Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החום משפיע קשות,אה?!...

נראה לי ש1 באפריל כבר עבר מזמן....

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזבו בתולת ים בקריות יש לי חבר שטוען שראה בתולה בת"א.

אבירים ובתולות זה משהו שנכחד אי שם במאה ה18

אל דאגה, הנושא יטופל בהקדם.

הנושא טופל כבר לפני כמה חודשים על ידי.

אם תחפשו בפורום תמצאו את השרשור המתאים.

פורסם
עזבו בתולת ים בקריות יש לי חבר שטוען שראה בתולה בת"א.

אל דאגה, הנושא יטופל בהקדם.

:hihi::mm_cool:

עריכה - שיט פרנקוס הקדים אותי :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני לא נכנס לים יותר:bugeyed::crazyeyes

תרגיע, איש, אל תדאג-

הרי אין דבר כזה "בתולה".

יש מצב שכמה ילדים מפגרים מצאו להם אחלה רעיון למתיחה, לקחת בובה מחלון ראווה, להצמיד לה משהו מספוג שיראה כמו הזנב, ולקשור בחוט כדי שתיפול מהמזח למים כשיתקרבו יותר מדיי אליה.

זה יסביר למה היא חיוורת ונראתה מוזר.

מה המניע למתיחה הזו?

הבנים של ראש העיר עשו את המתיחה ושיכנעו את אביהם לתת פרס כספי לצלם....

**זו דעתי האישית בלבד, ואין לייחס לה כל משמעות נסתרת או גלוייה, שהיא אחרת מהבעת דיעה בלבד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שיבוא לעיר שלי יש פה הרבה בת-ימיות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שיבוא לעיר שלי יש פה הרבה בת-ימיות

כבת ימי אני יכול לחזק ולהוסיף שלחלקן יש אפילו קשקשים ולא בראש .

סתאאאאם ,הן יפות .הכל מקנאה (שלי כמובן) :wink:.

פורסם
עד עכשיו לא סיפקת תשובה מה אתה הזרקת בשרשור הבא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=226626

טוב שהזכרת את הנושא הזה. טרור נגד משפחה שלי ממשיך, מוסדות המדינה עדיין לא עושים שום דבר מעשי כדי להפסיק את התופעה.

זה שכמה מחברי פורום החליטו לעשות צחוק על חשבון צרות שמשפחתי נתונה בהם, זה לא מוריד מחומרה של המצב, אלא רק מראה למה במדינה הזאת מצב כמו שלנו יכול לקרות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גורמים בעירייה אומרים כי, "בתולת הים תבחין בפסל, תחשוב כי מדובר בחברה בת מינה, ותרגיש בטוחה לצאת מהים".

. גם הוא יודע שייתכן והתכנית הגרנדיוזית תיכשל. "אם זה לא יעבוד", מכין את עצמו שמואל סיסו לגרוע מכל בשיחה עם חדשות ערוץ 2, "זה יכול להיות גם אלמנט אמנותי. זו יכולה להיות עוד סיבה להפנות את המבט לכיוון הים, שלא מנוצל כראוי בישראל".

זה כבר עצוב.. שיגידו שהלוייתן העצום שלהם לא מספיק והם רוצים לבנות עוד פסל, אבל להכניס את זה לכזה סיפור...

ראש העיר אמנם עסוק ביצורים מהאגדות, אבל הוא עדיין מחובר למציאות

א-הא....

*נ.ב, מצטער על הבזבוז המסיבי של נקודות אבל desprate times call for for desprate mesures

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אתה יודע שלא באמת יש לך משפחה אתיופית בקומה למעלה שמקרינה מיקרו גלים לבית שלך במכשיר מיוחד

נכון?

הלוואי שזה לא היה באמת. לצערי הרב הסיפור שסיפרתי לכם אמיתי לגמרי, דבר זה מוכח ע"י מכשירי מדידה שברשותנו וסימפטומים בריאותיים.

פעם אנשים לא ידעו שסובבים אותם חיידקים. עדיין יש מדינות שמכחישות שואה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...