Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - יש HU שההספק שלו זה 4*55 וRMS שלו הוא כנראה 18-20W.

מה ההספק והRMS שצריך להיות לרמקולים אני צריך לקנות כדי שבמקרה ואני אשים את הHU בפול ווליום לאורך זמן ארוך יחסית, לא יגרם נזק לרמקול?

חשוב לציין שכן קראתי את הFAQ ולא הבנתי ממנו.

ועוד משהו החיבור הוא ישיר בין הרמקול לHU, בלי מגברים.

פורסם

כל מערכת שתגיע איתה לווליום מקסימלי תיחנק ותיכנס למצבי כיבוי,PROTECT,תקיעה ובמצב חמור יותר שריפת רמקול בגלל אחוז עיוות גבוהה (בזמן ארוך).

אתה לא צריך לחפש משהו בסגנון הזה,אם אין בכוונתך להרכיב מגבר ברכב בקש המלצות לרמקולים פשוטים שנותנים תמורה טובה למחיר שלא צריכים הגברה ע"י מגבר ובזה תסיים את העניין.

פורסם

אני מתכוון לקנות "6.5 בתקציב עד 800 ש"ח

ו6*9 בתקציב עוד לא ידוע.

ובאמת אני לא מתכוון להגביר. ומה שהכי חשוב לי שלא יקרה מצב שהם יהרסו.

פורסם

הם לא יהרסו אם לא תגביר עד למצב של עיוות.

כמעט כל רמקול יכול לעמוד לאורך זמן בהספק של 20W מבחינת העמידות התרמית שלו.

הבעיה בהגברה ע"י HU היא אחוז העיוות הגבוה. הדרך היחידה להימנע מעיוות היא שמיעה בווליום סביר.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אפשר לקבל הסבר מה זה עיוות? איך אני יודע שהגברתי והגעתי לעוות? שומעים שהמוזיקה מעוותת או משהו? אני באמת לא יודע.

תודה מראש.

פורסם

הסלילים של הרמקול בנויים ככה שמתי שאתה שומע מוזיקה כמה שפחות עיוות=פחות סכנה לרמקול להיהרס.

עיוות הכוונה,כאשר אתה שומע מוזיקה כלשהי ואתה לוחץ על כפתור ווליום מסויים כדי להעלות את ההספקים,בשלב מסויים איכות הצלילים הופכת לשמיעה לא נקייה,כלומר לפעמים המילים לא יהיו ברורות,צלילים מרוחים ולא נקיים,בקיצור לא כמו שהאוזן רגילה לשמוע.ברוב הרדיו דיסקים יש פוטנציומטר סיבובי,זהו אותו כפתור סיבוב שמעלה את הווליום.ברגע שאתה מסובב אותו בכדי לעלות את הווליום ההתנגדות הכללית על רכיבי המערכת הופכת יותר קטנה מה שגורם להספקים לגדול,אך עם זאת הסכנה שבדבר היא ההספקים שנשלחים לרמקולים שלפעמים גבוהים מדי והרמקול מתחיל "להפליץ" ולהשמיע צלילים לא יפים ככה תידע שהעיוות הגיע לנקודה שאסור לו להגיע.(יתקנו אותי חבריי אם תעיתי במשהו).

• תוכן חדש...