Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאשתי יש לנטרה 1996 ידנית גיר רגיל .

אני רוצה להוציא את נוזל הקירור , לשטוף את הרדיאטור ולהכניס נוזל קירור חדש...

היום הייתי באוטו דיפו והם מוכרים נוזל קירור פרסטון צהוב ב 50 ש"ח ל 4ליטר, ויש להם גם פרסטון 4 ליטר בצבע אפור (50/50)

ב 80 ש"ח..

מה ההבדל ביניהם? מה מתאים יותר ללנטרה? האם גלון אחד יספיק לי ? במוסך של יונדאי , נוזל מקורי עולה 215 ש"ח ל4 ליטר.

עוד שאלה , האם אני צריך לבדוק /להחליף שמן גיר ? לא הוחלף/נבדק שמן גיר ככל שידוע לי 6 שנים בוודאות ואולי אפילו יותר מזה.

פורסם

איפה קונים ומה מחירו...?

הייתי היום גם בתחנת פז , יש להם רק בקבוקים של ליטר .

והאם פרסטון לא טוב דיו ללנטרה 96 , ואם כן איזה מהם ? הצהוב , או האפור שנקרא 50/50 , מה ההבדלים בכלל?

פורסם

אני מניח שמתאים לרכב שלך הירוק.מי שיודע יוכל לאשר את זה. לגבי המחיר כמו שאמרתי אני קניתי את האפור ב 55 באיזור המוסכים בבני ברק.אם אתה מגיע מכוון רמת החייל ברמזרים ליד הקניון ישר עד הפניה ימינה.ממש ליד הפינה חנות חלקי חילוף.

מניח שתוכל למצוא מחיר יותר זול בחנויות נוספות חוץ מאוטודיפו.

פורסם

שימו לב לא כל נוזל קירור מתאים למנוע!

הנוזל קירור שנמכר באוטו דיפו במיכל האפור שכתוב עליו 50/50 הוא נוזל בצבע כתום והוא מתאים בעיקר לרכבי GM כך כתוב גם על האריזה.

לכן לפני שאתם קונים נוזל קירור בדקו אם הוא מתאים למנוע.

פורסם

אני מצטער על האטימות שלי בנושא .

מה ההבדל בין פרסטון בגלון הצהוב לבין פרסטון במיכל השני(לדעתי אפור-יש לי בעיה קצת עם צבעים) שנקרא 50/50 ..?

ואיזה מהם טוב בשבילי ? המחיר לא כזה משנה רק פשוט רציתי לדעת כמה בערך עולה ה pc6 ואיפה קונים אותו?

פורסם
שימו לב לא כל נוזל קירור מתאים למנוע!

הנוזל קירור שנמכר באוטו דיפו במיכל האפור שכתוב עליו 50/50 הוא נוזל בצבע כתום והוא מתאים בעיקר לרכבי GM כך כתוב גם על האריזה.

לכן לפני שאתם קונים נוזל קירור בדקו אם הוא מתאים למנוע.

אוקיי ,הסברת לי מצוין ,..

ז"א שבשביל הרכב שלי הנוזל קירור פרסטון במיכל הצהוב מתאים ?

פורסם

הנוזל קירור הכתום-אדום (בתוך המיכל הנוזל בצע הזה) שנמצא במיכל בצבע אפור וכתוב עליו 50/50 הוא מיועד בעיקר לרכבי GM כך כתוב על המיכל, בדרך כלל הוא עמיד יותר לאורך זמן כ5שנים, ייתכן והוא יתאים לרכבך אך לא בטוח.

הפרסטון במיכל הצהוב לדעתי יתאים למנוע ברכבך ומחליפים אותו כל שנתיים.

לגבי הPC6 לא ידוע לי, אבל חפש בחנויות לאביזרי רכב, אוטודיפו,הום סנטר וכד'...

פורסם

יונדאי לנטרה ירוק בלבד זה מה שהסבירו במוסך מורשה יונדאי -יהוד8)

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

אתה צריך נוזל קירור ירוק!!!

ההבדל במחירים של נוזלי קירור נובע מכמות החומר הפעיל שנמצא בפנים.

לחומר הפעיל קוראים אתילין גלוקול וכמות הריכוז שלו קובעת את האיכות וכמובן את המחיר.

ככל שיש יותר מהחומר הזה, נוזל הקירור יעמוד בטמפ' נמוכות (קפיאה) או גבוהות (רתיחה) יותר טובות.

אל תקנה שום דבר בתחנת דלק. זה המקום הכי יקר בעולם!!!!!!

בכל חנות חלקים בארץ תקבל את אותו הדבר ברבע מחיר.

פורסם
אתה צריך נוזל קירור ירוק!!!

ההבדל במחירים של נוזלי קירור נובע מכמות החומר הפעיל שנמצא בפנים.

לחומר הפעיל קוראים אתילין גלוקול וכמות הריכוז שלו קובעת את האיכות וכמובן את המחיר.

ככל שיש יותר מהחומר הזה, נוזל הקירור יעמוד בטמפ' נמוכות (קפיאה) או גבוהות (רתיחה) יותר טובות.

אל תקנה שום דבר בתחנת דלק. זה המקום הכי יקר בעולם!!!!!!

בכל חנות חלקים בארץ תקבל את אותו הדבר ברבע מחיר.

לפני שאתה קובע עובדות אנא ממך בצע חיפוש בפורום בכדי ללמוד את נושא נוזלי הקירור יותר לעומק.

בקצרה...

תכונות ואיכות הנוזל נקבעות על-ידי חבילת התוספים של נוזל הקירור כול נוזלי הקירור מכילים אתילן גליקול כמרכיב עיקרי בתכולה של 90-95 אחוז.

צבע הנוזל לא בהכרח מעיד על תכונות המוצר. יש לבדוק את המפרט של המוצר טרם רכישה ולעומת המלצות הייצרן.

צבע הנוזל לא בהכרח מעיד על תכונות המוצר. יש לבדוק את המפרט של המוצר טרם רכישה ולהשוות להמלצות הייצרן.

נוזל קירור של חברה X בצבע אדום אינו שווה ערך לנוזל קירור תוצרת חברת Y בצבע אדום.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...