש לו מערכת חשמל טובה אז אין צורך לדאוג.

ומי זה אייל?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אלי.

לא רק שהיו שינויים במגברים לאורך בשנים.

אף יצא מגבר חדש לגמרי.

היו 2 דגמים עקרוניים לאורך השנים.

SAE-1000D.

שגם הוא עבר מס' שינויים, ויש טעות במנואל של היצרן.

ובכולם היה 30 אמפר כפול 3 פיוזים במספר.

הנה תמונה של המגבר בדגם הראשון שיצא לסאן-דאון, שזה היה ב2006, וזה התמונות הראשונות שיצאו בכלל של המגבר הזה עד בטרם צאתו להפצה מלאה.:

sae10002.jpg

גם פה ניתן לראות בבירור פיוזים של 30 אמפר 3 במספר.

וזה היה לפני 4 בשנים כPROTOTYPE.

זה הקישור לכתבה:

http://www.audiojunkies.com/blog/19/prototype-pictures-of-sundown-sae1000d-leaked

אני אתן לך ביקורת של AUDIOJUNKIES מפברואר 2008 שאומרת שהוא בעל 3 פיוזים של 30 אמפר:

http://www.audiojunkies.com/product/14/sundown-audio-sae1000d-reviews

זה המגבר:

sundown-audio-sae1000d.jpg

זה הנתונים שלו:

SPECIFICATIONS:

* 1000 x 1 watts @ 1 ohm

* 600 x 1 watts @ 2 ohms

* 300 x 1 watts @ 4 ohms

* 0.2v - 6v adjustable input sensitivity

* 10 Hz - 350 Hz Frequency Response

* Greater than 90 dB S/N Ratio

* 4-Way Protection Circuit (Thermal, Overload, Speaker Short, and Over Current)

* Linkable to another SAZ-1000D for 1800 watts @ 2 ohms

* 35 Hz - 300 Hz adjustable 24dB Low-Pass Crossover

* 10 Hz - 60 Hz adjustable 24dB Subsonic Filter

* 0 - 180 degree adjustable phase shift

* 0 - 18 dB adjustable bass boost with 45 Hz center frequency

* Wired Remote Control unit included

* 3x 30 Amp Internal Fuses

* 4 AWG power and ground terminals **

* 11.5" L x 10.2" W x 2" H

והנה תמונות כפי שהועלו בכל מקום:

Sundown_SAE1000D.gif

ומפה אפשר לשים לב לפיוזים הירוקים של ה30 אמפר.

וזה הדגם החדש, SAZ-1000D:

SAZ1000D_Casing_SML.jpg

וכך המגבר נראה מבפנים, מדובר על מגבר אחר ההיט סינק שונה הספק אחר, והקרוסאובר אחר.

אבל הבסיס נשמר וזאת הרויזיה הנוכחית, SAZ-1000D.

וגם פה ניתן לראות בבירור פיוזים של 30 אמפר, 3 במספר.

גם בדגם החדש:

SAZ1000D_Internal_SML.jpg

ולכל הספקנים.

כאן תוכלו למצוא בדיקות שנמדדו לכל מגברי סאן דאון, כולל תמונות וסרטונים שמראים בדיוק את התוצאות כפי שנמדדו:

http://www.soundsolutionsaudio.com/forum/index.php?/topic/30180-uniform-amp-clamp-test/

גם תמונות, גם סרטונים, ואת החישובים ניתן לעשות לבד(זרם כפול מתח = הספק).

רק הערת אגב, המחמיר בעניין הזה, זה שהם עוד בדקו את המגברים בתדר 50HZ, שזה בכלל מאשש אמיתות והגיון בבדיקה.

under construction..

פורסם

**אין לצטט הודעה מעל**

הנוסחא הזו צריכה להיות ככה: P=U*I2 מתח כפול זרם בשניה

זו הנוסחא המדוייקת למיטב ידעתי.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

אני לא מתכוון להיכנס לויכוח עם אף אחד, במיוחד לא עם אנשים שאני מכיר ומוקיר.

אלו העובדות תעשו עם זה מה שאתם רוצים.

אלי

רק דבר קטן, גורל, מה קשור מחט לת@ת בדיוק? איך בכל שרשור אתה מכניס את הP9? יקירי (וזה ממש לא נאמר באירוניה אתה שייך לאלו שאני מכיר ומוקיר) תנסה להיצמד לעובדות ולא לנסות לערוך אקרדיטציה. בבקשה.

