Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפץ לי לעין לפני יומיים הרץ אנרג'י במחיר נמוך (400 אם אני לא טועה)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייבריד מגיע עם ה MT22 מקורי.

בכל מקרה תשמע את הרמקולים לפני שאתה בכלל מדבר עם בנאדם על קניה, יש חברות שפשוט קשה יותר להתחבר לציויון הצליל שלהן.

מתחדשת*

פורסם

BIOS:

אשמח ללינק

הבחור עם הרץ אנרג'י שאני דיברתי איתו רצה 700 על רמקולים בני שנתיים פלוס. זה לא רציני. מה שאתה אומר נשמע יותר טוב.

פורסם

סלח לי על החוצפה אבל אתה באמת מצפה לקבל SQ ב650 ש"ח?

עזוב מה שהציעו לך, אתה באמת מצפה לקבל SQ בריא בתקציב כזה? אם כן אתה חי בסרט...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מישהו חכם מכולנו אמר פעם: "הכל יחסי"

צריך להפסיק עם ההטפות מוסר וההקנטות. יש אנשים עם תקציב מוגבל, בין אם פיננסי, בין אם עקרוני ובין אם לא משנה למה...

בתקציב הזה אותם אנשים רוצים להשיג משהו שישמע כמה שיותר טוב.

ההגדרה של SPL או SQ זהה להגדרה של כל דבר אחר ולמעשה מנסה לפצל את תחום האודיו לשתי קטגוריות אב; האחת מטרתה הרעיוני להגיע לכמות דציבלים גבוהה יותר ויהי מה. והשניה מטרתה הרעיונית להגיע לאיכות צליל כמה שיותר טובה עם תלות קטנה יותר בעוצמת השמע הכוללת.

לדוגמא: אם מישהו מבקש עצה לרכב ספורטיבי בתקציב של 50K ש"ח- ממליצים לו על דברים אפשריים, אף אחד לא בא ואומר לו -פרארי עולה מעל מליון אל תקנה כלום או תעלה תקציב!

אז שמישהו מבקש SPL בתקציב נותנים לו מערכת שתהיה נצילה ותפיק כמה שיותר "רעש" לתקציב.

ואם מישהו מבקש SQ, אפילו אם זה ב 400 ש"ח זה פשוט אומר שהוא רוצה לשפר את איכות הסאונד ברכב. לרוב הגדול של האנשים מדובר במעבר ממערכת מקורית או קואקסיאלים פשוטים. וגם אותו בחור עם תקציב פעוט ישיג אחלה SQ שבעולם עם המערכת הנכונה בתקציב שלו (SQ בגדר הגדרה).

לסיכום הערות מסוג זה מיותרות וצריך להבין שמדובר פה במושגים שמגדירים מטרה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בתקציב הזה אתה לא יכול להשיג SQ, אתה יכול להשיג רמקולים ששואפים לכיוון הSQ.

פורסם

אפשר להגיד אותו הדבר גם על תקציב של 3000, הכל תלוי את מי אתה שואל.

זאת ההגדה של יחסיות

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

650 ?

אם יש לך גישה לארה"ב (חבר, חברה, אמא, חבר של אמא..:lol:)

יש לך את זה:

http://www.parts-express.com/pe/pshowdetl.cfm?&Partnumber=295-374&scqty=2

(90 דולר לזוג = 340 ש"ח. - המשלוח בתוך ארה"ב הוא חינם..)

תצרף לאלו MT23 וקרוס של מורל ויש לך SQ שלא מבייש בכלל.

...CASKA for life

פורסם

shibby:

לא יכולתי להתנסח יותר טוב בשביל להעביר את כוונתי, אתה כל כך צודק שזה מהדהד. _הכל_ יחסי ומכיוון שבפורום עסקינן אז גם הכל לגיטימי. כל שאלה היא לגיטימית - גם אם התקציב מוגבל, אין סיבה להתנשא (ועובדה שגם בתקציב מוגבל, אפשר להגיע למערכות נפלאות באמצעות חלקים משומשים)

BIOS:

תודה על הלינק - מחר אדבר איתו ואעדכן.

פורסם

וואלה, על סמך שני חברים אתה מסיק שכל הסדרה בעייתית?!

יש לי חבר עם מאזדה שהתפוצץ לא הרדיאטור ועוד אחד שפרצו לו לאוטו. כל המאזדות הן חרא של אוטו :shock:

:cry: !!SOLD!!

• תוכן חדש...