Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 318 - שאלה בקשר לכוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשינו נסיעת מבחן על ה318, שנת 2009 (חדשה מהיבואן), הופתעתי מרמת הגימור (סאנרוף, גימורי ניקל, ג'נטים 16 ועוד כמה דברים שלא חשבתי שמגיעים בסטנדרט) אבל המנוע אכזב בענק (מן הסתם).

רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות בשביל לחזק אותו בקלות יחסית (כמו PPC של BSR או משהו), כי למיטב הבנתי המנוע שיש ב318 הוא בדיוק אותו מנוע שיש ב320 (שהיא גם חלשה אבל זה כבר יותר הגיוני).

בהשוואה למנוע 2000 טורבו 200 כ"ס שיש ברכב הנוכחי הבימר פשוט חלשלושית...

Auto Emoción

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושש שהדרך הטובה והזולה ביותר להוציא מהבימר שלך יותר ביצועים, הוא לרכוש את ה- 320 או ה- 120 או, בלית ברירה אחרת, את ה-118. גם אז, אגב, לא תקבל חורכת כבישים. רחוק מזה.

דרך אחרת היא לחשוב ברצינות על מכונית אחרת. יש הרבה אפשרויות שישאירו אותך עם הרבה יותר כ"ס בגלגל וגם עם הרבה יותר כסף בכיס.  

פורסם

מניסיון צמוד הסדרה 3 החדשה 320 , מאוד מואד חזקה ולא צריך שום דבר מעבר לזה.

עד 140 קמ"ש מדובר במפלצת לכל דבר ועניין.

בתוך העיר תצפה ל1:6 עם מזגן מחוץ לעיר אפשר להגיע גם 1:19-20 עם מזגן.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

1. כנראה שהסטאנדרטים שלך שונים מרוב חברי הפרום אבל ה320 לא מפלצת, אפילו לא מתקרבת לכך.

2. 1-20 עם מזגן? לא נשמע לי כל כך הגיוני :shock:

פורסם

1-20אתה מוזמן לבוא לראות.. על 90 קמ"ש

אני לא יודע מה הסטנדרתים של הפורום, אני יכול להגיד לך שאני אף פעם לא הרגשתי חיסרון בכח.

WRX היא לא, אבל בהחלט לא צריך יותר היא מאיצה ממש חלק ובחוזקה ולא זקוקה לטיפוס של למעלה מ 3500 סל"ד.

אני יכול להגיד לך שאני מתאמץ באוטו הזה בשביל לנסוע לאט.

אני אוסיף ואמר שהדבר היחידי שאני מתבאס על האוטו, הוא שאי אפשר לנצל עשירית מהיכולת שלו בטח שפה בגוש דן וגם בכבישים המהירים.

הרכב הוא בעל נשמה ספורטיבית הבלמים מצויינים השלדה נהדרת!! (ההיגוי ממש חד והאוטו מתנהג בצורה נטראלית לחלוטין רק תפנה את ההגה והאוטו כבר ייסע לשם)הנדסת אנוש גאונית! איכות בידוד מצויינת, בלימת זעזועים בתוך העיר לא משהו (נוקשות גרמנית). אחיזת כביש מהגבוהות שראיתי.

שוב זה רכב עם נשמה של רכב ספורט, משפחתית יש לא פחות טובות. למרות שאני יכול להגיד לך שממש כיף לשבת בו לכל המשפחה, כולם עם חיוך!

אם אתה מחפש את זה.. אז דאווין ופוזה לא חסר לה, במיוחד בצבעים הנכונים (אפור מטאלי עם בג'). בגלל ייחוס המכונית הזאת ללקוחות מאוד מסויימים (מפוקפקים) אז גם כבוד על הכביש אתה מקבל-(אנשים לא מצפצפים נותנים לך להשתלב וכו'.. ) תכף יבואו המבקרים ויגידו שהכל חרטא אבל זאת המציאות.

פורסם

טוסטוס - היא מאד רחוקה מלהיות מפלצת, כמו שכבר אמרו לך. בסה"כ רכב עם ביצועים סטנדרטיים לחלוטין. זה שאתה לא הרגשת חסרון בכוח לא אומר שמישהו שירד מאיבו לא ירגיש. הרי על פי ההגיון שלך גם מאזדה3 מפלצת, אם מישהו משווה אותה ליונדאי אטוס.

לגבי 1:20, אז כמו שאומרים ברוסית אתה קצת מבלבל בין חם לרך. אין דין צריכה רגעית כפי שמופיעה לך על מחשב הדרך כדין צריכת דלק שנמדדת בסיום טנק או אפילו קטע כביש מספיק ממצה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה לא מופיע על מחשב הדרך.

