Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שומכאר חוזר לפורמולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"פ הכתבה, סיכוייו לנצח שקולים לסיכויים שלי לקנות היום משהו באחד הקיוסקים בערב.. :roll:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אם נקג'ימה מסוגל להגיע ל-Q3, גם שומי יכול להגיע לפודיום...

אני מנסה להזכר איך היה ג'ורדן כשחזר ל-NBA אחרי העונה שלו במגרשי הגולף (או שזה היה בייסבול?)... כמדומני הוא חזר כמו גדול, או שזכרוני מטעה אותי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ג'ורדן זו לא הדוגמה הטובה.

:)

בואו נאחל לשומי בהצלחה ולמאסה החלמה מהירה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

חדשות מעולות, כיף לראות אגדה חוזרת.

לפי דעתי, בהנחה והוא איבד את הכושר שלו, בניגוד לטירון, הוא יוכל לחזור אל כישוריו בזריזות רבה (מן הסתם הבנאדם היה חיי את כל זה).

מקווה למה שלא יהיה שנראה פה מופע אדיר!:-)

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
אם נקג'ימה מסוגל להגיע ל-Q3, גם שומי יכול להגיע לפודיום...

אני מנסה להזכר איך היה ג'ורדן כשחזר ל-NBA אחרי העונה שלו במגרשי הגולף (או שזה היה בייסבול?)... כמדומני הוא חזר כמו גדול, או שזכרוני מטעה אותי.

ג'ורדן חזר פעמיים..פעם אחת אחרי שנה וחצי בבייסבול, הוריד חלודה ולקח 3 אליפויות נוספות. הפעם השנייה הוא חזר ב2003 לושינגטון ולא בדיוק היה אותו מייקל

יהיה מעניין לראות אם שומאכר יחזור ליכולתו מהעבר, זה ללא ספק יעיר מחדש את הפורמולה

If you are willing to admit faults, you have one less fault to admit

פורסם

בשורה משמחת במיוחד! אני סומך על פרארי בעניין הזה שהם יודעים מה הם עושים ואת מי הם מכניסים במקום מאסה.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
רגע רגע

אם הוא חוזר עכשיו מי יהיה ה סטיג בטופ גיר ??? :shock:

כנראה לוקחים את קן בלוק שיחליף את שמוכאר בטופגיר.

ואתה בטח תשאל מי יחליף את קן בלוק?

זה פשוט מאוד, יקחו ערס עם סוויק שינסה לעשות דריפטים.

S2000

פורסם

זה בציניות...

סטיג יחסית גבוהה שומכאר לא כזה בחור גבוהה.

וסטיג זה לא רק בן אדם אחד זה כמה אנשים ששומכאר הוא לא אחד מהם.

S2000

פורסם
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.899.63119.html

מחליף את מאסה עד שהוא יחזור

בהצלחה לשומכאר עם חזרתו למסלול, לדעתי תהיה לנו הפתעה חיובית עם חזרתו.

באשר למסה, החלמה מהירה, למרות שאינני אופטימית לצערי, ולדעתי לא נראה אותו חוזר אל המסלול.

צפוי לו תהליך החלמה ושיקום ארוך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...