Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך דיין האמת.

גם ה IDMAX שלי מת מות קדושים. גם הIDMAX שלי, כמו IDMAXים רבים כל כך בארץ ובעולם נפח את נשמתו.

פתע פתאום, בלי שום סיבה, בלי שום הכנה, ככה סתם - בום טראח, התפוצץ הסאב. העכבר הרעב שמסתובב לו בארץ ובחו"ל בין כל כך הרבה IDMAXים ונושך אותם למוות, גדל למימדים מפלצתיים ורצח גם לי את הIDMAX.

אך אני כמו כל אדם מן השורה עושה את הדבר האלמנטרי ביותר ומתקשר לנציג היבואן "ליאור מולטימדיה", הלא הוא EDDY חבר הפורום, 'ידידנו' משכבר הימים, ושוטח בפניו את קורותיי. אדי אמר שיבדוק את הענין ויחזור אליי. לאחר מספר שעות אכן חזר ובפיו "בשורה". הסאב נרכש לפני 13 חודש, האחריות פגה לפני חודש[!]. האחריות הינה ל12 חודש. אם אני מעוניין, קיט תיקון יעלה לי חמש מאות ש"ח[??!!].

ובכן, הסאב אכן נרכש לפני 13 חודשים, בחודש יוני 08'. הסאב נרכש באמצעות ומידי EDDY במחיר של 2500 ש"ח במזומן, בשטרות.

אני פונה אליכם חברים יקרים, הייתכן ותקלה כל כך מפורסמת וידועה, של נזקים קריטיים וחמורים בסאב כל כך יקר, שראינו אותה שוב ושוב, ושוב ושוב, בארץ ובחו"ל, הייתכן כי לא תוכר ע"י היבואן/היצרן? גם אם עברו כמה ימים מתום תקופת האחריות הפורמלית? הייתכן כי בצע כסף נוסף, מעבר לקופון השמן כשלעצמו במכירת הסאב, [הערכתי מתבססת על מתח רווחים מענפים נושקים ומקבילים] מעוור עד כדי כך את EDDY ואת "ליאור מולטימדיה" וגורם להם לדרוש כעת שוב חמש מאות ש"ח על קיט תיקון?! היכן הבושה?!

אני מציע לכל מי שהעלה במחשבתו לרכוש את המוצר הזה, לשקול זאת היטב שוב. לא ייתכן, ואין שום הצדקה שבעולם שמוצר שמתיימר להיות ברמה גבוהה [ואכן הוא נשמע נפלא] ומתומחר בהתאם, יילך לעזאזל לאחר שימוש של 13 חודשים במקרה הטוב, או 3-4 חודשים או שבועות במקרה הפחות טוב.

רבאק! 2500 ש"ח סאב, עם תיבה 3100 ש"ח, וככה?!

התעלמות מליקויים ומפגמים כל כך מפורסמים וידועים ואי לקיחת אחריות על כך, הגם שהאחריות הפורמלית תמה לפני כמה ימים, מטילה דופי ומהווה תעודת עניות ליבואן "ליאור מולטמדיה" ונציגו EDDY.

בושה וחרפה.

ובנימה זו ניתן למספר תמונות לומר את דברם.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1 :lol:

משתתפים בצערך (אני ואחי) הצפוי מראש.

עובר לכאוס 12? :-P

נ.ב

איפה התמונות?!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בזמנו גם אני חשבתי לקנות IDMAX וויתרתי לאחר שקראתי את כל הביקורות והתקלות

של הסאב.

אם זה השירות, באמת רצוי להמנע מלהזדקק לו.

גם אני משתתף בצערך.

אלי

פורסם

ובנימה רצינית יותר - הסאב נראה על הפנים. ממש עצוב :roll:

אני לא אתפלא אם פתאום יצוצו IDMAXים למכירה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צביקה,

וואו זה כואב. אני רק יכול לתאר את גודל האכזבה.

אבל אני תוהה לעצמי עם ליאור מולטימדיה הם הם הכתובת הנכונה למקרה שכזה ולא IDMAX בכבודם ובעצמם.

ניקח לדוגמא תקלות שגורמות לRECALL ברכבים - עד כמה שידוע לי, היצרנית העולמית של הרכב עצמו היא זו שמכריזה על ריקול, היא זו שמזכה את היבואנים שמזכים את הלקוחות במקרה של תקלה ידועה.

האם ליאור מולטימדיה הם הכתובת הנכונה לתקלה שכזו? אני לא בטוח.

יש כאן תקלה, אין ספק שזו תקלה לא מקרית ולא סתמית אלא תופעה חוזרת על עצמה - אם היא חוזרת על עצמה במקומות שונים בעולם, אזי, היצרן מוכרח להיות מודע לתופעה ולאפשר לך להיות מזוכה בקיט תיקון.

