Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרת מחשבים- רזולציה משתגעת במסך מחשב, מה עושים? - נסה לתת לה ריטלין, אם זה לא עוזר קשור אותה לכיסא.

עבודה מועדפת באיזור ערד יש דבר כזה? - ערד - יש דבר כזה?

לחובבי הדאבסטפ. מוזיקה ללכת לישון איתה. - לא יודע מה איתך, אנחנו ישנים עם בנות זוג.

ראש מנוע פיאט טיפו 1994 מנוע 1.4 לא יוצא !!! אשמח לעזרה . - שים לו אוכל בפתח, התחבא ותמתין עם כלוב.

ריח גומי שרוף B4 שנת 2005 - אל תספר לנו על הסטיות שלך.

שאלה לחברה שמתדלקים 98 - תעבור לוודקה רדבול.

לייזר בכביש שש. - מוכרים גם בדיל אקסטרים.

התקלות עם שוטר - כנראה טעית בהזמנה, פעם הבאה תדגיש חשפנית ולא חשפן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למכירה תיבה - יש לי חבר טוב, קוראים לו נח והוא מעוניין. אם תרצה שלח לי הודעה פרטית ואני יקשר ביניכם.

מחפש פנסים אחוריים ל שברולט קורסה 90-94 - גם אני מחפש מראות צד לאופל אבאו.

רעשי "חריקה/חריטה" מהחלק האחורי בסוזוקי סוויפט 92 - תגיד לסבא וסבתא שימצאו להם מושב אחורי אחר.

שאלות לגבי קוסמטיקה - עזוב, לך יעזור רק ניתוח פלסטי, וגם זה נאמר באופטימיות.

מה אפשר לעשות כשהשירות גרוע כל כך? - יש המון אפשרויות במקרה הזה. לעניות דעתי האופציה המתאימה היא: לכסות את הרצפה בבית בעיתונים, להזמין הביתה לשיחה ידידותית את אחד ממנהלי שרות הלקוחות, לפתח איתו דיון בנושא מוזיקה ולתקוע לו גרזן בראש. לסיום ניתן לעשן סיגר טוב, במידה והנך מעשן. מצורף וידאו להמחשה:

http://www.youtube.com/watch?v=vzN3qO-qc8U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מחפש פנסים אחוריים ל שברולט קורסה 90-94 - גם אני מחפש מראות צד לאופל אבאו.

כשיהיו בקליות לדודג' פונטו, דברו איתי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מנוע 6500 דיזל,ב GMC או שברולט-מה היא צריכת הדלק הממוצעת? - over9000 + כליה + הבן הבכור שלך. זה ל100 קילומטר.

התייעצות בנוגע לרכישת סנטה פה - סנטה זה לא פה, זה בלאפלנד. חוץ מזה, אני לא בטוח שהוא למכירה.

שאלות לגבי עירגול עלים, - לך מפה, יא מגעיל :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עומד לפני קניה של מחשב נייד וטלוויזיה חדשה - יש המלצות למישהו? = חפש את "משה המבודד", ותגיד לו שדוד שלח אותך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מותר לנקות בית מצרעת עם WD40? - כדי לנקות בית מצרעת צריך להכנס פנימה עם יחידת טיהור ולחסל את כל המצורעים.

רום כרמל טנדר - הגשמת חלום - יומן מסע ושיפוץ - תן לי להבין, אתה חולם סיוטים בלילות שאתה קונה סוסיתא, אז הפסיכיאטר המליץ לך לעשות את זה במציאות כדי להשתחרר מהסיוטים?

(וברצינות, אחד השרשורים היפים ביותר בפרום הזה)

איזה פיאסטה דינמיק עדיפה? - עדיף לבחור בזאת שעדיין נוסעת.

שאלה בנושא רותוך - השאלה במקרה היא "מה זה רותוך"?

שאלה לגבי מוצר למיצוק הגוף. - לא, אם תוסיף אבקת מלט למים ותשתה זה לא יעשה אותך מוצק. אוגי והמקקים זה לא באמת, אתה יודע.

חידה: מה זאת הסדנה הזאת? -

הפותר נכונה יזכה במתנה פיצוץ!

תשובה: סדנה ליצור רקטות קסאם בעזה.

הרכב התחיל לרעוד, אולי אני אקבל גלגל הצלה - שכחת לציין בכותרת שנזרקת מפורום "מנו ספנות".

