Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה שזה מאיזור הלחיצה של הצינור במקרה שאינך מעוניין להחליף את כל היחידה אפשרי לנסות לפרק את הצינור ולקחת לעסק של הידראוליקה יכול להיות שהם יכולים להחליף לך את הקטע של הגומי וללחץ לך צינור חדש .http://www.lya.co.il/

בהצלחה.

גמר חתימה טובה

יאיר

הצינור גומי לחוץ לחלק שלידו?

צריך לפרק את כל החלק כולל צינור הנירוסטה?

גמר חתימה טובה

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל , כל הכבוד על זה שעוזרים לו אבל אני אישית לא הייתי קונה סיטרואן עם מערכת הידרואלי .גם אם הוא ממש נוח זה לדעתי לא שווה את הבלאגן

פורסם

על איזה בלאגן אתה מדבר, כולה נזילה מצינורות, אם היה מטפל במוסך העניין היה נגמר תוך שעה, על הכבוד לו שהוא לוקח יוזמה ומתקן לבד ומן הסתם יקח לו יתר זמן ויהיה קשה, מפה עד בלאגן הדרך ארוכה.

לגבי הבומבות כנראה שמדובר על ליזרט עם סמל של יונה על הקופסא, אני הרכבתי שתיים אחוריות והם מתו כעבור פחות משנה, אני לא יודע אם מדובר בפגם נקודתי או משהו אחר, אצלי הם כשלו.

מה גם שמקורית עולות 300 ש''ח הייתי הולך על מקורי וזהו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...