Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב מנהלים בין 160-180

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלכתי לשבת מילאתם לי 3 עמודים :D

בעיקרון ביררתי ואמרו לי שהסופרב אולי על הנייר יותר טובה אבל מבחינת התנהגות על הכביש הטויטה לוקחת.

האמת שיש התלבטות בין הטויטה למזדה והמונדיאו אבל אבא שלי נוסע המון והתצרוכת דלק שלה ממש מרשימה יחסית למונדיאו ולמזדה וזה שיקול כבד כי זה יכול לחסוך מאות שקלים בחודש.

בקשר לטויטה אני לא יודע על מה אתם מדברים יש לה אחלה התנהגות על הכביש וזה יעידו הביצועים שהיא הפגינה שהייתה לנו אותה ב2001 :p

פורסם

אם פאסאט דיזל תתאים לו, איך בדיוק סופרב דיזל לא ? אני רואה את הסופרב כפאסאט חדשה, אני לא רואה אותה כ"שקודה".

אין לדעתי שום סיבה להעדיף את הפאסאט על הסופרב (חוץ מעיצוב, אולי), ואם פאסאט דיזל תתאים לו - אז סופרב אפילו יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אם פאסאט דיזל תתאים לו, איך בדיוק סופרב דיזל לא ? אני רואה את הסופרב כפאסאט חדשה, אני לא רואה אותה כ"שקודה".

אין לדעתי שום סיבה להעדיף את הפאסאט על הסופרב (חוץ מעיצוב, אולי), ואם פאסאט דיזל תתאים לו - אז סופרב אפילו יותר.

פאסאט גם קצת יותר יקרה לא?

והפורד מונדיאו דיזל יותר חלשה יחסית לאוונסיס, מה המחיר מחירון שלה?

פורסם

בעיקרון ביררתי ואמרו לי שהסופרב אולי על הנייר יותר טובה אבל מבחינת התנהגות על הכביש הטויטה לוקחת.

ואיפה קראת את זה?

באחד המבחנים שנעשה ע"י מאחד העיתונים בארץ (לאו דווקא מגזין רכב) - הסופרב ניצחה את המונדיאו ואת הטויוטה.

המונדיאו הכי טובה מבחינת הנאה מנהיגה, אחרי הסופרב ולבסוף האוונסיס.

אני הייתי הולך על סופרב (בנזין/דיזל - מה שצריך) או על המונדיאו.

גם ה-C5 החדשה מסתמנת כאופציה מצויינת (מאוד אהבתי את העיצוב החיצוני שלה ופחות אהבתי את הפנימי) - אין לי שמצון אם יש אותה בדיזל (בארץ).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האמת שיש התלבטות בין הטויטה למזדה והמונדיאו אבל אבא שלי נוסע המון והתצרוכת דלק שלה ממש מרשימה יחסית למונדיאו ולמזדה וזה שיקול כבד כי זה יכול לחסוך מאות שקלים בחודש.

בקשר לטויטה אני לא יודע על מה אתם מדברים יש לה אחלה התנהגות על הכביש וזה יעידו הביצועים שהיא הפגינה שהייתה לנו אותה ב2001 :p

איפה זה העיקרון הזה שמבררים שם איך מכוניות מתנהגות על הכביש ? יכל לחסוך המון זמן וטירדה בנסיעות מבחן.

פורסם

באחד המבחנים שנעשה ע"י מאחד העיתונים בארץ (לאו דווקא מגזין רכב) - הסופרב ניצחה את המונדיאו ואת הטויוטה.

וכשהיא התמודדה באוטו מול המונדיאו וה-C5 (בנפרד) היא לא ממש ניצחה.

גם ה-C5 החדשה מסתמנת כאופציה מצויינת (מאוד אהבתי את העיצוב החיצוני שלה ופחות אהבתי את הפנימי) - אין לי שמצון אם יש אותה בדיזל (בארץ).

אין וחבל. המנועי דיזל שלה הרבה יותר טובים מהבנזין וגם מגיעים עם תיבת 6 הילוכים.

בגלל שנמאס לנו מה-2 ליטר 4 הילוכים היינו חייבים בלית ברירה להזמין את ה-3 ליטר (6 הילוכים) :roll:

פורסם

לפותח השרשור: אביך מזכיר במשהו את אבא של אשתי.

אין מה לדבר על רכב עם פחות מ- 3 שנות אחריות ואין מה לדבר על רכב אירופאי.

אביה של אשתי נע בין מזדה לטויוטה ולניסאן, לפי מה שמוצא חן בעיניו באותה תקופה.

ממזדה 6 הוא עובר עכשיו לאוונסיס. היא נאה, חסכונית (יחסית) וחזקה (מספיק). הדבר היחיד שהוא שוקל זה את הפריוס החדשה - ואולי גם אביך צריך לשקול אותה, משום שהיא מרווחת מאחור, וכמובן חסכונית. אה, וכמעט ששכחתי - היא טויוטה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
NOKNOK,

"אף אחד לא אוהב את הטויוטה שלו. אנשים לא אוהבים טויוטה. אנשים שלא אוהבים מכוניות, שונאים פחות את האוטו שלהם שהוא טויוטה. לפי אמונתם- אחרי הכל מדובר כאן בסוג של דת, טויוטה "שלא רואה מוסך" וש"אפשר לקנות בעיניים עצומות", מאיימת פחות על החסכונות שלהם מאשר אוטו אחר. נישואי תועלת."

לא יודע על מה אתם מדברים. לנו במשפחה יש קאמרי פרימיום עם מנועה V6 3.5.

היא מאוד משעממת מבחוץ אבל כשאני נוסע במחלקה ראשונה לא כל כך מעניין אותי איך המטוס נראה מבחוץ.

תאמינו לי מבפנים יש לה מה להציע.

היא עושה 0-100 ב6.5 שניות. היא אוכלת 1-12 בנסיעה לאילת בתפוסה מלאה עם מזוודות.

וכן. היא לא רואה מוסך.

בקיצור. אני כן אוהב אות הטויוטה שלי. חבל שהיא לא באמת שלי.

פורסם
לא יודע על מה אתם מדברים. לנו במשפחה יש קאמרי פרימיום עם מנועה V6 3.5.

היא מאוד משעממת מבחוץ אבל כשאני נוסע במחלקה ראשונה לא כל כך מעניין אותי איך המטוס נראה מבחוץ.

תאמינו לי מבפנים יש לה מה להציע.

היא עושה 0-100 ב6.5 שניות. היא אוכלת 1-12 בנסיעה לאילת בתפוסה מלאה עם מזוודות.

וכן. היא לא רואה מוסך.

בקיצור. אני כן אוהב אות הטויוטה שלי. חבל שהיא לא באמת שלי.

התקציב לא מתאים לקאמרי :\

ובנוגע לפריוס יש לה קצת פחות סוסים אתה לא חושב? ;) ואבא (וגם אני :lol:) אוהב לנהוג מהר :twisted:

פורסם

1.8 טורבו שנותנת 160 כ"ס, ובאמת מהר ??? להוסיף לה צ'יפ ולהגיע ל - 200 כ"ס + בעלות של כמה אלפי שקלים. הרכב הופך למפואר ומהיר מאוד, לא רק מהיר.

• תוכן חדש...