Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב מנהלים בין 160-180

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקורד-בטוח לא , במיוחד עכשיו שהעלו את מחיר גירסאת הבסיס לכמעט 190K ש"ח עם טאסות (עושים צחוק מאיתנו).

סופרב-כולם ממליצים עליה כי על הנייר היא באמת תמורה מעולה , אבל אני אישית חושב שבשביל 3 ילדים (בהנחה שהם לא שחקני כדורסל היא ארוכה מדי וזה סתם מציק בחניות) ואני גם לא ממש מתחבר לעיצוב שלה .

מונדאו-רכב מצוין , במיוחד בגירסאת הטיטניום שבו היא נראת מאוד מרשימה ומגיעה עם אבזור רב .

מאזדה 6 - עיצוב מצוין וגם כן בגירסאת ה2.5 פרמיום מגיעה עם אבזור רב וסימני היכר שמבדילים בינה לגירסאת הבסיס ההמונית.

אונסיס -לאמתחבר לחלוטין , רכב משעמם לחלוטין והפרונט של החדשה פשוט זוועתי (לדעתי כמובן).

B4-רכב חזק ונוח(2.5), הבעיה היחידה שהוא באמת דיי צפוף מאחורה . (למרות שאני אישית הייתי בוחר אחרי הC5 בו או במונדאו ללא ספק, אבל לי אין 3 ילדים :p).

C5 החדשה- נראת מצויין , מאובזרת ונותנת נוחות עילאית - ללא ספק הבחירה שלי .

ד"א במחיר הזה הייתי חושב אולי על גראנד ויטרה , רכב מצויין ודיי מרווח (SUV בכל זאת) ומוצע באחלה מחיר .

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני, על הנייר (נתונים יבשים) האוונסיס חזקה במעט מהמונדיאו (לא מבחינת סוסים אלא הכוונה ביחס הספק למשקל ותאוצה) וגם הרבה יותר חסכונית (11.4 ק"מ לליטר בטויוטה לעומת 8.6(!!!) ק"מ לליטר במונדיאו). במה היא עדיפה עליה? נוחות? איבזור? מרווח? התנהגות? (אני שואל ברצינות).

אה, הסופרב זה סיפור אחר :-o

לא בחנתי אותן ראש בראש אבל יש להניח שמבחינת ביצועים הן תהיינה די דומות, אם כי אופי יחידות הכוח מאוד שונה (לאוונסיס תיבה רציפה מול אוטומטית 6 הילוכים במונדיאו). צריכת דלק - לא יודע מאיפה לקחת את הנתונים האלו אבל הם בטח לא נתוני יצרן. בכל מקרה זה נכון - המונדיאו פחות חסכונית. אבל יש דיזל :wink:

בנוגע לשאר הדברים - הטויוטה עושה הכל בסדר גמור, כמו שאמרתי. אבל המונדיאו עדיפה בנוחות נסיעה, באיבזור (בגרסה המאובזרת שלה), במרווח הפנים וגם בהתנהגות הכביש. כמכונית היא פשוט מרשימה יותר, אבל אני יכול להבין אנשים שיקנו את הטויוטה - היא גם מכונית ראויה בהחלט, כמו רוב המשפחתיות הגדולות של העת האחרונה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש אתר אחד שרשום כמו שרשמתי, ויש אתרים אחרים שרושמים נתונים שונים כמו בוואלה - 10.7 במונדאו ואילו 14.3 באוונסיס. כאמור, ההפרש לפחות נשאר :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יכול להגיד לכם על האוונסיס 2009.

יש לאבא שלי אחת ואני חייב לציין שהוא אישית מרוצה ממנה עד הגג שקטה חסכונית נוחה וגדולה עושה את כל מה שהוא רוצה ומחפש ברכב,אישית אני לא אוהב לנהוג עליה היא כמו שהיא נוחה היא משעממת נורא ומנותקת נורא מהכביש אני אישית לא אוהב את התחושה,וכמו ששמעתי התחושה בסופרב מהבחינה של החיבור לכביש עדיפה בהרבה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני יכול להגיד לכם על האוונסיס 2009.

יש לאבא שלי אחת ואני חייב לציין שהוא אישית מרוצה ממנה עד הגג שקטה חסכונית נוחה וגדולה עושה את כל מה שהוא רוצה ומחפש ברכב,

אישית אני לא אוהב לנהוג עליה היא כמו שהיא נוחה היא משעממת נורא ומנותקת נורא מהכביש אני אישית לא אוהב את התחושה,

וכמו ששמעתי התחושה בסופרב מהבחינה של החיבור לכביש עדיפה בהרבה.

אז אולי קצת צדקתי :wink: בדיון הקודם .

אתה לא צריך "גימלים" מה אוונסיס - אתה צריך מאזדה 6 - :lol: ( קצת לקחת את החיים בחיוך )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

על מונדיאו מניסיון אישי.

היא מאוד מרווחת.

יחידת כוח מאוד טובה ומוצלחת - מנוע חזק ומושך וגיר נהדר (סוף סוף יצא להם גיר טוב).

נוחות נסיעה מאוד טובה וספגת ועל הצד רך - זה כמובן פחות נחמד אם רוצים לתקוף פניות בצורה מתלהבת אבל לא רלוונטי לרוב אנשים.

