Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה - Toyo T1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זוג אחוריים.

הקדמיים חדשים לגמרי, לא להיט היסטרי (GOODRIDE) והם יוחלפו אחרי שאתאושש כלכלית מהיישור קו שהיאריס עוברת אחרי הרכישה.

חבל, לא הייתי נוסע על הג'אנק הסיני הזה אפילו לא מטר.

תן עוד פוש ותחליף גם את הקדמיים, החורף כבר כאן. זה הדבר הראשון שהייתי מחליף , לפני פנס ערפל.

בקשר להתנהלות של צמיג ישיר, עשו עוד קטע כזה לחבר שסגר איתם על מחיר ודגם, קיבל טלפון שזה מוכן , נסע במיוחד מיבנה ובסוף חזר חזרה בלי כלום.

(יש לציין שהוא נסע על ספייר קטן לאחר שהתפוצץ לו אחד הצמיגים)

אני ביררתי אצלם מחירים מספר פעמים וקיבלתי יחס מאכזב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אעדכן בשמו של גיא - נרכשה רביעיית יוקוהמה S.Drive, תאריך יצור 2709, דרך "צמיגי כחלון 4X4" ברשל"צ.

גיא, תתחדש ותהנה :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אז אני רוצה לשאול את אותם חברי הפורום שהמליצו על "צמיג ישיר" - איפה המוניטין המעולה שלו? כי לפי מה שהלך שם, כנראה אני עשיתי טעות שבאתי לשם בתור "ילד" ולא מבוגר. כנראה שעם אבא שלי זה לא היה קורה :roll:

בושה וחרפה.

אם תשים לב כבר בשרשור זה רמזתי שכדאי לשלם כמה שקלים יותר ולקבל שירות טוב, כנראה שקל להתעלם מזה כשהמחיר נראה נמוך.

פורסם

אם מישהו פה מחפש לרכוש צמיגים לרכב במחיר תחרותי ושירות יוצא מהכלל

הייתי ממליץ לו לפנות ל ג.מ. פורטל הם פתחו סניף בהרצליה פיתוח מקום ענק לכל סוגי הצמיגים והגנטים

שירות יוצא מהכלל ומבחינת מחיר הוא שובר את כולם ולא משחק עם תאריכים

והכל יש לו במלאי.

אני שמתי על הa6 שלי 4 צמיגי דנלופ 19 וגנטים והאוטו מחובר לכביש בכל סיבוב

פורסם

היום התקנתי זוג T1R במידה 205 40 R17 בצמיג ישיר

הצמיגים טריים, מחיר 480 ש"ח לצמיג(אין יותר זול מזה בשום מקום), והשרות היה אחלה.

איזה יופי שהתאפקתי ולא לקחתי את ה PROXES 4 :-P

פורסם

GOSHAC, את הצמיגים שלך כן ראיתי שם. את שלי, לא.

כמו שאוראל (RS) רשם כבר - התחדשתי ב-SDRIVEים חדשים דנדשים. שינוי משמעותי ומאוד תהומי ביניהם למקוריים שלי. אני פשוט מבסוט. והמחיר? האומנם לא כמו ה-T1R, אבל מאוד מאוד קרוב :-)

פומפה - אתה צודק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איגור, תתחדש ותודה על העזרה :-)

מאמין שמחר אצטרף לתמיר ונלך לרכוש את הזוג הנוסף... :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...