Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות לא עובד - C5 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מד מהירות ברכב שלי מסרב לעבוד.

בבוקר הכל היה בסדר, ובצהריים התנעתי את הרכב והתחלתי לנסוע, ושמתי לב שהמד מהירות לא עובד :-(, אבל הקילומטראז' עולה כרגיל.

ניסיתי לכבות את הרכב, ולהניע שום, זה לא עזר.

מישהו נתקל בבעיה הזאת?

יש המלצות למוסך מקצועי במרכז הארץ?

מה סדר גודל הנזק?

בתודה,

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אני ממליץ לך לא לחפש מוסך אלא לגשת ישר למכוון רוב הסיכויים שהבעיה שלך היא דווקא בלוח השעונים ואם אתה תיגש למוסך תשלם גם עמלת תיווך כי הם ישלחו את זה למכוון, אני יודע על איש מקצוע מעולה בחולון לא יודע מה שמו אך אני מאמין שרפי לין ידע לתת לך כתובת וטלפון.

פורסם

תודה לעונים,

אולי אתם מכירים מכון ספידומטרים שעובד בשבת? - מחכה לי שבוע עמוס מאוד :roll:, לא בטוח שיהיה לי זמן לטפל בזה..

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

לא ואיני חושב שיש בנמצא מכון כזה שפועל בשבת (אולי יש כן בישובים דרוזיים/צ'רקסיים/ערביים).

אל תשכח שאתה צריך שזה יהיה מכון שמתמצא היטב ועוסק בלוחות שעונים ממוחשבים ואלקטרוניים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה לרפי לין ולניסן חזזי,

הבוקר ניגשתי ל"אוו ספידומטר" לטפל במד מהירות, וקיבלתי שרות מקצועי ומהיר (מאוד מהיר - זה היה חשוב לי), יצאתי מבסוט!

ממליץ בחום!

בברכה, איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תוכן חדש...