Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[התיעצות קניה] - חיפושית !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעל חיפושית שמבצע נסיעות יום יומיות כמה דברים שחשוב לדעת:

מנסיון אין דין חיפושית אחת לחיפושית שניה, האחת תאכיל אותך מרורים והשניה תתנהג כרכב מודרני לכל דבר!

חיפושית במצב ירוד בעייה טובה עולה כסף!

החשיבות בחיפושית לשימוש יום יומי, היא השאיפה למושלמות, ומושלמות עולה כסף. דוגמא?

מנגנון חלון כושל, או ידית חלון שבורה יגרום לך להזיע להתאמץ ולאכול קש, כך גם גומיות איטום גמורות

שיכניסו מים לרכב, האדים על השמשה בחורף הם סכנה בטיחותית, כמו גם סכנת ההחלקה בכביש רטוב בסיבוב...

הנעה אחורית - מכיר?

המנוע כמו בכל רכב ישן מצריך זמן חימום, בבוקר, ובדקות הנסיעה הראשונות המנוע מגמגם קצת, מי שלא נהג

זמן רב על רכב ישן שכח או מעולם לא למד...

כיסא שבור, מתנדנד, קירקושים, ורעשים, החוסר במזגן, מערכות ישנות שמצרכות תשומת לב, חלק שנישבר לך ביד כי..

הוא בן ארבעים,

לגבי חלפים שאינם שיכיים לחיפושית עזוב, זה לא לעניין, גם חלקים מסין מהמזרח, ומקומות אקזטיים אחרים סתם חבל.

אתה תהיה בין האיטיים על הכביש, "תאוצה" סלחנית, ומדי פעם יברח לך ההילוך...

בקיץ אין מה לדבר על ניחוח אפטרשייב אחרי מקלחת, כי נסיעה בחיפושית זה כמו רכיבה על ווספה (ותאמין לי שאני יודע)

רק עם גג וארבע גלגלים וכל החסרונות, אחרי דקה תזדקק למקלחת נוספת.

מקום אין, נוחות ככה, דלק נישרף ומהר, והטיפול כמו בילד מאומץ...

בקיצור לך על זה...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

החיפושית ששמתי עליה עין היא גרמנית, לבנה, 1300, אחרי שיפוץ במצב מושלם, עולה הרבה (9K) יחסית כמובן !

אבל אני לא רוצה חיפושית לא משפוצת שסתם תשכב לי בבית, אין לי זמן ובמיוחד לא בתקופה הזאת שבה אני חייב להשקיע במקום אחר ! (לימודי אדריכלות, הרבה עבודות !! )

החימום עובד, הכסאות טובות, המנוע והגיר כמובן גם הקלאץ' חדשים, צמיגים וג'אנטים רחבים, רכב טוב (לא מפרסם שלא יחטפו בינתיים)

צבע לבן (פחות חום), ושאר המכלולים הם סבבה,

הבעיה היחידה שנשארה זה השעות...... והמזגן, שלא נראה לי שהולכים להשאר ביחד עד הקיץ (למרות שממש בא לי להשאיר אותה)

פורסם
כבעל חיפושית שמבצע נסיעות יום יומיות כמה דברים שחשוב לדעת:

מנסיון אין דין חיפושית אחת לחיפושית שניה, האחת תאכיל אותך מרורים והשניה תתנהג כרכב מודרני לכל דבר!

חיפושית במצב ירוד בעייה טובה עולה כסף!

החשיבות בחיפושית לשימוש יום יומי, היא השאיפה למושלמות, ומושלמות עולה כסף. דוגמא?

מנגנון חלון כושל, או ידית חלון שבורה יגרום לך להזיע להתאמץ ולאכול קש, כך גם גומיות איטום גמורות

שיכניסו מים לרכב, האדים על השמשה בחורף הם סכנה בטיחותית, כמו גם סכנת ההחלקה בכביש רטוב בסיבוב...

הנעה אחורית - מכיר?

המנוע כמו בכל רכב ישן מצריך זמן חימום, בבוקר, ובדקות הנסיעה הראשונות המנוע מגמגם קצת, מי שלא נהג

זמן רב על רכב ישן שכח או מעולם לא למד...

