Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי תפקיד חדש (:-)) ואיתו גם זכות להזמין רכב חדש ונוצץ מקבוצה 6 (:-D). לא אוהב ואנים, מיני ואנים ורכבים שיש בהם יותר מ - 5 מקומות.

חשוב מאוד - בטיחות, פינוק, נוחות, אבזור, רצוי גם יכולת לחבר ipod (שקע AUX או פתרון אחר) ונסיעה נעימה וחלקה

חשוב - ביצועי כביש טובים (אבל אני לא נהג מירוצים)

פחות חשוב - שימור ערך, עלויות אחזקה וצריכת דלק

בינתיים מתלבט בין אלפא 159 גרסת 2.2 ברמת גימור גבוהה לבין הונדה אקורד 2.4 בגרסת executive אבל פתוח לכל רעיון

אשמח לקבל חוות דעת חברי הפורום על שני הרכבים הנ"ל או הצעות לרכב אחר מהקבוצה

תודה

פורסם

מציע לך להמתין ל 2010, השיטה החדה לחישוב שווי שימוש, דווקא מטיבה עם לוקחי הרכבים היקרים , מעבר לזאת לא תהיה מוגבל לרכב ספציפי אלא ליכולת שלך לשלם את שווי השימוש..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הc5 החדשה היחידה שתתן לך איכות נסיעה{בידוד מהמורות ויכולת ספיגה,בידוד רעשים}ברמה של רכב פאר.

העיצוב הוא מאד מרשים וייצוגי,ותא הנוסעים מרווח מאד ומפואר.

ודרך אגב cx צודק לגבי כדאיות הרכישה אחרי ינואר2010 גם בגלל שינוי שיטת החישוב וגם שתהיה ירידה מסויימת במיסים.

פורסם

מבחינת מראה הC5 לוקחת בענק - ראיתי אותה לפני שבועיים דווקא בכסוף משעמם, אבל היא פשוט מדהימה.

מישהו יודע אם בגרסת ציי הרכב היא באה עם הטאסות המכוערות שלה? או חישוקים רגילים?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ומה לגבי מכונית ספורטיבית שאינה "מנהלים", אבל מספקת על מה שאתה רוצה? למשל גולף GTI?

בטיחות, פינוק, נוחות, אבזור, רצוי גם יכולת לחבר ipod (שקע AUX או פתרון אחר) ונסיעה נעימה וחלקה -> יש הכל (מושבים נוחים, רדיו מקורי בלוטות' מסך מגע, שליטה מההגה, חיבור AUX וכו'). מפרט מלא אתה צריך לבקש בסוכנות.

אמנם הרכב ספורטיבי ועשוי להיות מעט "קופצני" על מהמורות, אבל בנושא הבא: ביצועי כביש טובים, הוא משאיר את כולם הרחק-הרחק מאחור.

מאמר מוסגר: אינני יודע מהי קבוצה 6, אבל אם ה- GTI לא נכנסת, יש עוד כמה יצירות מעניינות של VAG סביב מחיר ה- 159.

עריכה: ה- C5 באמת נראית מעולה. אם אתה מחפש מראה מרשים, יש לה את זה. ה- GTI יותא נחבאת אל הכלים, ועד שמזהים שהיא בכלל GTI ולא גולף רגילה, פשוט כבר לא רואים אותה כי היא טסה לה אל עבר האופק ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ה-GTI קבוצה 5.

בהחלט כיוון מעניין ועדיף כמעט מכל הבחינות.

אגב, יצא לי לראות לא אחת GTI מהדור הקודם "ליסיניג" עם מדבקה וגם בלי.

:evilbat:
פורסם
מבחינת מראה הC5 לוקחת בענק - ראיתי אותה לפני שבועיים דווקא בכסוף משעמם, אבל היא פשוט מדהימה.

מישהו יודע אם בגרסת ציי הרכב היא באה עם הטאסות המכוערות שלה? או חישוקים רגילים?

הc5 לא מיובאת עם טאסות,רק עם מגנזיום בשני עיצובים.

פורסם

מחזק את מה שאמרו לגבי ה c5 החדשה! נוחות נסיעה ברמת על,בידוד רעשים,בטיחות מעולה ועיצוב באמת יפה.

לגבי החיבור של האיפוד\אוקס אני לא בטוח שראיתי

ואני ממליץ על ה c5 בתור אחד שנהג ,נסע והאוטו באמת נוח ורך במקומות הנוכונים.

לגבי האקורד-יצא לי לראות אקורד שמאוד משכה אותי אקורד v6 קופה לא הצלחתי למצוא את המחיר שלה אבל יש מצב הוא בקטגוריה תבדוק אותו.

pizo את האותו הוא יקבל מהחברה עד כמה שהבנתי ככה שיש סיכוי שהוא יקבל אותו עם טאסות.

פורסם

סופרב V6? מאובזרת, מרווחת, מאוד נעימה ונוחה לנסיעה וגם נראית מאוד ייצוגית ואלגנטית.

פסאט CC גם יכולה לבוא בחשבון, מעוצבת כמו פסאט על סטרואידים ומחסירה מקום לנוסע אחד אבל מאובזרת בנדיבות ונראית מאוד מיוחדת.

פורסם
מחזק את מה שאמרו לגבי ה c5 החדשה! נוחות נסיעה ברמת על,בידוד רעשים,בטיחות מעולה ועיצוב באמת יפה.

לגבי החיבור של האיפוד\אוקס אני לא בטוח שראיתי

ואני ממליץ על ה c5 בתור אחד שנהג ,נסע והאוטו באמת נוח ורך במקומות הנוכונים.

לגבי האקורד-יצא לי לראות אקורד שמאוד משכה אותי אקורד v6 קופה לא הצלחתי למצוא את המחיר שלה אבל יש מצב הוא בקטגוריה תבדוק אותו.

pizo את האותו הוא יקבל מהחברה עד כמה שהבנתי ככה שיש סיכוי שהוא יקבל אותו עם טאסות.

לא הבנת,לובינסקי לא מייבאים את הc5 לארץ ללא גנטים מגנזיום.

פורסם

לפחות על הנייר ה-C5 עגלה רצינית בהשוואה ל-159 (ואני מניח שגם בהשוואה לאקורד). אין מה להשוות בין 159 ל-C5 מרוב הבחינות, ה-159 מכונית הרבה יותר מהנה לנהיגה, ולהזכירכם מדובר במתמודדת מול סדרה 3 של ב.מ.וו (ובמבחנים שלקחו בחשבון את איכות האספלט הישראלית ה-159 נחשבה עולה על הבימר המקבילה) בקיצור ליגה אחרת. ה-159 גם מכונית נוחה בהחלט, לא מנתקת את הישבן מהבורות של מע"צ כמו הצרפתיה אבל מצליחה לשמור על חיבור לכביש בלי לגרום לאי נוחות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני במקומך הולך על ה159 ללא היסוס.

גם נהנה מהרכב וגם אין צורך לחשוש מירידת ערך, סחירות, אמינות ושלל סטיגמות אחרות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...