Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה - Toyo T1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צור קשר עם משתמש Tamir FR - לתמיר יש רביעייה על האיבי' שלו (FR, משודרגת קלות) והוא מבסוט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידכון:

הרגע (אבל ממש הרגע) חזרתי מצמיג ישיר. אז ככה - אתמול התקשרתי לצמיג ישיר ודיברתי עם בחור בשם גיא שיבדוק אם המידה שלי קיימת במלאי - אמר שיחזור אליי אחרי הבדיקה. בצהריים התקשרתי שוב - ולפיו "בדיוק אני מקבל את הרביעיה שלך". הייתי מבסוט.

היום בבוקר הוא מתקשר אליי ואומר "גיא, הרביעיה שלך אצלי." אמרתי לו - אני בא היום.

יצאתי מהבסיס שלי מוקדם כדי לקחת את מתנת היומולדת שלי - צמיגים חדשים :-P

ובכן, הנסיעה אומנם לא ארוכה (מנתב"ג לפ"ת), אך בכל מקרה לוקח זמן ודלק להגיע (ואז לבית). למה אני מספר את זה? בגלל מה שקרה כשהגעתי לשם.

מחנה בחנות - ניגש אליי גיא - תכף מטפלים בך. אוקיי. עבר רבע שעה 20 דק', יש לקוחות אז אני סבלני. לאחר הזמן הזה התחילו לטפל ברכבי. פירקו 2 צמיגים, ולפי הנחיה שלי, להחזיר אליי את הצמיגים הישנים (כלומר אני לוקח אותם איתי). פה הכל סבבה. לאחר מכן אני מבקש לראות את הצמיגים החדשים שלי (לבדוק תאריך, שנת ייצור וכו'), והם מראים לי את הצמיגים המקוריים שלי! (TOYO R27 - מקורי של מאזדה 2). אני אומר להם "אתם עושים ממני צחוק? זה לא הצמיגים שביקשתי, וזה לא הצמיג שאמרו לכם ברכישה הקבוצתית. ביקשתי את הפרוקסס T1R). ה"גאונים" שעובדים שם ניסו להסביר לי ולמרוח אותי ש"הצמיגים האלו מעולים מה קרה לך?!". כנראה שחשבו שאני אידיוט או ילד כי באתי עם המדים, אבל אז קיבלו תשובה "אני מכיר אותם כי אני איתם כבר שנתיים והם לא מעולים ולא נעליים. ה-T1R כמה דרגות מעל". אמרו לי "תגיד לגיא". שאלתי את גיא שיסביר לי מה הולך פה, והוא שיחק אותה ראש קטן, ואמר לי "כנראה שזה מה שהורידו לי אתמול והם התבלבלו". כן, בטח. התבלבלו. לאחר כמה שיחות שהוא עשה עם אנשי ה"מלאי" שלו, הוא טען שאין גם אצל היבואן את המידה שאני רוצה. וכל זה אחריי יומיים ששאלתי אותו אם הוא בטוח בקשר לצמיגים שלי. "אחלה" שירות, החזירו לי את הצמיגים למכוניתי, ולאחר מכן עוד בשיא חוצפתו שאל אותי "אז לברר לך מתי הם יגיעו?". לקחתי את עצמי ונסעתי משם, עצבני, כועס, ויודע שכנראה לשם בחיים לא אחזור. אז הינה ה"חוויה" שלי משם. פשוט גועל נפש. :evil: :evil: :evil:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, אמרתי לך בטלפון בבוקר - תזהר ממנו, הוא תמיד עושה טריקים ברגע האחרון.

הוא אומנם זול, אך היחס מזלזל והשירות חאפרי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז אני רוצה לשאול את אותם חברי הפורום שהמליצו על "צמיג ישיר" - איפה המוניטין המעולה שלו? כי לפי מה שהלך שם, כנראה אני עשיתי טעות שבאתי לשם בתור "ילד" ולא מבוגר. כנראה שעם אבא שלי זה לא היה קורה :roll:

בושה וחרפה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כפי שכתבתי כבר - דיברתי עם היבואן הרשמי של TOYO בישראל לגבי T1R, ואמרו לי שיגיע לארץ רק בחודש הבא ולצמיג ישיר הם לא יספקו אותו.

