Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

get in line

asaf41
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מישהו יכול לעזור לי

אני לא בטוח שזה קשור לכאן

אבל אולי מישהו יכול לומר לי

איפה מוכרים את החולצה שכתוב עליה

get in line

קשה באימונים קל בים

פורסם
אולי מישהו יכול לעזור לי

אני לא בטוח שזה קשור לכאן

אבל אולי מישהו יכול לומר לי

איפה מוכרים את החולצה שכתוב עליה

get in line

בכל מוסד ממשלתי המכבד את עצמו.

את החולצות מוכר השומר בכניסה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר, אני לא חושב שהיו אי פעם טענות שהאוטו אמין. רגיל ונוח כן. אבל אמין? לנצ'יה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כספר, אני לא חושב שהיו אי פעם טענות שהאוטו אמין. רגיל ונוח כן. אבל אמין? לנצ'יה?

כנראה שאתה לא ממש מכיר את האקסית שקדמה ללאנצ'יה הזאת.....

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר- רק עכשיו ראיתי את התמונה ואח החתימה.

לגבי התמונה- זה מלפני איזה חצי שנה.היום אני 4 קילו יותר.

דבר שני-לגבי החתימה....מה שנכון נכון BOYS WILL BE BOYS AND TOYS WILL BE TOYS.

לגבי הלנצ'יה- יש לה כולה פילטר ואין לה ממיר.היא גם יושבת על 4 בולמים וקפיצים של דדרה HF.זה הכל.אפילו לא שמתי לה צ'יפ.

להפתעתי היא אמינה להחריד (טפו טפו) כי סה"כ זה פיאט ולא תמה ואני ממש נהנה מזה שהיא כל כך נוחה (לחשוב שההורים שלי רצו לתת לי מיצובישי מתנה ואני סירבתי..... :lol:יש גבול ),המזגן עובד חבל"ז וכשאני רוצה ליסוע לחיפה לדוגמה ולהגיע אחרי חצי שעה (כן.היא עושה 180) בנוחות מקסימאלית-זה האוטו בשבילי.

לגבי האקסית-

כבודה במקומה מונח (וטוב שככה).היא היתה הרבה דברים,אבל אמינה היא מעולם לא היתה.וזה לא הזיז לי.זה היה מחיר שהסכמתי להקריב בשימחה.כל אחד כאן מתווכח עם אמינות של צרפתיות.את מי זה בכלל מעניין?!? אם אתה דופק חשבון לכך שקל,קנה ניסאן סאני.אם אתה לא מוכן ללכת עם האוטו שלך עד הסוף בנהיגה,תחזוקה,שיפורים-אז תמכור אותו.כשהבנתי שאני לא יכול יותר לקחת את האוטו לקיצוניות והתחלתי לשמוע הצהרות כמו "שנה אותו ככה שיהיה נוח גם ליום יום" אז התבאסתי ומכרתי אותו.אם יש משהו שאני שונא זה הנטייה לעשות דברים באיזי,בחצי דרך.הנטיה לקחת דברים תמיד לכיוון של LIGHTWEIGHT.לחוות דברים בחצי מהעוצמה ולפחד חלילה לעשות משהו יותר קיצוני...אם אתה לא נוסע מאתיים כי אתה מפחד משוטרים למה קנית את האוטו??? אם אתה לא לוחץ כי כואב לך על דלק אז תיקנה סקסו דיזל!!!! אם כואב לך התחת תקנה פאקינג סלון נטוצי ולא מכונית ספורט.

למה לעזאזל קניתי מכונית כזאת אם לא כדי לקחת אותה לקיצוניות?? בשביל שתהיה נוחה? בשביל שלא תהיה לי חלילה קשה מדי בשביל ישבני הענוג? אז היתי קונה סיטרואן בי אקס וישבני הענוג היה נהנה.... בשביל צריכת הדלק??? אז היתי קונה אונו 45 ונהנה מהצריכה המעולה. כשהיה לי האוטו לא הזיז לי נושא האמינות-נהניתי לשכב מתחתיו עם דויד (אוי......זה נשמע רע) ולפרק אותו.זה חמישים אחוז מהפאן.אני מאוד מתגעגע לזה.מי שלא ישב עם חברים עם כמה בירות ופירק סעפת יניקה-תנחומי בשבילו.

אני מאוד מתגעגע אליה.

רק לפני שבוע נסעתי בה עם הבחור שקנה אותה והבנתי כמה זה סבבה בצורה מטורפת כלשהיא-אבל גם הבנתי כמה כרגע זה לא מתאים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...