Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה: הערות למודעות מכירה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם יש מודעות מכירה של רכבים, שממש קוראות לתגובה. האם לדעתכם יש לאפשר זאת למנהלים? דעתי היא (כמובן) שכן. אתם בוודאי מכירים את כל המודעות "אין מה להתקשר עם הצעה פחות מ...." ואחרי שבוע מפורסם מחיר שונה, או "לרציניים בלבד, לא לבלבל בשכל ולשאול שאלות הכל מופיע כאן" וכו'.

והנה בדיוק עכשיו ראיתי מישהו שמפרסם רגאטה 100 שנת 88 (רכב מוצלח מאוד לזמנו, בעיני; גם זריז יחסית וגם יציב ומאובזר יחסית) אבל דחילק, "עוד מעט וניכנס לאספנות"?? :shock:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מבלי להתייחס דווקא להודעת המכירה הזאת ספציפית.

אם כוונתך שרק המנהלים יוכלו להגיב בהתאם לשיקול דעתם, אז כן.

אם כוונתך לפתוח את האפשרות לכולם, אז לא.

פורסם

כשכל אחד יכול להגיב, פתאום פותח השרשור עצמו מגיב לעצמו, או כל מיני בעלי אינטרס מגיבים לו - כדי להקפיץ את ההודעה.

לכן אי אפשר להגיב.

אם נתקלת בהודעה בעייתית שלח לאחד המנהלים (רצוי לסקורנציקי) ה"פ עם לינק להודעה והוא יטפל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

התכוונתי רק למנהלים, אבל כסוג של מדיניות ולא רק פתרונות אד-הוק. מי זה סקורניצקי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האמת היא שכל עוד כותב ההודעה לא עובר על שום כלל, שיהיה לו לבריאות, ואם הוא חורג, תמיד אחד ה"סקורניצקים" יכול להתערב וההודעה תתאדה לה.

אם אדם נוקט בגישה (המגעילה והמתנשאת) של "אל תקשקשו לי בשכל, אני עסוק", או לחילופין מחרטט על רכב שנת 88 שעוד מעט הוא אספנות, שיהיה לו לבריאות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...