Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמת מפגש של VAG ספורטיביות, שבת 25.7.09.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקווה לבוא (קופרה).

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אני אדאג לנרגילה ונישנושים.

לגבי המפגש של אודיו ,כחבר וותיק שם המפגש שלהם הוא באיזור ה12:30 ובדרך כלל האחרונים הולכים בסביבות 18:00.אני לא רואה טעם בזה שהם יצטרפו אלינו .

אל דאגה חברים, מפגש האודיו מתקיים ב-1.8, עוד שבוע וחצי. תהנו, ותשמרו על המקום נקי לקראת שבת הבאה :wink::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בהמות של 5.062 מטר גם מוזמנות?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אורן,גם קופרה סטנדרטית תתקבל בברכה!

שרון,חבל שלא תוכל להגיע דווקא הייתי רוצה להכיר אותך ואת הקופרה המדהימה שלך.

מילה טובה:כל הכבוד על ההיענות ,סוף סוף אנשים מתחילים להיות רציניים ,הרצינות שלכם היא זאת שתהפוך את המפגש למפגש מעניין ומהנה-זיכרו זאת!

בעיות טענות ומענות נא לפנות בה"פ ולא על גבי הדיון הזה,שימרו על הסדר של הדיון והמשיכו לאשר הגעתכם בהתאם [מבטיח לעזור ולענות על הכל] .

שיהיה לילה טוב.

נ.ב: אזכיר שבין המשתתפים רצוי שיהיו פה ושם לפחות 2 צלמים מוכשרים המסוגלים לצלם תמונות ברמה טובה+לערוך ולהעלותן בהמשך כאשר יפתח דיון סיכום מפגש.

תודה מראש.

נ.ב II: כאשר אתם מאשרים הגעתכם פה בדיון,נא לא לשכוח לציין את דגם הרכב איתו תגיעו למפגש.כמו כן יהיה נחמד גם אם כל אחד ירשום איזה נישנוש/שתיה חביבים הוא יוכל להביא עימו,כדי שלא נירעב למוות :}

אסף,

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
נכון, אף אחד לא מכחיש. את הבוסט הרציני קיבלתי מאסף.

קבל ח"ח, תקבל פרס חבילת גרעינים במפגש :wink:

אני מביא שתייה וגרעינים אם צריך עוד משהו בפרטי.

וכמובן אני מגיע עם הקופרה החביבה שלי(איביזה).

ולגבי אסף שמעליי כמעט בטוח שבא איתי צלם מסיבות מקצועי, הוא יעלה את זה לאינטרנט.

פורסם

ה-VAG שלי נחשבת ספורטיבית וחמה?

יש לי כפתור SPORT ליד ידית ההילוכים, ובאמצע היום הרכב מאוווד חם מהשמש, זה נחשב?

:lol::lol::lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מ' היקר, או שתביא את המפלצת שלך כדי שתקבל בראש מאיביזה K03 או שאל תבוא בכלל :wink: תביא איתך במבה!

לכל מי שרוצה הזמנה פנו בה"פ או אלי או אל אספי או אל אלדור לגבי פרטים כי לא מתאים לנו שיגיעו למפגש ילדים שיעשו בלאגן.

פורסם

אסף, לגבי בעיות/טענות בה"פ כפי שביקשת, לפחות אל תהיה צבוע ותאמר כאן על גבי הפורום שוואגיות לא ספורטיביות על פי הגדרתך לא מוזמנות.

אני לא אגיע למפגש, למרות שיש לי mk1 מושתלת. אני מעדיף להגיע למפגש שבו לא יקטלגו אותי על פי הרכב שבבעלותי. :?

• תוכן חדש...