אז צמיג ישיר יוצא מהתמונה בכלל

פורסם

מי שזול מחפף בשירות.

יש המון סיפורים פה בפורום על "טעויות" של צמיג ישיר.

ועדין הוא הכי זול ברב המקרים (אם הוא מביא את הצמיג הנכון).

כל אחד יעשה את שיקוליו.

בחיפה אני יודע שניתן להשיג T1R במחירים טובים אצל "צמיגי דניאל"

חבר רכש רביעיה אתמול ב1800 ש"ח 16".

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אמנם עקב עומס הבוקר לקח כשעה ועשרים לסיים עם ההתקנה, אבל לא הרגשתי חוסר מקצועיות "משווע"

כשהייתי. תיאמתי ביום ראשון, והצמיגים המתינו לי שם הבוקר.

בכל מקרה, מה ששומאכר (גיא?) אומר אינו מקובל בכלל, ואכן הייתי מתעצבן במקומו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

זה בסדר גמור להתעצבן ולכעוס.

טוב מאוד ששומאכר התעקש לבדוק רגע לפני ההרכבה מה הולכים לשים לו.

אני אפילו לא בדקתי את ההמלצות או אי ההמלצות על צמיג ישיר. באתי בגלל המחיר, ידעתי שאני אתעקש על צמיג טרי ולא אקנה צמיג מעל חצי שנה ולקחתי בחשבון שאולי יהיו פאשלות למרות שבטלפון הובטח שהצמיגים נמצאים במלאי וצריך רק לבוא להתקין.

אין לי מה להוסיף חוץ מזה שאלו שעדיין רוצים את הצמיגים על רכביהם צריכים להתקשר ולהודיע באופן חד משמעי לגיא בטלפון שהם מגיעים ע"מ להתקין T1R טריים ושיבדוק שוב שהם במלאי כדי שלא יבואו סתם.

אם הצמיגים באמת במחסן ואין משחקים מול הלקוח, ההמתנה שווה את המחיר והצמיגים הטריים.

לשומאכר אני ממליץ להמשיך הלאה ולדבר עם אוטולוקס.

לאחרים עם מידות שכיחות מ-15 ו-16, עדיין שווה לברר אצל גיא אם יש במלאי ואפשר לבוא להתקין במחירים שהוצעו.

אמיר.

פורסם

מצאתי מקום בב"ש שמוכר T1R במידה 195.45.16 במחיר של 385 ש"ח ללא קשר לקבוצת הרכישה שהתארגנה כאן. ככל הנראה אני אקנה שם על מנת לא לנסוע את כל הדרך למרכז הארץ.

פורסם

אגב, באותו העניין, הטויו החדשים החליפו צמיגי GT Champiro 40 שהורכבו ע"י הבעלים הקודמים.

ההבדלים פשוט עצומים! מלבד זה שאלו הקודמים היו יבשים (סוף של -05) הם היו רועשים מאוד, לא אוחזים ולא סופגים שום מהמורה בכביש.

לא יאמן איזה הבדלים יש עכשיו בנסיעה על הטויו.

champiro-40.jpg

פיליפ, עדיין מדובר במחיר טוב!

שימ/ו לב שמדברים על עליית מחירים בכל הצמיגים הקיימים בארץ בשבועות הקרובים.

פורסם

מחזק את אמיר - אצלי הטויו החליפו רביעיית SP9000, ולמרות שכרגע ייקח זמן לצבור נסיון בנהיגה רצינית,

הרכב מרגיש דבוק יותר, שקט יותר ומגיב מעט טוב יותר (אם כי, הצמיגים הקודמים כבר עשו את שלהם מבחינת פז"ם)

כך שזו אינה השוואה הוגנת לחלוטין.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
כמה הוחלפו אצלך? 2?

זוג אחוריים.

הקדמיים חדשים לגמרי, לא להיט היסטרי (GOODRIDE) והם יוחלפו אחרי שאתאושש כלכלית מהיישור קו שהיאריס עוברת אחרי הרכישה.

פורסם

כמו שאמרתי, צמיג ישיר לא יקבל יותר TOYO מהיבואן. הדבר כבר נבדק.

לגבי פיליפ R, אני חושב שאני יכול לעשות לך מחיר טוב יותר ממה שרשמת פה.

• תוכן חדש...