Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

יש לי ידידה מקסימה משוודיה, שמוכנה להתחתן איתי בשוודיה בשביל שאני אכנס לאיחוד האירופאי

היא גרה עכשיו בארץ, חשבתי לקפוץ לשוודיה בחודש הבא כשהיא מבקרת את המשפחה ולהתחתן איתה שם

האם זה כל כך פשוט? הולכים ומתחתנים בעיריה ואפשר לחזור לארץ? אם כן - כמה זמן צריך להשאר נשואים?

תודה לכל מי שישפוך קצת אור על הנושא

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

אתה יכול להתחתן איתה, אבל זה לא יקנה לך שום אזרחות שוודית.

בשוודיה לא מקבלים אזרחות דרך חתונה עם בעל/ת אזרחות שוודית.

אם בכל זאת בא לך להתחתן איתה :

http://marriage.about.com/od/sweden/p/swedenmarriage.htm

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חחח אני מבטיח להעלות תמונה אם זה ייצא לפועל

בינתיים לפי הלינק זה נראה בעייתי מאוד...

אם אני אסע איתה למקום אחר אני יוכל להתחתן איתה ולפתור את הבעיה ביתר קלות?

לא הבנתי חצי ממה שכתוב שם :shock:

יש לה חודש להיות בחו"ל אני צריך לעשות את זה בפרק הזמן הזה - ואפילו בפחות

פורסם

ואחר כך באים לפורום ומתלוננים על הסודנים.

מי פה הסודני?

במילים אחרות: חתונות פיקטיביות זה דבר שכבר לא כ"כ עובד בימינו,

רוב המדינות החמירו מאוד את הקריטריונים ואת הבדיקות,

והסיכוי להיתפס ולחטוף על זה חזק הוא גדול מאוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע לגבי שוודיה (לא נכנסתי ללינק), אבל ממה שכן ידוע לי ממדינה אירופאית אחרת, חתונה עם מישהו שהוא אזרח שלה לא מעניקה לזה שאינו אזרח אזרחות באופן מיידי. לרוב מדובר באשרת שהיה או עבודה, ורק לאחר מספר שנים שבהן אתה חי באותה מדינה אתה יכול לקבל אזרחות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צודק אלעד, גם בשבדיה זה אותו דבר, יש לי חבר שנשוי לשבדית וגר בשבדיה (לא פיקטיבי) ואת האזרחות אתה מקבל שם ללא קשר לנישואין, לאחר מגורים של מספר שנים שם והצגת תלושי משכורת מסודרים , כמובן לא להסתבך בפלילים.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אז להתחתן איתה שם אזרחית ולחזור לארץ , לא יועיל בשום דבר? גם לא אם שנה או שנתיים נהיה נשואים?

יש ארצות אחרות שהיא יכולה להתחתן בהן שיותר מקלות בדבר?

פורסם
עזבו שוודיות... בימי החופשה שלי בחול עכשיו, אני מגלה זן מדהים ביותר - סקנדינביות

אני מקווה מאוד שאתה צוחק, על משקל "אני רוצה לשחק בארופה או ספרד".

:turn-l:
פורסם
אם מדובר בידידה פוטוגנית, נשמח לראות תמונה שלה. את העצות שלנו ניתן בהתאם. :twisted:[/

quote]

ואבטיח! :-P

יש אבטיחים בשבדיה ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני מקווה מאוד שאתה צוחק, על משקל "אני רוצה לשחק בארופה או ספרד".

לא הבנתי אותך, ואני ממש ממש לא צוחק.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...