פורסם

אלו לא עובדות, עובדות זה משהו שיש לו סימוכין,

תביא סימוכין לבדיקה מהמנה שהסאנדאון 1000D שנמכר בוורסיות עם הפיוז 30 אמפר אכן לא עומד בהצהרות,

הריי ראית גם בתמונות שאפילו הפרוטו טייפ משנת 2006 הגיע בפועל עם פיוזים של 30 אמפר,

והשרשור שאתה העלת הוא משנת 2007,

יתרה מכך אתה טוען שהגיעו לארץ 1000D עם פיוזים של 25,

אני מעולם לא ראיתי בארץ מגבר 1000D עם שלישיה של 25,

בוא תגיד לנו בבקשה מי הבחור שיש לו מגבר שהגיע עם שלישיית 25 אמפר, זה מאוד מעניין.

פורסם

אני בטוח שהוא לא החליף את זה, זה פשוט מפתיע

כי כמו שראית בתמונות, מ2006 כבר אין 25 אמפר, אז איך אצלו פתאום יש....

פורסם

25 אמפר, 30 אמפר

באמת במערכת חשמל סטנדרטית אני לא מאמין שהפיוזים האלו ישרפו אי פעם.

זוכרים את הת'רד שפתחתי על המגבר הזה כשרכשתי אותו?

המגבר הזה בנוי בצורה איכותית מאוד.

המגבר הזה עושה עבודה יוצאת מן הכלל עד עכשיו על כל הסאבים ששמעתי אותם מחוברים אליו.

המגבר הזה נותן תמורה חסרת תקדים למחיר שלו.

המגבר הזה מסוגל לעבוד בצימות מאסטר\סלייב עם מגבר נוסף כזה.

יבואן טוב! אחריות אמיתית גם של היצרן וגם של היבואן - יש אחריות על נזק מוחלט למגבר הזה, היצרן בפירוש אומר, תשלחו לנו את השרידים של המגבר ותקבלו אחד חדש במחיר סמלי... מה עוד?

זהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתחילה ה1000D נמכרו עם 3 פיוזים של 25A ומי שאומר אחרת פשוט משקר. גם בארץ מספר רב של 1000D

נמכרו עם פיוזים של 3X25A כמו שגם מופיע במנואל של המגבר הנ"ל (נו באמת כבר 3 שנים טעות, כולל בPDF של אתר היצרן שניתן לתקן תוך מס' דקות ואינו מתוקן? תאמינו בכך אז על הדרך תאמינו בשילגיה ושבעת הגמדים שיבואו עוד מעט לבקר:wink:).

אלו העובדות תעשו עם זה מה שאתם רוצים.

אתה יכול להביא הוכחות לטיעונים וה"עובדות" הללו?

עד כמה שידוע לי(ואולי אני טועה), המגבר של שומאכר נרכש מיד 2 ולא ישירות מהיבואן - ידוע לך אולי ממי נרכש?

איציק

פורסם

לא ברור לי מה מטרת השרשור? אולי מישהו מוכן להרחיב? על מה השרשור?

איציק,

אני לא יודע על איזה מגבר מדובר אבל אני יודע שאני מכרתי מגבר SEA-1000D לשומאכר, המגבר נקנה ישירות מאליקו, אני יכול להגיד בוודאות נעול סגור חתום בפלומבה שאף אחד מעולם לא החליף פיוזים במגבר הזה, רוני\יוסי התקין אותו ויוסי פרק אותו ואף אחד מעולם לא החליף פיוזים בדרך.

אני בטוח שאפשר לחפש פה באחד התמונות שהעלתי לפורום במהלך ההתקנה אולי יש תמונה של הפיוזים.

דני.

עריכה:

הנה מצאתי פה תמונה בפורום מההתקנה הקודמת שיוסי ביצע, לא יודע מה הערכים אבל יש תמונה ברורה של הפיוזים.

30012009386 (Medium).jpg

פורסם

אני חושב שחתמת את הנושא יפה, הפיוזים המצולמים הינם בעלי ערך של 30A(אלא אם כן תצליח למצוא פיוז 25A בצבע ירוק).

פורסם

:mm_yeah: דני !!

יפה זה עונה על השאלה :)

בתמונה שדני העלה רואים בבירור 3 פיוזים ירוקים=30 אמפר, כמו בכל מגברי ה-SAE-1000D,

eli_i, - לא ברור לי מאיפה הבאת את המידע הזה, כמו גם לא ברור לי מאיפה הגיעו הפיוזים למגבר של גיא (תמוהה משהו ?)

שורה תחתונה המגבר הזה יצא את דלתות היצרן והיבואן עם פיוזים 30 אמפר,

פורסם

לא ברור לי מה מטרת השרשור? המגבר של גיא? אולי לא מדובר במגבר שלי ויש עוד אחד? בשורה התחתונה מה מנסים להשיג מהשרשור הזה? נושא הפיוזים נטחן עד דק פה בפורום כבר וכולנו הגענו להסכמה שהמגבר הזה לא פחות טוב עם או בלי פיוזים של 25 או 30 אמפר.

דני.

• תוכן חדש...