Jump to content

mister_sumsum

  • הודעות

    14
  • כאן מאז:

הנקודות של mister_sumsum

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. למישהו יש המלצות?
  2. אם אני משווה ראש בראש את הרכבים האלה, מי עדיף לדעתכם? אוריס, יאריס, מיקרה, ספייס ורסו מישהו מכיר טוב את האוריס? איך צריכת הדלק שלו?
  3. תודה, עוד מישהו מכיר את הרכבים האלה? יש עצות או המלצות?
  4. שלום חברים, אני מחפש רכב עד תקציב של בערך 85 אלף ואחרי מספר בדיקות ובירורים (חלקם פה בפורום), התקבעתי על רכב יפני יד 2 משנת 2009 והלאה. דברים שחשובים לי: 1. רכב אמין 2. טיפולים זולים 3. חסכוני בדלק 4. נוח לנהיגה אני מחפש רכב סופר מיני או משפחתי קטן שישמש אותי בשלוש - ארבע השנים הקרובות. אני מעדיף רכב אוטומטי, אבל גם תיבה רובוטית מהסוג החדש, אם יש כזה דבר (:, באה בחשבון (אמורה להיות נוחה יותר מהגרסא הקודמת , ה"בעייתית"). מראה הרכב ותוספות אבזור פחות משנים לי. יש לי כמה רכבים שחשבתי עליהם: 1. טויוטה אוריס 2010 - אמנם קצת יקרה לי אבל שמעתי הרבה המלצות עליה 2. טויוטה יאריס 2011 - גיר רובוטי או ידני אבל שמעתי שמאוד מומלצת בין השאר בגלל האמינות שלה 3. הונדה ג'אז 2010 - חסכונית וקומפקטית 4. טויוטה ספייס ורסו 2011 - אמנם נראית גדולה אבל היא לא כ"כ גדולה ואמורה להיות די חסכונית 4. מזדה 2 חדשה - נראית מגניבה אבל חסכונית בכלל?.. 5. מזדה 3 האצ'בק - אני אוהב את המראה שלה אבל השאלה איך הרכב?... 6. ניסן מיקרה החדשה (ידנית) - אמורה להיות מאוד חסכונית תודה רבה מראש ושנה טובה לכולם!
  5. תודה רבה חברים על כל העצות, אני אמשיך לבחון את העניין.. תודה ושנה טובה לכולם!
  6. היי, מבירורים ועצות נראה לי שאלך על רכב יפני. אני כבר 3 שנים עם פיגו 206 ששירתה אותי נאמנה, הגיע הזמן לשנות.. מה דעתכם? חשבתי על: טויוטה ספייס ורסו 2011 טויוטה אוריס 2011 ניסן אקו מיקרה הונדה גאז
  7. היי, אני מעדיף לא ידני, אבל זה לא תנאי שבל יעבור, אם אמצא רכב שעונה לכל הדרישות והוא ידני, גם טוב. חשבתי על הרכבים הבאים, מה אתם ממליצים? - אופל קורסה החדשה - ניסן נוט - הונדה גאז - טויוטה אוריס - פולו החדשה
  8. שלום חברים, אני צריך עזרה בבקשה בבחירת רכב העונה לדרישות האלה: עד 80 אלף ש"ח 2010 -2012 חסכוני בדלק קומפקטי או משפחתי קטן לא צריך מנוע מעל 1400-1600, חשוב לי מאוד שיהיה נוח לנסיעה. לא צריך רכב שטח או אבזור יוצא דופן. איזה דגמים מומלצים? תודה
  9. עוד מישהו מכיר או נתקל בתופעה הזו?
  10. ברכב הוא משנת 2000, אוטומטי, ולאחרונה צצו לי מספר בעיות (שכנראה היו קיימות מלפני כן): 1. רעש מלפנים, ממתחת למכסה המנוע. 2. המזגן לא מקרר. 3. המדחס של המזגן רועש. אחרי בדיקה במוסך המרכזי, נמסר כי צריך לשפץ את המדחס של המזגן (במוסך אחר אמרו שצריך רק להחליף מיסב במדחס), להחליף צינור כפול (טענו שהוא קרוע ולכן בורח משם הגז) ולהחליף מייבש מזגן. המחיר שביקשו היה מאוד גבוה (כולל את מחיר שעות העבודה) ומוגזם ולכן העדפתי לדחות את התיקון. לאחרונה, במהלך הנסיעה, היה מעט רעש מכיוון המדחס ולפתע התחיל לעלות עשן מכיוון מכסה המנוע (!!!). אחרי עצירת והמתנה להתקררות המכסה, בדקתי את העניין ונראה כי רצועת המכלולים השתפשפה במשהו ולכן העשן והריח (ריח של גומי שרוף). מישהו מכיר את התופעות הללו? כמה עולה תיקון של הבעיה הזו יחד עם תיקון המזגן? אשמח לעצות ותובנות. תודה.
  11. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות רכב ראשון ובדקתי מספר אופציות. יש לי אפשרות לקנות פג'ו 206, יד ראשונה, שנת 2000. הרכב שמור ומטופל במוסך המרכזי של פגו'.הרכב אוטומטי. התקציב שלי הוא 25-30 אלף. אני לא מכיר כ"כ את הפג'ו וספציפית את ה-206. מה אתם אומרים? מדבור ברכב טוב? אמין? אשמח לכל טיפ שיוכל לעזור לי לקבל החלטה. כמובן שאקח את הרכב לבדיקה, אבל חשוב לי ללמוד תחילה מניסיון של חבר'ה שהיה להם את הרכב ומכירים אותו. תודה רבה. ושנה טובה ומתוקה לכולם!
  12. מישהו? אשמח לכל עצה, זה די דחוף. תודה רבה מראש!
  13. שלום לכל חברי הפורום. אני צריך את עזרתכם בבקשה בבחירת רכב משומש. אני לא כ"כ בקיא בתחום הרכב, ולכן אשמח לכל עצה. התקציב שלי הוא 20 אלף שקל, פלוס מינוס, ואני מחפש רכב חסכוני, עדיף קומפקטי (לא חובה) , אוטומטי, מחברה שנחשבת אמינה, כך שלא אצטרך לבקר במוסכים כל שני וחמישי. הבנתי שסיטרואן לא הכי מומלצת, אבל אנא תתקנו אותי אם אני טועה. אני מחפש מיקוד לשלוש ארבע מכוניות כך שאוכל להתמקד בחיפוש ולא אתפזר יותר מדי. מה דעתכם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור. יום נעים.
×
×
  • תוכן חדש...