Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב מנהלים בין 160-180

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השרשור: אביך מזכיר במשהו את אבא של אשתי.

אין מה לדבר על רכב עם פחות מ- 3 שנות אחריות ואין מה לדבר על רכב אירופאי.

אביה של אשתי נע בין מזדה לטויוטה ולניסאן, לפי מה שמוצא חן בעיניו באותה תקופה.

אני חושב שזה כוללני מדיי.

אני לא רואה שום בעיות מיוחדות עם איכות ואמינות של פורד (שני פורדים שהיו לי הם תוצרת בלגיה).

ומותג יפני לא מבטיח שאבא שלך יקבל רכב תוצרת יפן - אז מה? ניסן מספרד הוא לא יקנה?........

ואת כל VAG הוא גם פוסל?

או שהוא מתכוון לרכבים צרפתיים/איטלקיים?.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסופרב רכב לא טוב, זה רכב מעולה. אין על זה ויכוח אפילו. במחירים של היום(במיוחד אצל הונדה או שמה צריך לקרוא להם B.M.W מהיום) הסופרב מציעה את הכי הרבה לשקל. קח את אבא שלך לסקודה, תראו את הסופרב תעשו נסיעת מבחן ותאמין לי שבאותו יום אתם יוצאים עם הההזמנה ביד. כשיושבים בתוך לא מרגישים בתוך איזה אקורד או 6, מרגישים משהו שהוא הרבה מעבר. ובנסיעה, יש כל כך הרבה שקט שפשוט לא מתרכזים בנסיעה אלא בלחפש רעש. צריך לראות את הסופרב באמת כדי להבין על מה כולם מדברים. לא מזמן קנינו אוקטביה חדשה, באותו רגע הצטערתי כל כך שלא לקחנו את הסופרב.

בקיצור, אני יודע שאם אני הייתי קונה רכב חדש בקטגורית המנהלים(סופרב כבר עברה את הקטגוריה הזו) רק סופרב לא אקורד לא 6 ולא מונדאו.

הסופרב תמורה טובה מאד לשקל ורכב טוב בפני עצמו,אבל לפי התגובה שלך אפשר לשלוח אותה לתחרות עם יגואר xf,וב.מ.וו סידרה 5, לא צריך להגזים,ודרך אגב אל תזלזל באקורד החדשה,רכב מצויין עם מחיר מופרז לגמרי.

פורסם

לזה שמעלי:

אף אחד לא צירף את השמות סופרב ויגואר באותו משפט, על מה אתה מדבר?

ברור שמאוד קשה לסופרב להשתוות ל XF אבל לטעמי, אמנם התרנגולת מעט בולטת

אבל אם היה יושב לו סמל אחר כדוגמת פולקסואגן (הרכב הוא בעצם פולקסוואגן באופי אבל אני מדבר מבחינה מוחשית)

אז הרכב היה ממזמן מגיע לרמות גבוהות יותר שלא מבטלות את האופציה לנסות לפחות להשוות את הרכב לאודי A6.

הרכב מבפנים מגיע לרמות שלא ניצפו ברכב בעל מחיר שכזה, אם תקראו את הכתבה הראשונה שמגזין ''אוטו'' ערך

בעת השקת הרכב בארץ (המבחן מול המונדאו) תראו שאפילו הם, העיתונאים מתארים את תא הנוסעים

עם אופי שמתאים ל A8 ולסידרה 7 (זה מה שכתוב במגזין, לא המצאה שלי!!).

עיצוב הרכב בעיני הוא לא פחות ממהמם ומושך ואני התחברתי לכל קו ברכב.

בואו לא נשכח לרגע שהרכב מקנה מעבר לייוקרה המדהימה גם בטיחות גבוה וחיסכון לא מבוטל של דלק וזיהום אויר.

לדעתי ולדעת רבים כאן, הסופרב בתקופה מאוד קצרה בארץ הקודש הספיקה להגיע לתואר של מנצחת הקטגוריה.

שום רכב בעל תג מחיר שכזה לא ישתווה לסופרב החדשה.

ואם באודי יציעו אבזור שכזה ב A4 הרכב יעבורבקלות את ה 300 אלף שקלים, מה שגם בBMW ובמרצדס אפשרי בהחלט.

ואם כבר כדי להראות עד כמה היא לא נראית אחת שבאה מה''לול'' הנה הסרטון הבא:

http://www.motocar.co.il/video/video.aspx?ivqr1VQ=FDM

קרדיט לאתר מוטוקאר על הכתבה המעניינת.

שלומי.

פורסם

לזה שמעלי, אל תצא מפרופורציות, זה לא מה שחשוב.

ראיתי את זה במוטוקאר ונתתי להם את הקרדיט.

אף אחד לא חתם קבע על הרעיון. ערב טוב.

שלומי.

• תוכן חדש...