Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לקנות רכב ראשון ובדקתי מספר אופציות. יש לי אפשרות לקנות פג'ו 206, יד ראשונה, שנת 2000.

הרכב שמור ומטופל במוסך המרכזי של פגו'.הרכב אוטומטי.

התקציב שלי הוא 25-30 אלף.

אני לא מכיר כ"כ את הפג'ו וספציפית את ה-206. מה אתם אומרים? מדבור ברכב טוב? אמין? אשמח לכל טיפ שיוכל לעזור לי לקבל החלטה. כמובן שאקח את הרכב לבדיקה, אבל חשוב לי ללמוד תחילה מניסיון של חבר'ה שהיה להם את הרכב ומכירים אותו.

תודה רבה. ושנה טובה ומתוקה לכולם!

פורסם

1. אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום.

2. סליל הצתה שמתפגר בטרם עת (לא בכל הרכבים, הרבה עניין של מזל) סדר גודל של 1500 ש"ח.

3. ידית COM משתגעת, קח את הרכב לנסיעה של כמה דקות , ותבדוק מה קורה כשאתה מאותת שמאלה / ימינה, אם הכל תקין כנראה שהבעלים הקודם טיפל בנושא הזה. עלות של 1500 ש"ח בערך. (כל הצרפתיות שהיו לי סבלו מאותה מחלה, שטופלה תמיד ע"י הבעלים מהם קניתי את הרכב, לדעתי אפילו במסגרת האחריות).

4. אטם ראש מנוע שנפרץ בין 100K - 150K ק"מ, לא בהכרח שיקרה לך, אבל גם אחת מהמחלות.

5. שסתומי לחץ בגיר אם לא הוחלפו קיים סיכוי סביר שאתה תצטרך להחליף, סדר גודל של 2500 ש"ח במוסך המרכזי בבני ברק. (בתקציב שלך מדובר על רכב מאיזור שנת 2000, בדוק הסטוריית טיפולים לפני הקנייה).

כל מה שכתבתי הוא מנסיון של 6 שנים במשפחה עם 206 (שהיום כבר בת 9 ועדיין משרתת אותנו נאמנה), ומקריאה בפורום של עוד גולשים שנתקלו באותן בעיות.

חלק מהתקלות שכתבתי היו אצל הבעלים הקודמים, לא הכל נפל עלינו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ידית האיתותים בעייתית משהו רק ברכבים ממודל 2002 והלאה. במודל 2000 היתה ידית פשוטה וזולה יחסית להחלפה במקרה הצורך.

החלפה סדירה של המצתים תורמת לאורך החיים של סליל ההצתה.

כמו שנאמר, חשוב לשים דגש על שגרת הטיפולים של הרכב, על תקינות הגיר האוטומטי ועל ביצוע חיפוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאחי היה דגם 2004, אוטומטית עם קילומטראז' סביר.

גם לו וגם לעוד חבר צצה בעיה במשאבת דלק שאני כמעט בטוח שהוביל להחלפה (ב-2 המקרים).

הגיר האוטומטי על הפנים ועד כמה שידוע לי זאת מחלה של ה206, לפחות עבור אותה שנה.

הרכב נמכר כמה אלפים טובים מתחת למחירון (5 אלף או יותר).

אני לא מומחה לפג'ו תיארת את המצב אצלי בדגם XT לשנת 2004.

לא יודע עד כמה זה משליך על הדגם שבו אתה מתעניין,

אבל לדעתי זה מסמל משהו, מהידע המצומצם שלי לברוח מהאטומטיות של פג'ו.

מקווה תמצא תועלת, חג שמח!

ערכתי כדי להוסיף שמצטער אם ביאסתי.

פורסם

בתקציב של 25-30 אלף אתה יכול לקנות מודל 2002 ידנית עם מנוע 1400 אבל יכול להיות שתצטרך להאזר בסבלנות עד שתמצא אחת, אני מחפש כבר חודשים :?

• תוכן חדש...