Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב מנהלים בין 160-180

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.8 טורבו שנותנת 160 כ"ס, ובאמת מהר ??? להוסיף לה צ'יפ ולהגיע ל - 200 כ"ס + בעלות של כמה אלפי שקלים. הרכב הופך למפואר ומהיר מאוד, לא רק מהיר.

אתה יכול לתת לי קישור לכזה צ'יפ?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הלכתי לשבת מילאתם לי 3 עמודים :D

בעיקרון ביררתי ואמרו לי שהסופרב אולי על הנייר יותר טובה אבל מבחינת התנהגות על הכביש הטויטה לוקחת.

האמת שיש התלבטות בין הטויטה למזדה והמונדיאו אבל אבא שלי נוסע המון והתצרוכת דלק שלה ממש מרשימה יחסית למונדיאו ולמזדה וזה שיקול כבד כי זה יכול לחסוך מאות שקלים בחודש.

בקשר לטויטה אני לא יודע על מה אתם מדברים יש לה אחלה התנהגות על הכביש וזה יעידו הביצועים שהיא הפגינה שהייתה לנו אותה ב2001 :p

לטויוטה התנהגות כביש שבמקרה הטוב ממוצעת,אם חשובה לך ההתנהגות של הרכב קח מונדאו היא גם בכלל טובה יותר מהאוונסיס.

פורסם
1.8 טורבו שנותנת 160 כ"ס, ובאמת מהר ??? להוסיף לה צ'יפ ולהגיע ל - 200 כ"ס + בעלות של כמה אלפי שקלים. הרכב הופך למפואר ומהיר מאוד, לא רק מהיר.

צ'יפ:

א. עשוי ככל הנראה לפגוע באחריות היצרן/יבואן.

ב. צריך לוודא שהגיר יעמוד בזה

לא הייתי ממליץ לרכב משפחתי, שהוא העיקרי במשפחה, על צ'יפ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נראה לי שהצ'יפ הוא בשבילך ולא בשביל אביך. תן לו להחליט מה הוא קונה קודם כל ואח"כ תחליט אם ואיך לשפר את הרכב שלו. רציתי רק שתדע שבגלל שהסופרב היא מנוע טורבו, היא בסיס הרבה יותר קל לשיפורים. וגם לפני השיפורים, היא המהירה שבקבוצה ולמרות זאת בעלת צריכת הדלק הנמוכה ביותר

פורסם
נראה לי שהצ'יפ הוא בשבילך ולא בשביל אביך. תן לו להחליט מה הוא קונה קודם כל ואח"כ תחליט אם ואיך לשפר את הרכב שלו. רציתי רק שתדע שבגלל שהסופרב היא מנוע טורבו, היא בסיס הרבה יותר קל לשיפורים. וגם לפני השיפורים, היא המהירה שבקבוצה ולמרות זאת בעלת צריכת הדלק הנמוכה ביותר

האמת שנראה לי יותר לאבא שלי הוא נוסע קצת יותר מהר ממני ;)

ולא נתת לי לינק לצ'יפ לדוגמה....

פורסם

תריץ חיפוש על צ'יפ- יש המון שרשורים בנושא.

צ'יפ לדוגמא: אפסולוט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
וכשהיא התמודדה באוטו מול המונדיאו וה-C5 (בנפרד) היא לא ממש ניצחה.

היא גם לא הפסידה ל-C5...

במבחן המדובר נאמר שהבחירה בהן תלויה בדרישות הלקוח העתידי.

היתרון של ה-C5 הוא בנוחות...

לא שהיו לי ספקות לגבי זה.

עיצוב הוא כבר עניין אינדיבידואלי.

אני מאוד אוהב את העיצוב החיצוני של הסופרב וה-C5

ומעדיף עיצוב הפנים של הסופרב.

אייל, תתחדשו.

מתי אצלכם? :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי ממליץ בחום על טויוטה קאמרי היברידית שמגיע ביבוא אישי ל170,000. רכב מדהים, צריכה נמוכה מאוד, טויוטה....

החיסרון היחיד היא צריך להכיר את המוסך הנכון לטיפול 8)

פורסם

מצטרף להמלצה על הסופרב.

הרכב בעיניי הוא בעל עיצוב פשוט מדהים, אני מהופנט מהעיצוב,

התחושה היא יוקרתית ברמות מאוד גבוהות והאיכות הוא נטו גרמניה.

עם תיבת ה DSG והמנוע המעולה הרכב מקנה חיסכון משמעותי בדלק מהמקובל בקבוצה,

ואם אינני טועה על פי טבלת המיסוי הירוק, הרכב עומד בקבוצת זיהום 4 מתוך 14 (ככל שהמספר עולה כך כמות הזיהום עולה).