אבל בוא נחשוב קצת יותר קדימה - קיט התיקון הוא קיט תיקון לממברנה? נכון? מה אם התקלה לא נובעת מהממברנה בלבד? נכון... התקלה תחזור.

עלות התיקון היא 500 שקלים, תיבה כבר יש לך - למה לא לנסות לרכוש מוצר אחר במקום? האם אתה מעוניין בעוגמת נפש נוספת בעוד מספר חודשים?

כל פעם שהתקלה תחזור על עצמה, היצרן או היבואן יזכו אותך? האחריות על המוצר פגה, אולי מעשה אחד של גרייס יהיה צודק ובמקום אבל כמו שזה נראה התקלה תחזור.

כבר היו דיווחים שזה קרה פעמיים ואף שלוש - זה קרה בפורום שלנו למשתמש אחד...

אלא אם כן, הסאב הזה הוא הסאב שאתה הכי מתחבר אליו ואז אני מקווה שהמאבק יניב תוצאות חיוביות לשני הצדדים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן צפוי מראש.

אני מצרף תמונה של חלקת הIDMAXים בהר הזיתים שבירושלים. מיותר לציין שהחלקה מלאה עד אפס מקום וכרגע היבואן במו"מ להפשרת מאות דונמים נוספים בצפון הארץ.

%D7%94%D7%A8%20%D7%94%D7%96%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9D%20066.JPG

פורסם

משתתף בצערך אבל למה בדיוק ציפיתה? יום לאחר תום אחריות , היבואן לא חייב לך דבר. במיוחד אחרי חודש.(זאת לא טויוטה)

זה סאב בעל מברנה רגישה (מדיי) ובעל ביצועים סוף הדרך. אז יש פה הקרבה של אמינות מול ביצועים.

אם אתה רוצה להוריד עלות תיקון, תזמין קיט מיצרן.

גם IDQ לא חסון מפני תקלות דומות (יש דוגמה של חבר).

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אדי יקירי, כולי פליאה ותמהון על שאלתך.

ניקח את דוגמתך המצויינת לRECALL ברכבים. היעלה בדעתך כי אפנה לקונצרן פולקסוואגן בענין תקלה בטוארג שלי, או לצ'מפיון נציגם בארץ אשר שילשלתי מעות רבות לכיסם המדושן עונג?

אינני מדבר על זיקה משפטית כלשהיא ליצרן שאיננה קיימת, מאחר וחוזה רכישה בוצע ביני ובין צ'מפיון ולא ביני ובין VW העולמית.

פורסם

לא ידעתי שEDDY חזר בתשובה :-D

אתה כועס ברמות מטורפות אני רואה, אין ספק, גם אני הייתי חוטף עצבים.

אני מבין שכבר שיחה ארוכה עם EDDY בנושא כבר היתה והסיבה שהת'רד התפרסם היא בגלל חוסר מוכנות ללכת לקראתך?

אתה תמיד יכול לרכוש כאוס או האבוק מלאוד אנד קליר - לקנות מחברים זו לא בושה.

אתה תמיד יכול לנסות להיות החבר פורום הבא שיביא אאורה סאונד אבל הפעם סדרה 7 סוף סוף

אתה תמיד יכול להביא סאב של סינפוני ולסגור סט קומפלט כולל סאב שלהם.

אתה תמיד יכול לנסות אולי ללכת על דאבל תסיסס במקום.

ואתה יכול לפתוח במלחמה על סאב שנגמרה לו האחריות ואולי לנצח - אבל לחיות בפחד שהוא "יתפוצץ" לך שוב... לא בטוח אם זה שווה את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל אחרי תום תקופת האחריות היבואן בעצם לא חייב לך שום דבר. נכון הוא יכול לקחת על עצמו לתת שירות מעבר, אבל אם זה לא מתשלם לו כעסק, אין שום סיבה שייעשה זאת.

תוסיף לדוגמא של הריקול והטוארג עובדה קטנה שפספסת, תוקף האחריות. לך לצ'מפיון כאשר אין לך אחריות ותבקש שיחליפו לך חלק\רכב וייקח לך הרבה זמן להתייבש לפני שתוכל לחזור לאוטו.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אודיופיל 2X :-P

סתם סתם, כאוס. בכל הכוח!

צביקה, אל תתעצבן, אין לך ממה. עבר, קרה, וזהו. מפה תצא לדרך חדשה, ואני מאמין שיותר טובה. בהצלחה! :-)

ZOOM-ZOOM

פורסם

0ZiRo0, אכן, by the book, האחריות פגה והיבואן "לא חייב לי כלום" כלשונך. זה עדיין לא משנה את התמונה. קרא בעיון שוב את נימוקיי.

האקסיומה הזו של "אמינות מול ביצועים" לא מקובלת עליי, ולא על אף אחד אחר. דווקא ממוצר בעל ביצועים היינו מצפים לאמינות יתר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...