Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופת גלות, חזרתי לאהבתי הגדולה - ה L4 המהולל.

על הסימפוניה הפעם מנצחים בגאון ובהרמוניה המידבאס-וופר המצוין, מיסטר C6 מסדרת הקלארוס של הייבריד-אודיו, המידריינג' המעולה L4 מסדרת הלגאטיה של הייבריד-אודיו והטוויטר החדש L1V2 - גם כן מסדרת הלגאטיה.

מה כבר לא נאמר ומה כבר לא נכתב על הרמקולים האלה. וכל פעם ששומעים אותם זה פשוט כיף, פשוט מרגש. פלא שהם כ"כ מצליחים ופופולריים בעולם בקרב בעלי מערכות SQ ברמות הגבוהות? פלא שהם משגעים את כל העולם? :-D

אני רוצה להודות באופן אישי לאליקו יבואן ומפיץ הייבריד אודיו שמוכיח בפעם המי יודע כמה שהאנושיות, האהבה הגדולה לתחביב והידע העצום - שווים כל הון שבעולם. לא סתם עוד סוחר ממולח ומורעב שעט על גוויות פוטנציאליות של לקוחות ומאכיל אותם בשטויות ובשקרים, אלא בנאדם -שלצד פרנסתו מכך- רואה בכך כמעט שליחות דתית..:-D על כך מגיע לו שאפו.

בינתיים ירדתי ממכירת הstereo 100 ונתתי לו לטפל בכבוד בוופרים והוא עושה את זה פשוט נפלא.. הVRx כמובן אחראי על המידים והטוויטרים.

ועכשיו כמה תמונות שתוכלו גם אתם להתרגש כמוני..:wink:

DSC00150 (Large).JPG

DSC00151 (Large).JPG

DSC00152 (Large).JPG

DSC00153 (Large).JPG

DSC00155 (Large).JPG

DSC00156 (Large).JPG

DSC00157 (Large).JPG

DSC00158 (Large).JPG

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתחדשת! אחלה בחירה! הרמקולים האלה סקסיים בטירוף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צביקה תתחדש יקירי,

סט מעולה

חוות הדעת המפורטת על הטוויטר מאוד מעניינת אותי, כי בימים אלו אני שוקל לחזק את התחום העליון אצלי.

זה מתחיל בהחלפת מגבר לטוויטרים, ואם זה לא יספק - L1v2 יבקרו גם אצלי.

פורסם

צביקה - תתחדש ותהנה - אני כבר יודע טוב מאוד איך סט כזה נשמע :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש !

אני מקווה שתהיה מרוצה מהתוצאה (אני יודע שתהיה מרוצה המתוצאה)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חוות דעת על הטוויטר תהיה בקרוב, ניתן לו קצת להיפתח. גם הכוונים כרגע בסיסיים.

מה שכן, שמתי לב כבר שבאון אקסיס הוא נשמע טוב קצת יותר מאשר בזוויות הנוכחיות על הדשבורד מופנה כלפי מעלה. כנראה משהו בהשתקפויות מהחלון שם. לכן גורל קח זאת בחשבון כי מיקום הטוויטרים הנוכחיים שלך הם כמו אצלי עכשיו. אם אראה שהעניין מפריע לי, אמקם אותם און אקסיס איכשהו ואם אווכח שהשינוי מספיק משמעותי עבורי נבנה פודים על הדש או בקורות.

ועוד קצת תמונות..:-D

DSC00159 (Large).JPG

DSC00160 (Large).JPG

DSC00161 (Large).JPG

DSC00163 (Large).JPG

DSC00164 (Large).JPG

DSC00165 (Large).JPG

DSC00167 (Large).JPG

פורסם

המערכת שלך היא תענוג ויזואלי ולא רק ווקאלי.

אבל תרחיק את הטוויטרים האלה מהשמשות - הם קרובים מידי.

אתה יכול לנסות לשים דיפיוזר מתכתי כמו שרואים בחלק מההתקנות לטוויטרים אם אתה רוצה לשמור על המיקום הזה - אבל נראה שלי שלהעביר את הטוויטרים שלך לקורות יפתח את קצת רוחב הבמה לצדדים - אני לא מבין למה לא עשית את זה עד היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש צביקה יש לנו אותו סטפ קדמי .

לגבי הL1V2 מהחיבור הראשון שלהם הבחנתי שהם מאוד מאוד מפורטים ובעיקר מאוד "חיים" בתחום העליון בהשוואה לMT23.

אבל גם אצלי הם עוד לא נפתחו לכן אין חוות דעת רישמית.

בביקורות עליהם בפורומים בחו"ל יש רק תשבוחות.

המיקום המומלץ בשבילהם הוא בקורות 90 מעלות אחד כלפי השני.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לאחר תקופת גלות, חזרתי לאהבתי הגדולה - ה L4 המהולל.

:-D, אהבתי

תתחדש איש יקר, שמח שחזרת לסימפוניה האמיתית :)

שיפתחו קצת אני בא לשמוע

וכמובן +6-4-3-1V2 לאליקו

• תוכן חדש...