בנוסף הרכב מעניק איבזור ברמה גבוהה מאוד הכוללת בין היתר את מנגנון החנייה האוטומטי.

ברכב ישנו פטנט ייחודי שיכול לפתור את בעיית ה 4/5 דלתות כאשר הרכב נראה רכב 4 דלתות לכל דבר

והפטנט הוא בעצם ה''טווין דור'' שבעצם על ידי לחיצה על כפתור מחברת את תא המטען עם החלון האחורי ויוצרת דלת חמישית

ותא מטען ענק עם גישה יותר נוחה.

בנוסף ישנו איבזור בטיחותי מושלם הכולל מערכת בקרת יציבות ולא פחות מ 9 כריות אויר

הרכב בטיחותי, מחזיק בחמישה כוכבי בטיחות של euro n cap.

לסיכום זה רכב שאני פשוט מאוהב בו ואני ממליץ לך עליו בחום רב, זוהי למעשה הלימוזין הזולה במדינה והיא מדהימה ומשתלמת.

ולא, אני לא עובד בצ'מפיון ואני לא סוחר.

שלומי.

פורסם

גם אני אוהב מאוד את הסופרב אבל העיצוב של הישבן שלה פשוט... מכוער. נראה ישבן של חיפושית ולא של רכב מנהלים. מלבד זאת הרכב מדהים.

פורסם

סבא שלי רכש את הסופרב החדשה 1.8 TSI והרכב פשוט מדהים!

תחושה יוקרתית של ממש, מרחב עצום בגרסת האלגנס הרכב לא נופל מאודי A6 לדעתי.

נכון שהיא לא הכי פוטגנית אבל במציאות העיצוב הוא מאוד מושך ומשדר הרבה עוצמה - בקיצור רכב מנהלים יוקרתי במחיר ריצפה שהחיסרון היחידי שלו הוא תרנגולת על ההגה

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
מצטרף להמלצה על הסופרב.

הרכב בעיניי הוא בעל עיצוב פשוט מדהים, אני מהופנט מהעיצוב,

התחושה היא יוקרתית ברמות מאוד גבוהות והאיכות הוא נטו גרמניה.

עם תיבת ה DSG והמנוע המעולה הרכב מקנה חיסכון משמעותי בדלק מהמקובל בקבוצה,

ואם אינני טועה על פי טבלת המיסוי הירוק, הרכב עומד בקבוצת זיהום 4 מתוך 14 (ככל שהמספר עולה כך כמות הזיהום עולה).

בנוסף הרכב מעניק איבזור ברמה גבוהה מאוד הכוללת בין היתר את מנגנון החנייה האוטומטי.

ברכב ישנו פטנט ייחודי שיכול לפתור את בעיית ה 4/5 דלתות כאשר הרכב נראה רכב 4 דלתות לכל דבר

והפטנט הוא בעצם ה''טווין דור'' שבעצם על ידי לחיצה על כפתור מחברת את תא המטען עם החלון האחורי ויוצרת דלת חמישית

ותא מטען ענק עם גישה יותר נוחה.

בנוסף ישנו איבזור בטיחותי מושלם הכולל מערכת בקרת יציבות ולא פחות מ 9 כריות אויר

הרכב בטיחותי, מחזיק בחמישה כוכבי בטיחות של euro n cap.

לסיכום זה רכב שאני פשוט מאוהב בו ואני ממליץ לך עליו בחום רב, זוהי למעשה הלימוזין הזולה במדינה והיא מדהימה ומשתלמת.

ולא, אני לא עובד בצ'מפיון ואני לא סוחר.

הסופרב רכב טוב,אבל דווקא העיצוב על הפנים.

פורסם

הסופרב רכב לא טוב, זה רכב מעולה. אין על זה ויכוח אפילו. במחירים של היום(במיוחד אצל הונדה או שמה צריך לקרוא להם B.M.W מהיום) הסופרב מציעה את הכי הרבה לשקל. קח את אבא שלך לסקודה, תראו את הסופרב תעשו נסיעת מבחן ותאמין לי שבאותו יום אתם יוצאים עם הההזמנה ביד. כשיושבים בתוך לא מרגישים בתוך איזה אקורד או 6, מרגישים משהו שהוא הרבה מעבר. ובנסיעה, יש כל כך הרבה שקט שפשוט לא מתרכזים בנסיעה אלא בלחפש רעש. צריך לראות את הסופרב באמת כדי להבין על מה כולם מדברים. לא מזמן קנינו אוקטביה חדשה, באותו רגע הצטערתי כל כך שלא לקחנו את הסופרב.

בקיצור, אני יודע שאם אני הייתי קונה רכב חדש בקטגורית המנהלים(סופרב כבר עברה את הקטגוריה הזו) רק סופרב לא אקורד לא 6 ולא מונדאו.

• תוכן חדש...