בסדרה 3 החדשות (ואולי גם בישנות) על הסקאלה של הסל"ד יש סקאלה קטנה (אנלוגית עם מחוג) שמראה צריכת דלק, מגניב ביותר ומתעדכן כל הזמן, במבט ראשון זה נראה כמו מד גדישה :-P

אני לא מחפש EVO, כי אני לא מוכן להתפשר על נוחות נסיעה בסיסית ומושבים אחוריים מרווחים (משפחה של גבוהים, אני 1.96 ואבא שלי 1.90) ככה שה120 לחלוטין יורדת מהפרק, נכנסנו אליה באולם התצוגה וישר הבנו שזה לא זה, בשביל לשבת בנוחות הייתי צריך לקחת את הכיסא עד הסוף אחורה מה שהשאיר 0 מקום במושבים האחוריים.

בכל אופן - התשובה היא שאין שום צ'יפ או מוד שאפשר לעשות ל318 בשביל לעלות אותה לרמה של ה320?

כי בסאאב זה היה תענוג, דקה וחצי להלעלות אותה מ160 ל200 כ"ס בלי לפתוח את המכסה מנוע אפילו.

Auto Emoción

פורסם

בצ'מפיון תוכל למצוא כמה מכוניות משפחתיות עם 200 כ"ס מבלי שתצטרך לפתוח את מכסה המנוע.

אתה יודע מה? בוא נתחיל את זה אחרת, למה אתה נעול דווקא על ב.מ.וו.?

פורסם

TOSTOS - אתה קצת מדמיין.

הרכב בגירסאות האלו הוא לא ספורטיבי , לא חד במיוחד ולא ממש ניאטרלי.

כמו שנאמר - זה בהחלט עניין סובייקטיבי, אבל הוא ממש לא ספורטיבי ברמות שאתה מדבר עליהן.

יצא לי לנהוג גם בגירסאות הפשוטות וגם בבכירות יותר (בעיקר יותר ישנות אבל גם אחת או שתיים חדשות) - עד לגירסאות הספורטיביות ממש - מה שאתה אומר - נובע אולי מחוסר ניסיון עם מכוניות ספורטיביות וקיצוניות והשוואה למשפחתית ממוצעת.

החל מסביבות ה325 הרכב מתחיל ליהיות מהיר (לטעמי) - וספורטיבי? עדיין רך מדי.

ליביו (שלא אומר שזה אוטו רע - להפך - מצוין ולא הייתי מתנגד לאחד , פשוט לא צריך לתת לו תארים שהוא לא)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מניסיון צמוד הסדרה 3 החדשה 320 , מאוד מואד חזקה ולא צריך שום דבר מעבר לזה.

עד 140 קמ"ש מדובר במפלצת לכל דבר ועניין.

בתוך העיר תצפה ל1:6 עם מזגן מחוץ לעיר אפשר להגיע גם 1:19-20 עם מזגן.[/quote]

1-20אתה מוזמן לבוא לראות.. על 90 קמ"ש (הדגשתי שמדובר על צריכה במהירות של 90 קמ"ש ולא בצריכה ממוצעת).

אני לא יודע מה הסטנדרתים של הפורום, אני יכול להגיד לך שאני אף פעם לא הרגשתי חיסרון בכח.

WRX היא לא (הדגשתי שהיא לא איבו), אבל בהחלט לא צריך יותר היא מאיצה ממש חלק ובחוזקה ולא זקוקה לטיפוס של למעלה מ 3500 סל"ד.

אני יכול להגיד לך שאני מתאמץ באוטו הזה בשביל לנסוע לאט.

אני אוסיף ואמר שהדבר היחידי שאני מתבאס על האוטו, הוא שאי אפשר לנצל עשירית מהיכולת שלו בטח שפה בגוש דן וגם בכבישים המהירים.

הרכב הוא בעל נשמה ספורטיבית הבלמים מצויינים השלדה נהדרת!! (ההיגוי ממש חד והאוטו מתנהג בצורה נטראלית לחלוטין רק תפנה את ההגה והאוטו כבר ייסע לשם)הנדסת אנוש גאונית! איכות בידוד מצויינת, בלימת זעזועים בתוך העיר לא משהו (נוקשות גרמנית). אחיזת כביש מהגבוהות שראיתי.

שוב זה רכב עם נשמה של רכב ספורט, משפחתית יש לא פחות טובות. למרות שאני יכול להגיד לך שממש כיף לשבת בו לכל המשפחה, כולם עם חיוך!

