Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 318 - שאלה בקשר לכוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד 140 קמ"ש מדובר במפלצת לכל דבר ועניין.

מפלצת?

אם כך אני המראתי לחלל לפני חודש עם 130i...

תכניס פרופורציות לדברים שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם הוזכרה הסיוויק בעניין , למה שלא תכניס לנושא על האקורד 2.4 בגרסא זו , היא תיתן לה פייט בעיניים עצומות.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אין שום קשר בעולם בין סיוויק לבין בימר 320 וכל השוואה בינהם פשוט לא הגיונית.

ה-320 מספקת חווית נהיגה מדהימה מכל הבחינות, היא לא מטוס ובטח שלא מפלצת אבל הונדה סיוויק?

אפילו האקורד בכלל לא בקטגוריה הזאת אולי הלג'נד החדשות.

אני הייתי בודק לכיוון הסקודה החדשה שמאוד דומה לבימר או לעלות שלב ללקסוס המדהימה

שוב מרווחת כמו ה 320 וחזקה יותר.

בקיצור 320, כן מהנה כן מאובזרת כן מרווחת.

לא זריזה, לדעתי לא מצדיקה את המחיר ויש טובות ממנה על הכביש בסדר גודל שלה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

יפה אמרת, שאין מה להשוות בין הסיויק ל-320, ועדיין היא תיתן לה בראש :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דבר עם 320 בסיבוב הראשון שיהיה לך עם הסיויק, התת היגוי כבר ממתין לך.

אני מקווה בשביל כל הנוהגים הספורטיביים בסיויק, שבחלק החיצוני של הפניה לא מחכה להם איזה חומה כי זה יכול להיות ממש כואב:lol: . האא והכי גרוע שההגה שם כל כך לא מתקשר שכנראה שאפילו לא תרגיש שאתה בתת היגוי, פחות שניה לחשוש לפני החומה..:roll:

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
אם הוזכרה הסיוויק בעניין , למה שלא תכניס לנושא על האקורד 2.4 בגרסא זו , היא תיתן לה פייט בעיניים עצומות.

אקורד 2.4 בשביל רכב עם 200 כ"ס הוא לא נוסע ככה.

אל תשווה הונדה סיויק ותאוצות לבמוו.

אז מה?

קאוואליר 2400 מחסלת הרבה רכבים יותר איכותיים ויקרים ממנה.

קאוואליר 2200 אוכלת סובארו B4 של חבר? ניתן להשוות ביניהן?

0-100 זה לא הכל בחיים, ושלא נדבר שעם הסיוויק לא הייתי רוצה לנסוע במהירויות שהיא מסוגלת להגיע אליהן בעוד שבמוו בטוח שהייתי מנסה 8)

פורסם

אני עם 3 ספיריט לא מנצל 20 אחוז מהכח של הרכב אז ה318 חלשה לך? גם ככה 95% מהנסיעה שלך תיהיה בסביבות 60-70 במקרה הטוב. אין טעם להשקיע 50 אלף שקל על ה320 שבמילא לא תנצל את הרכב. שמור את ה50 אלף לזמנים קשים.

פורסם

הסיוויק יותר חזקה מהבימר? מה ההשוואה הזאת אלוהים די כבר.

האונו טורבו שהייתה לי יותר חזקה מהבימר ומהסיוויק אז זה אומר שהיא עדיפה עליהם?

איך הקאווליר גם מתקשרת לשיחה על בימרים 318 או 320?

לעולם לא תקבל מסיוויק את ההרגשה שתקבל מבימר הנעה אחורית גם שהיא לא מפלצת תאוצה.

שרשור מוזר מאוד.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מצטער ששכחתי לעדכן - ה318 ירדה מהפרק, מאוד אהבתי את האוטו אבל זה נראה לא הגיוני לשלם 235K בשביל אוטו שהוא חלש יותר מהנוכחי...

מנסה לחפש IS250 במחיר טוב.

Auto Emoción

פורסם

תראה מאוד קשה לתת תשובות, אתה לא מתאר מה הצרכים שלך מהאוטו? אתה לא מתאר מה הן תכונות הנהיגה שלך? האם אתה נוסע באזור מישורי הררי עירוני וכו'

קשה מאוד לייעץ לך.

יש פה חברים שמחזיקים מכוניות מנהלים יוקרתיות בקטגוריה שאתה מזכיר. אבל תן לנו יותר פרטים ונוכל לעזור לך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...