צריכת דלק - 1 ליטר ל-7.5 בפקקים אין סופיים, 1 ליטר ל-12.5 ק"מ בכביש מהיר (היולוך שישי תורם כאן המון).

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אז אולי קצת צדקתי :wink: בדיון הקודם .

אתה לא צריך "גימלים" מה אוונסיס - אתה צריך מאזדה 6 - :lol: ( קצת לקחת את החיים בחיוך )

אייל .

אישית הייתי לוקח את הסופרב דווקא,היא הכי מהירה,נראית ענקית ומכובדת(כאילו תוכננה במיוחד לKGB) והיא הכי יפה לדעתי.

פורסם

בכייף - אני הייתי גונב את המנוע ומשדך למאזדה , לגבי הממסרה אני עדיין לא סגור ( אבל כנראה גם כן )

- לדעתי הרבה הילוכים , מתחיל להיות פחות - 5 הילוכים מחולקים נכון מספיקים - אבל זאת דעתי .

לגבי הגודל - לדעתי גדול מידי לשטויות חיוביות כמו שאני אוהב , ומראה זה כבר עניין של טעם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שימו לב , אתם תמיד נותנים את אותה רשימה של רכבים בגלל שבמקום למצוא את הרכב שנותן את התמורה הטובה

ביותר למחפש הרכב , אתם נותנים את הרכב הטוב ביותר בתמורה לכסף.

לדעתי דווקא לבן אדם שנסע על אוונסיס והיה מרוצה ממנה תיהיה עדיפה הC5 החדשה ולאו דווקא הסופרב.

הC5 תתן לו ביצועים טובים ללא יותר מדי פלפל (בדומה לביצועים שנותנת לו האוונסיס הנוכחית שלו) אבל מצד שני תתן

לו נוחות שהוא לא ימצא בשום רכב אחר, עיצוב מרשים מאוד (לדעתי) ואיכות טובה .

פורסם

גם ה-C5, בדומה למונדאו, לא כלכך חסכונית בדלק. היא גם חלשה משמעותית מהן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שימו לב , אתם תמיד נותנים את אותה רשימה של רכבים בגלל שבמקום למצוא את הרכב שנותן את התמורה הטובה

ביותר למחפש הרכב , אתם נותנים את הרכב הטוב ביותר בתמורה לכסף.

לדעתי דווקא לבן אדם שנסע על אוונסיס והיה מרוצה ממנה תיהיה עדיפה הC5 החדשה ולאו דווקא הסופרב.

הC5 תתן לו ביצועים טובים ללא יותר מדי פלפל (בדומה לביצועים שנותנת לו האוונסיס הנוכחית שלו) אבל מצד שני תתן

לו נוחות שהוא לא ימצא בשום רכב אחר, עיצוב מרשים מאוד (לדעתי) ואיכות טובה .

אתה חושב שאדם שנוהג בטויוטה יעבור לרכב צרפתי? באמת?

פורסם

למה לא? מה רכב צרפתי הוא בעל הגה מצד ימין ?

בסופו של יום הC5 לדעתי תתאים לו הרבה יותר מהסופרב/מונדאו.

ואם הוא יכול לעבור לרכב גרמני אין שום סיבה שלא יעבור לרכב צרפתי.

פורסם

אני בתור אחד שנוהג על טויוטות לא כזה אבל,רוב בעלי טויוטות קונים טויוטה בגלל שטויוטה זה רכב עם "שם" ו"אמינות" ו"זה לא אוטו צרפתי לא אמין שנכנס למוסך" ולכן אנשים שרוכשים טויוטה אוונסיס(וביינהם אבא שלי) לא יקנו בחיים רכב צרפתי.

פורסם

NOKNOK, פה אני מסכים איתך.

אני אצטט גדולים ממני במשפט שמסכם את העניין:

"אף אחד לא אוהב את הטויוטה שלו. אנשים לא אוהבים טויוטה. אנשים שלא אוהבים מכוניות, שונאים פחות את האוטו שלהם שהוא טויוטה. לפי אמונתם- אחרי הכל מדובר כאן בסוג של דת, טויוטה "שלא רואה מוסך" וש"אפשר לקנות בעיניים עצומות", מאיימת פחות על החסכונות שלהם מאשר אוטו אחר. נישואי תועלת."

פורסם
NOKNOK, פה אני מסכים איתך.

אני אצטט גדולים ממני במשפט שמסכם את העניין:

"אף אחד לא אוהב את הטויוטה שלו. אנשים לא אוהבים טויוטה. אנשים שלא אוהבים מכוניות, שונאים פחות את האוטו שלהם שהוא טויוטה. לפי אמונתם- אחרי הכל מדובר כאן בסוג של דת, טויוטה "שלא רואה מוסך" וש"אפשר לקנות בעיניים עצומות", מאיימת פחות על החסכונות שלהם מאשר אוטו אחר. נישואי תועלת."

אהםאהם..אני חולה על ההיילקס שלי,ההיילקס הוא אחד הרכבים ואפילו אני מחבב עד מאוד את הרנקס,ואני לא מתחזק או משלם דלק על אף אחד מהם כך שבאמת אין לי אינטרס מוסך כלכלי בעיניין.

• תוכן חדש...