Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה - Toyo T1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי של סקר שוק!!

בתחילת השבוע נקבל הצעה מצמיג ישיר למספר מידות נפוצות ומבוקשות ונוכל לעשות השוואות.

loty- אם יש באפשרותך לעזור, אנא בקש מזה שהתקין לך את הצמיגים הצעות מחירים למידות הבאות:

185/55/15

195/55/15

195/45/16

205/55/16

נבדוק מדגמית 2 חישוקי 15 ו-16.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה קטנה: במידה וארצה צמיגים מידה 16 יש צורך לאשר אותם ברישיון? אם כן במה זה כרוך?

15 אני יודע שאני יכול להרכיב במסגרת המותר.

הרכב המדובר בחתימה.

פורסם
הייתי רוצה לדעת מחיר ל- 205/55/16 (אם המחיר סביר, מעוניין בזוג)

כאן מחירם 538 שקל, אבל בפועל ניתן להשיג במחיר נוח יותר

נ.ב. ידוע איפה מיוצר הצמיג?

הקישור שנתת מפנה לצמיגי שואף בר"ג באזור המרכז.

לפני זמן לא רב גם אני קניתי T1R והתלבטתי לגבי מקום הקניה בסוף לאחר ביקור פיסי בצמיגיות וקריאה על כמה סיפורי זוועה של חברי פורום (מוט הגה התעקם למישהוא בהחלפת צמיג?!?, מישהוא שלא הצליחו לאזן לו צמיגים והחליט שקליאו ספורט לא מסתדרת עם T1R - לא נכון מנסיון, מישהוא שאיימו עליו! ועוד) החלטתי לשלם כמה שקלים יותר ולקנות משואף, החלטה שמאד שמחתי שלקחתי.

השרות היה מדהים, עבודה מקצועית, איזון קפדני, נעלמו רעידות קטנות, צמיגים מאד טריים.

מקום רציני, בעל מקצוע חושב.

לאלה מאיתנו שמאד דואגים לצעצוע שלהם זה יכול להיות חשוב, הרכב הורם בצורה נכונה ובעדינות, חישוקים הונחו בעדינות שלא ישרטו והמון סבלנות ל"נודניקים" כמוני שאכפת להם מהרכב.

שורה תחתונה, שווה כל גרוש (גם אם זה גרוש יותר ממקום אחר)

ובכלל לדעתי האישית שווה שיש בעל מקצוע שאתה מפתח איתו קשרים קרוב אליך, מי רוצה לסוע שעה כדי לאזן צמיג או לתקן פנצ'ר כשצריך. אני אוהב לעבוד עם בעל מקצוע אחד ולתת לו להרוויח מכל העבודות לא רק מחלק מהן.

אנחנו מתלוננים שבישראל שקשה למצא בעלי המקצוע שעושים עבודה מקצועית, אפשר להבין את הסיבה, ברגע הקובע הרוב בוחרים מחיר נמוך ע"פ עבודה מקצועית.

בהצלחה,

נתן.

קליאו ספורט דור שני.

פורסם

היכן תבוצע הרכבת הצמיגים?

אני מירושלים וזקוק לארבעה חדשים לפיג'ו 206 של האמא האלופה שלי שלא החליפה צמיגים 6 שנים!!!

185/65/14

Golf 2008 MK5

פורסם

לא לשכוח גם את המידה הנדירה 195/65/15 (למרות שאני פוזל דוקא ל- goodyear ).

הגרמניה דורשת 4 צמיגים כמובן.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אהלן!

אני בדרך לרכישת 4 T1R לרכב, אשמח להצתרף לקבוצה.

המידה הינה 195.55.15, כבר דיברתי עם צמיג ישיר המחיר הינו 360 ש"ח לצמיג במידה הנ"ל.

אם תצליחו להשיג מחיר יותר זול אז זה מבורך.

פורסם

הצמיג הוא אכן יפני. לגבי ארץ הייצור - אני לא בטוח לגמרי שהוא מיוצר ביפן. חיפוש קצר לא העלה

תוצאות חד משמעיות לגבי ארץ הייצור.

נראה שיש לנו כבר כמות לא רעה. אני אארגן רשימה ואעביר אותה כדי לקבל הצעות מחיר למידות השונות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
הצמיג הוא אכן יפני. לגבי ארץ הייצור - אני לא בטוח לגמרי שהוא מיוצר ביפן. חיפוש קצר לא העלה

תוצאות חד משמעיות לגבי ארץ הייצור.

נראה שיש לנו כבר כמות לא רעה. אני אארגן רשימה ואעביר אותה כדי לקבל הצעות מחיר למידות השונות.

היכן יהיה ניתן לקבל את הצמיג במידה ורכשתי דרך האתר?

האם ישנו דילר בכל עיר בארץ?

Golf 2008 MK5

פורסם

185.55.15 אין במלאי

195.55.15 - 370 לצמיג

195.45.15 - 340

195.45.16 - 370 לצמיג

225.45.17 - אין במלאי

205.55.16 - 450

185.65.14 יש רק TPT ולא T1R עולה 300 לצמיג

195.65.15 יש TPT או CT01 שניהם 330 לצמיג

195.60.15 יש רק TPT עולה 320 לצמיג

195.50.15 360 לצמיג

מי שמעוניין מוזמן ליצור עימי קשר בטלפון

0572262266

אפשר להתקין בהוד השרון ו/או נס ציונה

יש מידות נוספות אם מישהו מעוניין

יש חברות אחרות אם מישהו מעוניין

המחירים למזומן.

תודה.

פורסם

לbmw ושאר המתעניינים מחר אשיב לגבי המחירים לכל המידות.

בנוגע ל195\55\15 המחיר הוא 740 ש"ח כולל מע"מ איזון והרכבה לזוג. יש גם הנחות זהות לצמיגיי פלקן הזולים יותר.

כל המחירים שאביא מחר כוללים מע"מ, הרכבה ואיזון.

ניתן לשלם גם באשראי.

ועכשיו מנצסט'ר - צלסי.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...