פורסם

רום כרמל טנדר - הגשמת חלום - יומן מסע ושיפוץ - אני מתאר לעצמי שהשרשור הבא יהיה "בדיקה רקטאלית - הגשמת חלום - תיעוד מצולם". כבר מחזיק מזלג בהיכון, כדי לתקוע לעצמי בעיניים.

שאלה לגבי מוצר למיצוק הגוף. - הבנתי שלמצרים יש ידע רב בנושא.

רכישת מכשיר HTC בארץ - מה אני מפספס פה? - כליה, ריאה, ואת הבן הבכור.

במקרה של תאונה- וויכוח עם חבר - עצה שלי - זרוק אותו בשער של בית חולים, ותברח כדי שלא יכריחו אותך לשלם

מבקש המלצה לחנות סלולר באזור באר שבע. - עבדאללה סלולאר ברהט. סיכוי טוב שתוכל למצוא שם את המכשיר הישן שלך.

מה הספק המנוע שך רנו קליאו 96 אוטומאט? [כ"ע] - אם אתה שם דרייב והיא לא נוסעת אחורה, כבר טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיפור סאונד ברכב - תתחיל בזה שתפסיק לשיר עם הרדיו. איכות הסאונד תשתפר פלאים.

כל כמה זמן צריך לעשות טיפול לרנו מגאן - במילא אתה כל שבוע מבקר במוסך, תשאל אותם שם.

פורסם

איזה רכב בין הקטלנים שראיתם - מרתכי שלדות מהשטחים יהפכו כל רכב לקטלני - בתאונה הכי קטנה אתה מת באחריות.

אפשר גם לזמין מהם שישימו חומר נפץ במקומות אסטרטגיים באוטו - ככה גם יראו אותך בחדשות.

(הועתק מהשירשור עצמו לכאן מחשש ששירשור כה גאוני יימחק ע"י מנהל מרושע).

פורסם

זקוק להצעות- מתנות ל 10 בנות - א) לא יודע מתנות, אבל אני יכול לתת לך המלצה על וואן שחורה

ב) אני רק מקווה שזה לא בניגוד לרצונן.

הברווז שלי מתחמם מאד. מה לעשות? - לשים סילברול/משחת אלוורה.

זיהוי שיר:זוהר ארגוב...אל תשאלני איך - זה קל: זוהר ארגוב - אל תשאלני איך. אתה רואה מה קורה כשמורידים את הנקודות המיותרות ושמים מקף באמצע?

תשלום מכס הוא הפחד הכי גדול שלי. - מסתבר שיש דבר יותר מפחיד מנחשים, עכבישים, ועקרבים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקתוקים בזמן סיבוב הגה - ובמקום שאמור להיות הצופר קופצת לך קוקיה כל שעה עגולה?

בקשר לבניית ספויילר - לא, אמא לא תסכים שתיקח לה את הקרש גיהוץ.

שמן גיר ורוד - ככה זה, כשנוהגים בצורה עליזה, גם הגיר בסוף יוצא מהארון.

תצוגה לא נעלמת בפוקוס 2008 - קח מברג או חפץ חד אחר, תקע אותו במסך, והתצוגה תעלם, סמוך עלי.

כתבה על שיטפון וכריש שהוא בעצם סוס - מישהו זוכר? - לא, אבל נזכרתי בכתבה על ההוא שממציא שטויות ומשתף את כולם.

שיפוץ למוסטנג (חלקי) - הנה תמונה מסיום השיפוץ:

Carscoop_MustangCut_1.JPG

ייעוץ ברכישת אוטו להורים, עד 130 אלף - רוצה עצה כלכלית? עשה להם ביטוח חיים, וקנה להם סוויפט עם בלמים גמורים.

מבצע "שנתיים עלינו" של לובינסקי-טרייד, מהו הקאץ'? - מה הקאץ'? שזה שנתיים עליהם, וכל שאר החיים זה עליך.

פורסם

הברווז שלי מתחמם מאד. מה לעשות? - לשים סילברול/משחת אלוורה.

להגנתי ייאמר, שזה אחד המנהלים שחמד לו לצון, ולא הכותרת המקורית שלי, שבה יש להחליף המילה "ברווז" במילה "מחשב".

למרות שלאחרונה גם הברווז מתחמם מאד. כנראה כי הגיע הקיץ.

תקתוקים בזמן סיבוב הגה - ובמקום שאמור להיות הצופר קופצת לך קוקיה כל שעה עגולה?

שמן גיר ורוד - ככה זה, כשנוהגים בצורה עליזה, גם הגיר בסוף יוצא מהארון.

LOL'S!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...