כיסא שבור, מתנדנד, קירקושים, ורעשים, החוסר במזגן, מערכות ישנות שמצרכות תשומת לב, חלק שנישבר לך ביד כי..

הוא בן ארבעים,

לגבי חלפים שאינם שיכיים לחיפושית עזוב, זה לא לעניין, גם חלקים מסין מהמזרח, ומקומות אקזטיים אחרים סתם חבל.

אתה תהיה בין האיטיים על הכביש, "תאוצה" סלחנית, ומדי פעם יברח לך ההילוך...

בקיץ אין מה לדבר על ניחוח אפטרשייב אחרי מקלחת, כי נסיעה בחיפושית זה כמו רכיבה על ווספה (ותאמין לי שאני יודע)

רק עם גג וארבע גלגלים וכל החסרונות, אחרי דקה תזדקק למקלחת נוספת.

מקום אין, נוחות ככה, דלק נישרף ומהר, והטיפול כמו בילד מאומץ...

בקיצור לך על זה...

ואני חשבתי שרק אני שנוסע בוספה או חיפושית אני מגיע לעבודה מזיע בטירוף ולא משנה עם איזה רכב אני בא.:-D

פורסם
החיפושית ששמתי עליה עין היא גרמנית, לבנה, 1300, אחרי שיפוץ במצב מושלם, עולה הרבה (9K) יחסית כמובן !

אבל אני לא רוצה חיפושית לא משפוצת שסתם תשכב לי בבית, אין לי זמן ובמיוחד לא בתקופה הזאת שבה אני חייב להשקיע במקום אחר ! (לימודי אדריכלות, הרבה עבודות !! )

החימום עובד, הכסאות טובות, המנוע והגיר כמובן גם הקלאץ' חדשים, צמיגים וג'אנטים רחבים, רכב טוב (לא מפרסם שלא יחטפו בינתיים)

צבע לבן (פחות חום), ושאר המכלולים הם סבבה,

הבעיה היחידה שנשארה זה השעות...... והמזגן, שלא נראה לי שהולכים להשאר ביחד עד הקיץ (למרות שממש בא לי להשאיר אותה)

רכב ב9K לא משופץ מושלם .

יכול להיות שהיא במצב יפה, אבל רק פחחות ברמה טובה עולה יותר מהסכום הזה.

מנוע חדש? מאיפה הוא הביא מנוע חדש?

או אוברול או ייבוא מנוע שזה תהליך מאוד מסובך ששואף ל12-13 אלף ש"ח בתור התחלה .

יכול מאוד להיות שהרכב שווה את המחיר , אבל זה לא אומר שהוא מושלם , קח בחשבון שתקלות יהיו .

מזגן אפשר לשים , עשו את זה כבר , סיפור של כמה אלפים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תענוג

אם היא מוצאת חן בעינייך ויש קליק אז יאללה , אני רק מזהיר אותך זו מחלה מדבקת אחרי הראשונה קשה להפסיק....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

STILL יש בעיה !

הענין של השעות, אני ממש צריך את הרכב לנסיעות יומיומיות ובמיוחד בשעות האלה,

ולא נעים לי מכל האנשים שטרחו לקבל את ההקלות האלה, ממש לא עושה לי טוב להיות הרע שבטובים.

פורסם

אפשר לקבל קישור לפרוקיטים שלך או תמונות ושרשורים שלך לגבי החיפושיות ?

אני מעונין ללמוד עוד, אולי יום אחד גם לי תהיה !

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חזרתי !

והפעם עם שאלות לבדיקה :

1- אני מעונין לקנות חיפושית ורוצה לדעת מה צריך לבדוק לפני הקניה !

חשוב לי המנוע והפח שיהיו טובים כי לא מתכוון להשקיע בפחחות וצבע ומכונאות בינתיים, אז איך מוודים שהכל תקין ?

וטיפים לבדיקה,

אני וזכר שהבעלים אמר לי שהחימום לא עובד, סיבות ? למישהו יש מושג ?

תודה מראש לכולם !

פורסם
חזרתי !

והפעם עם שאלות לבדיקה :

1- אני מעונין לקנות חיפושית ורוצה לדעת מה צריך לבדוק לפני הקניה !

חשוב לי המנוע והפח שיהיו טובים כי לא מתכוון להשקיע בפחחות וצבע ומכונאות בינתיים, אז איך מוודים שהכל תקין ?