אם אתה מחפש את זה.. אז דאווין ופוזה לא חסר לה, במיוחד בצבעים הנכונים (אפור מטאלי עם בג'). בגלל ייחוס המכונית הזאת ללקוחות מאוד מסויימים (מפוקפקים) אז גם כבוד על הכביש אתה מקבל-(אנשים לא מצפצפים נותנים לך להשתלב וכו'.. ) תכף יבואו המבקרים ויגידו שהכל חרטא אבל זאת המציאות.

טוסטוס - היא מאד רחוקה מלהיות מפלצת, כמו שכבר אמרו לך. בסה"כ רכב עם ביצועים סטנדרטיים לחלוטין. זה שאתה לא הרגשת חסרון בכוח לא אומר שמישהו שירד מאיבו לא ירגיש (הדגשתי שזה לא WRX), קרא את ההודעה שלי לפרטיה.. הרי על פי ההגיון שלך גם מאזדה3 מפלצת(מאזדה 3 לא בעלת שישה הילוכים, ומאזדה 3 לא נותנת לך מומנט כל כך גבוה בסל"ד כל כך נמוך), אם מישהו משווה אותה ליונדאי אטוס. (הנהג הממוצע בישראל ששורץ כל היום בפקקים, לא צריך יותר מ320 לטעמי)

לגבי 1:20, אז כמו שאומרים ברוסית אתה קצת מבלבל בין חם לרך. אין דין צריכה רגעית כפי שמופיעה לך על מחשב הדרך כדין צריכת דלק שנמדדת בסיום טנק או אפילו קטע כביש מספיק ממצה (שוב אם היית קורא את ההודעה שלי לפרטיה.. כתבתי שבאוזר 90 קמ"ש אפשר להגיע לאחד ל20! מן הסתם שזאת צריכה רגעית ולא ממוצעת. הדגשתי שבתוך העיר היא אכלת אחד ל6.

ד.א המכונית נדמה לי קיבלה פרס של PC מגזין על מכונית ידידותית לסביבה.

"אז כמו שאומרים ברוסית אתה קצת מבלבל בין חם לרך"- אני לא חושב שזה יפה להשמיץ, גם אם היית צודק אפשר להתנסח יותר בנימוס.

פורסם
TOSTOS - אתה קצת מדמיין. (שוב אפשר להתנסח יותר בעדינות)

הרכב בגירסאות האלו הוא לא ספורטיבי , לא חד במיוחד ולא ממש ניאטרלי. (כמובן שזה עניין סוביקטיבי, אני ממליץ לך לעשות סיבוב על E90 אני בטוח שתחזור עם חיוך:lol:) רב עיתוני הרכב בעולם, משבחים את סדרה 3 על ההתנהגות כביש שלה)

כמו שנאמר - זה בהחלט עניין סובייקטיבי, אבל הוא ממש לא ספורטיבי ברמות שאתה מדבר עליהן.

נובע אולי מחוסר ניסיון עם מכוניות ספורטיביות וקיצוניות והשוואה למשפחתית ממוצעת. (שוב הדגשתי שזה לא WRX, בכל זאת מדובר על רכב מנהלים)

החל מסביבות ה325 הרכב מתחיל ליהיות מהיר (לטעמי) - וספורטיבי? עדיין רך מדי.

ליביו (שלא אומר שזה אוטו רע - להפך - מצוין ולא הייתי מתנגד לאחד , פשוט לא צריך לתת לו תארים שהוא לא)

ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה שלו, הוא בהחלט מעל בכל הקשור להתנהגות כביש, 911 הוא לא.

פורסם

אני לא הייתי מוציא על רכב יותר מ250 אלף שבקושי מוציא 160 כ"ס

והכי יפה שהונדה סיוויק בגרסה הכי פשוטה תתן לה בראש

תמיר.

פורסם
אני לא הייתי מוציא על רכב יותר מ250 אלף שבקושי מוציא 160 כ"ס

והכי יפה שהונדה סיוויק בגרסה הכי פשוטה תתן לה בראש

בולשיט, סיוויק סדאן מנוע 1600 תהיה הרבה הרבה פחות מהירה מה318...

ואני בכלל לא נעול על הBMW, פשוט אני לא רואה הרבה אלטרנטיבות...

פסאט TSI? שונא את האוטו הזה... אוטו "רגיל", לא מרגש, לא מעניין, לא מלהיב...

גולף GTI? בכיף, אם הייתי נמוך יותר ב20-30 סנטימטר.

Auto Emoción

• תוכן חדש...