Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי סוויפט 1.3 בשנים 96-97 מול פורד פיאסטה 1.3 98-99

ידנית.

הדרישות הן חסכון בדלק ובעלות אחזקה.

לנהג יחיד.

האם הסוזוקי שנחשבת לאמינה מאוד הרבה יותר אמינה מהפורד?

אין הרבה סוויפטים בשוק כמו הפיאסטות והפיאסטה יותר זולה כך שאוכל לקנות בתקציבי פיאסטה משנים יותר מתקדמות.

אנא המלצותיכם...

תודה.

פורסם

בכל מקרה של התלבטות בדגמים בקניה, מומלץ ללכת על האפשרות החדשה יותר מבחינת שנתון.

בכל אופן אם אתה מחליט ללכת על הפיאסטה, אני ממליץ על הפיאסטה dinamic - היא יותר מפנקת באבזור (מזגן מקורי, הגה כח, ABS בדגמים מסוימים) מאשר ה-youth.

עוד נקודה - מבדיקה קצרה עולה שמנוע הפיאסטה הוא אחד האמינים בקטגוריה, וחוץ מזה היא מאד מאד חסכונית.

בכללי, כאחד שנוהג על פיאסטה youth 1.3 '97, אפשר לומר שאני יותר ממבסוט יחסית לרכב שמעולם לא טופל בקביעות לפי הספר שלו. (:oops: זה הרכב של אחי :wink: אני פדנט אש).

בהצלחה!

אלירן.

אם שותים - לא מקיאים על האוטו

• תוכן חדש...