וטיפים לבדיקה,

אני וזכר שהבעלים אמר לי שהחימום לא עובד, סיבות ? למישהו יש מושג ?

תודה מראש לכולם !

קודם כ לשיהיה בהצלחה.

לגבי מה צריך לבדוק לפני קניה תרשום בגוגל "מה צריך לדעת לפני קניית חיפושית"

תקרא ותתעניין.

אחרי זה תלך תראה חיפושית עדיפות לטסט בתוקף תיישם את כל מה שקראת,

ואם מצא חן בעניך תבקש מהבעלים לקחת את החיפושית למוסך שמתמחה בחיפושיות

עדיף שאתה תמצא את המוסכניק ולא בעל החיפושית בשביל שיהיה נטרליות ואמת

פורסם

חפש את בני נעם (ד"ר באג) וגש אליו לבדיקה לפני קניה.

אני ממליץלך להגיע גם למפגש השבועי של מועדון החיפושיות.

כאמור, פרטים בפורום חיפושיות בתפוז.

לגבי חיפושיות באופן כללי (או כל משפחת VW מקוררי האוויר)-

שיפורים - השמיים הם הגבול. יש טרנספורטרים שעושים רבע מייל ב16 שניות. בעיני כמה מבעלי החיפושיות, פורשה 911 היא בסך הכל חיפושית שהגזימו עם השיפורים שלה :wink::wink:. מנועים, גירים, בלמים, מתלים, איבזור פנימי - הכל קיים, הכל זמין.

תחזוקה עצמית - המפתח האמיתי לחיים עם VW מקורר אוויר. אם לא תהיה מוכן לתחזק אותו בעצמך - הוא ינקום בך. מכוניות ישנות דורשות תחזוקה הרבה יותר ממכוניות חדישות. ככה בנו אותן, וזה בסדר אם מודעים לכך. תשומת לב יומיומית היא חלק מהעניין, כמו גם היכרות אינטימית עם הרכב, גם עם מה ש"מתחת לחצאית". אם אתה לא מוכן לזה נפשית, עזוב.

חיי חברה - אתה תאבד חלק מהחברים הותיקים שלך שיחשבו שהחלקת על השכל. ותתקבל למשפחה גדולה וחמה של בעלי VW מקוררי אוויר.

106 ראלי - אם אתה מחליף אותה בחיפושית, באמת החלקת על השכל. וזה לא בהכרח דבר רע.

אסף.

פורסם
חפש את בני נעם (ד"ר באג) וגש אליו לבדיקה לפני קניה.

אני ממליץלך להגיע גם למפגש השבועי של מועדון החיפושיות.

כאמור, פרטים בפורום חיפושיות בתפוז.

לגבי חיפושיות באופן כללי (או כל משפחת VW מקוררי האוויר)-

שיפורים - השמיים הם הגבול. יש טרנספורטרים שעושים רבע מייל ב16 שניות. בעיני כמה מבעלי החיפושיות, פורשה 911 היא בסך הכל חיפושית שהגזימו עם השיפורים שלה :wink::wink:. מנועים, גירים, בלמים, מתלים, איבזור פנימי - הכל קיים, הכל זמין.

תחזוקה עצמית - המפתח האמיתי לחיים עם VW מקורר אוויר. אם לא תהיה מוכן לתחזק אותו בעצמך - הוא ינקום בך. מכוניות ישנות דורשות תחזוקה הרבה יותר ממכוניות חדישות. ככה בנו אותן, וזה בסדר אם מודעים לכך. תשומת לב יומיומית היא חלק מהעניין, כמו גם היכרות אינטימית עם הרכב, גם עם מה ש"מתחת לחצאית". אם אתה לא מוכן לזה נפשית, עזוב.

חיי חברה - אתה תאבד חלק מהחברים הותיקים שלך שיחשבו שהחלקת על השכל. ותתקבל למשפחה גדולה וחמה של בעלי VW מקוררי אוויר.

106 ראלי - אם אתה מחליף אותה בחיפושית, באמת החלקת על השכל. וזה לא בהכרח דבר רע.

אסף.

מסכים איתך בכל מילה ומילה

• תוכן חדש...