Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט-אפ של המערכת ב-307 כמעט מוכן למעט הקומפוננט הקדמי (בלבלו אותי הרבה)

הקומפוננט יוגבר (כנראה אקטיבית, ללא קרוס) ע"י solid audio F4. ישודך לסאב 12".

מחפש מקסימום SQ, סאונד רך ונעים, אני עם אוזן רגישה וסובל מסאונד צורם/טויוטר צרחני - בייחוד בסוגי המוזיקה שאני שומע: בעיקר רוק, רוק כבד, ואלקטרוני.

כבר הייתי סגור על מורל טמפו (מצאתי ב-400, עזר לי לתקציב), אבל הצעיו לי כמה אחרים בטענה שSQ לא אקבל מהם, והם יצרמו לי.

התקציב: עד 650 ש"ח.

קנדידטים שהציעו לי:

audiobahn abc600v

DLS K6

SoundStream SC-6T(הומלץ לי בחום)

MBQuart (לא יודע דגם עדיין)

או כמובן להשאר עם הTEMPO

יש FOCAL מתאים לתקציב?

אפשרות אחרת?

תודה לעוזרים!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משום רמקול בעולם ב600ש"ח, לא תקבל SQ, (שזה בכלל מושג שאנשים זורקים פה בלי להבין מה זה.)

אני דבר כזה איכות צליל מרמקול מקומפוננט טמפו על מגבר של סוליד אודיו.

under construction..

פורסם

אנשים. ברוכים הבאים לפורום.

זה שאתה רוצים מידע זה יפה.

אבל כמעט הכול יש כבר בחיפוש.

תעשו חיפוש. כי לנו דיי (להמון חברי פורום. ואני מדבר מידיעה ברורה) נמאס לענות על אותן השאלות כל פעם.

תחפשו. תנסו. לחקרו טיפה לפני.

הייתה מבין ב600 שקל. אין הרבה אופציות נורמליות.

וSQ זה מושג כללי. שתלוי במלא פרמטים מסביב. (רמקולים. מגברים. בידוד. התקנה. כיוונים ועוד )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ברור שחיפשתי, הפכתי וקראתי אינסוף זמן בפורום הזה לפני ההודעה שכתבתי, למעשה כמעט כל מה שמצאתי שבתקציב הזה הפורום כעדר אומר "תקנה מורל", השאלה אם הוא מתאים _לי_.

יופי אני ממש שמח!

3 תגובות - רובן ככולן עוסקות בהקנטה ולא במידע.

נורא פשוט: יש לי 600-700 ש"ח לקומפוננט לבמה קדמית. מאזין בעיקר לרוק. מה יתן לי את הסאונד הטוב ביותר בתקציב הזה?

יש מצב לקבל תשובה אינפורמטיבית ולא מתנשאת?

פורסם

את הMBQ תוציא מהרשימה.

אם אתה סובל מטויטרים-הם ממש לא בשבילך.

לגבי השאר,אפשר לזרוק הרבה דברים לאויר,אבל הצעתי לך להמתין 3 שבועות עד למפגש הקרוב שם ישמחו להשמיע לך מערכות וסטים -ואין כמו לשמוע במו אוזניך!

פורסם

לגבי המפגש: רעיון טוב, דורש סבלנות אבל יתכן והיא תשתלם, אתה צודק.. אנסה בינתיים קצת ביד שניה - אבל גם שם אני אבוד בין סבך האפשרויות - מה נחשב מפורט לתקציבו ומה סתם זבל שנמכר ביד שניה.

פורסם

האמן לי וגם לאלכסנדר(80)-לא סתם אנחנו ממליצים לך לחכות למפגש.

ציינת במפורש שאתה בעל אוזן רגישה,אז על אחת כמה וכמה,תתאזר בסבלנות עד המפגש-אתה רק תעריך אותנו על העצה.

יש בפורום הזה אנשים מדהימים שיסבירו ויעזרו,ישמיעו לך כל אשר תבקש ומה שתשמע,לא תקבל דוגמא ווקאלית באף מקום.

וכן,גם במקרה שלך,הסבלנות בהחלט משתלמת!

בהצלחה

ליאור

נ.ב.

אלכסנדר-הגיע הזמן שתבוא למפגשים עם סמיילי על החולצה...:wink:

פורסם

אני מצטרף לאלכסנדר וליאור אך עם הסתייגות קטנה, התקציב גם ככה מינימלי, 90% מהדברים שהוא ישמע במפגש יהיו הרבה מעל התקציב שלו.

בתקציב של 600 שקלים אני בספק אם תמצא משהו טוב יותר מפולס\טמפו, אין הרבה ברירות בתקציב הזה ולא סתם הפורום הזה "כעדר" אומר תקנה מורל, מדובר באלמנטים שנותנים תמורה טובה מאוד לכסף.

אם תבחר להגדיל את התקציב אזי יש יותר בחירה אבל בתקציב הנוכחי אני לא יודע כמה יעזור לך להגיע למפגש למרות שאתה תמיד מוזמן בדיוק כמו כולם.

בהצלחה, דני.

פורסם

דני-אני מסכים איתך אבל אני מתאר לעצמי שלאחר שישמע כמה סטים הוא ימתח את התקציב...:wink:

אלכסנדר-לא משנה עם מה תבוא,הכי חשוב תגיע תמיד עם החיוך שיש לך...:lol:

פורסם

תגידו מה שווה לחפש ביד שניה באזור ה400-700?

מורל היבריד + MT22 + קרוס מקורי

אוכל למצוא? (מישהו יודע על מישהו שמוכר?)

עוד אפשרויות לסטים ראויים?

• תוכן חדש...