Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.. יש לי גולף TSI מנוע 1.4 DSG .

לפי הנתונים שלה היא אמורה לאכול ליטר ל-13 ק"מ... היה לי טנק דלק מלא(55 ליטר) ועכשיו הוא עוד שניה נגמר לי (שני פסים מהקו האדום) אחרי 300 ק"מ!!!

איך זה יכול להיות?? מה הוא אוכל 1 ל-6?

הנה המפרט..

http://pricelist.yad2.co.il/cardetai...1569&Year=2008

תודה לעוזרים

פורסם

סתם שאלה, יש סיכוי שאתה "לוחץ" כול הזמן?

או שאתה נוסע תמיד בתוך העיר עם מזגן?

תפרט על הצורת נהיגה שלך? מהירות ממוצעת בכביש מהיר? בתוך העיר? משולב? תן עוד פרטים בבקשה.

פורסם

לא לוחץ כל הזמן.. בכביש מהיר אני בערך עומד על 110-130 בתוך העיר אם יש פקקים אז 50-60 (אני גר בת"א) ואם פנוי לי אז 70-80..בין עירוני בערך על 100-110.. לא תמיד נוסע עם מזגן .

יש לציין שהגז מאוד רגיש וכל לחיצה קלה עליו יוצרת תאוצה קטנה.

פורסם

שוב, בתוך העיר עם מזגן? מחוץ לעיר? מרחקים? (יכול ליהיות שאתה נוסע תמיד על מנוע קר בתוך העיר עם מזגן ואז לדעתי זו צריכה דיי הגיונית)

פורסם

אחי אני בתקופת המלווה שייגמר עוד שבועיים.אני לא נוסע למרחקים ארוכים ובקושי יוצא מהעיר..

כל נסיעה שנייה אני מדליק מזגן.. בערךך...

כן ויש לו צמד טורבינות אבל זה לא נראה לי אמור להשפיע כי לפי המפרט זה 1 ל 13

פורסם

אין שום קשר לצמד "הטורבינות", וכדרך אגב זה לא ניקרא טורבינה(=טורבו), זה רכב בעל טורבו וסופרצ'רג'ר. ככה שיש טורבו אחד.

נישמע לי האמת קצת לא סביר, לפי השמועות הרכב הזה דיי חסכוני.

בכול מקרה הייתי ממליץ לך לחכות לבעלי הTSI שנמצאים בפורום, הייתי ממליץ לך גם לערוך את הכותרת ולציין את סוג הרכב שם על מנת שהכותרת תיהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם

קודם כל זה שהמד דלק מראה "שתי קווים לפני האדום" זה לא אומר כלום. איזה מין בדיקה זו?

לפני שישאלו אותך פה איך למה כמה ומתי אתה נוהג, קודם כל תעשה בדיקה נורמאלית ולא לפי הקווים שלך שאתה רואה בעין.

לך לתחנת דלק, תדלק מלא. תדלק עד שהמשאבה מפסיקה למלות דלק ואל תלחץ עוד פעם כדי למלא עוד כמה טיפות .

תאפס מונה ק"מ, סע לך 100-150 ק"מ ברגיל איך שאתה נוהג כל הזמן. חזור לאותה תחנת הדלק, ולאותה המשאבה, תמלא שוב טנק מלא עד שהמשאבה עוצרת לבד, תזכור כמה ליטרים נכנס לך עכשיו.

למשל, נכנס לך 11 ליטר, ונסעת 145 ק"מ, תחלק 145 ב-11, יצא: 13.18, זו הצריכה שלך לליטר!

תעשה את זה, ואז תחזור לפה ותעדכן. אחרי זה נעשה לך בדיקה חודרנית מאוד, תכין ווזלין:lol:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני לא מכיר כמעט מכוניות שעומדות בנתוני המפרט שלהם...

אני יוגע לגבי ה3 מכוניות האחרונות שלי, רק בנסיעות לאילת\לצפון בצורה רגועה הגעתי לקילומטראז' המוצהר לליטר. בכל שאר הזמן אני שורף יותר דלק מהמוצהר(כרגע אני על קופרה, שאמורה לעושת 1 ל12 משולב, ובפועל יוצא 1 ל10.5 בממוצע).

אין מה להתרגש מזה, כי זה מושפע מ100 גורמים לפחות(שבתנאי מעבדה של היצרן באים פחות לידי ביטוי) -

נסיעה בין עירונית, רגועה\עצבנית, פקק\נסיעה זורמת, מנוע חם\קר, נסיעה קצרה\ארוכה, ועוד ועוד ועוד.

רוצה לגלות אם האוטו שורף יותר מדי?כמו שכבר אמרו - צא לפנות בוקר לנסיעה רגועה עם מיכל מלא, ואחרי 100-200 ק"מ תחזור לתדלק שוב מיכל מלא. שמור על נסיעה קבועה יחסית, בלי יותר מדי עצירות\עליות\ירידות(כמובן שמומלץ שיהיו כמה כדי בכל זאת לקבל תוצאה מציאותית). ככה תקבל פחות או יותר תוצאה שאמורה להתקרב להצהרות יצרן.

• תוכן חדש...