Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוחן משטרתי חייב אותי לעשות כיוון פרונט סתם כי בא לו, על הדרך קרע לי את הגומי מהמגב ונתן לי שבוע לסדר את "הליקויים", אין לי סבלנות לספר את כל הסיפור, האוטו שלי תקין, השוטר מטומטם.

העניין הוא שאני גם ככה לפני טסט, חשבתי, במקום ללכת לעשות כיוון פרונט פשוט להכנס למוסך ולבקש בדיקה שבסופה אני מקבל אישור רכב מיושן שאיתו אני ניגש לטסט.

השאלה שלי, האם אחרי שאני עובר את הטסט אני יכול לגשת עם הרישיון החדש למשטרה (בהנחה שאי אפשר לתת לרישיון הישן להירקב בתחנת משטרה), ללא קבלה על בדיקה של כיוון פרונט ולסיים את הסיפור המפגר הזה שחוזר על עצמו יותר מדי?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

קיימות שתי פסילות רשיון רכב(הורדה מהכביש):

1. עיכוב רשיון ל-48 שעות, בהן על נהג הרכב לתקן את הליקויים שנמצאו ולחזור אל השוטר ע"מ שייאשרם כי תוקנו כהלכה.

2. ביטול רשיון רכב. במקרה זה, יש צורך לתקן הליקויים ולגשת לאחד ממכוני הרישוי לשם ביצוע טסט מחדש. במידה והרכב נפסל בשל ליקוי בטיחותי, יש להציג אישור תיקון ממוסך מורשה על תיקון הליקוי(במקרה שלך - על כיוון פרונט).

*אין כל צורך בהצגת/הבאת אישור רכב מיושן ממוסך לצורך כך.

*במידה והרכב זקוק גם למבחן שנתי, יש לבצע ראשית את "ההורדה מהכביש" ולאחר מכן את הטסט(בדיקה כפולה, גם היא נעשית לאחר מס' דקות).

בכדי לדעת איזו מהפעולות בצע השוטר, הסתכל בדף ההורדה וראה איזה סעיף סומן - סעיף (2)עיכוב ל-48, סעיף (4) - ביטול רשיון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הוא לקח את הרישיון רכב ונתן לי דף זמני שכתוב בו: "הודעה על איסור שימוש ברכב עקב בדיקה יזומה", בסעיף הבדיקה מסומן "עלול לסכן את התנועה", צריך להגיע למשטרה לבדיקה חוזרת עד ה 19 לחודש, עד אז אני כביכול יכול לנסוע איתו (בניסעה איטית) רק בשביל לתקן אותו.

כמו שאני מכיר את הליצנים האלה, אני אגיע לשם, אתחיל לטייל בבניין החדש שלהם עד שאני אגיע לאיזה שוטר מנומנם שיזרוק לי איזה כמה משפטים מטומטמים וישלך אותי לדרכי.

עוד משהו שאני ממש לא מבין, ממתי אדם כל שהוא יכול להחליט שצריך לעשות כיוון פרונט בלי להרים את האוטו על ליפט?

הנימוק שלו היה "זה אליאנס? אה זה חרא של צמיג אל תקנה אותו יותר", "יש לך אכילה בדפנות" (מצטער באמת שאני פונה לפעמים, ל"בוחן" לא ממש אכפת שהאכילה היא סימטרית שזה תקין, לצמיגים שלי עוד אין שנה וחצי (מאז הפעם האחרונה שבוחן משטרתי (אני מוכן להישבע שזה אותו אחד) הורה לי להחליף אותם).

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

קיבלתי תשובה מהמוסך שאני מטפל בו, ניתן לגשת לתחנה עם רישיון חדש חתום לאחר טסט כתחליף לקבלה לתיקון ליקויים.

ארז

פורסם

ממקרה דומה שארע לי לפני שבועיים, ישנם הורדות שאחרי התיקון אתה מגיע לתחנת המשטרה ובוחן רכב נותן לך את הרישיונות חזרה.

במקרה שלי (החלפת דיסק בלם אחורי) הבוחן המשטרתי לא רשאי להעלות את הרכב לכביש ולכן הוא הוריד לי אותו ושלח אותי לטסט, בטסט דרשו קבלה של התיקון ממוסך מורשה ורק לאחר מכן ביצעו טסט.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...