Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי הונדה סיויק מודל 95, אני מעוניין לשדרג לרכב בסביבות ה30 - 32 אלף ש"ח.

חיפשתי בלוחות רכב והופתעתי לראות כמה וכמה מכוניות מדגם גולף שעונות על המחיר.

מצד שני, שמעתי שמועות שהגולף מודל 99 לא מוצלחת במיוחד, בעייתית, זוללת דלק ויקרה.

אשמח לקבל חו"ד מבעלי גולף בסביבות השנתון המדובר, או מאנשים שיודעים דבר.

תודה רבה! :wink:

פורסם

אין שום בעיה אופינית לגולף 99. נמצאת בארץ עם מנועים 1.6 1.8 ו 1.8 טורבו ב GTI. צריכת דלק דומה לכל המנועים שצוינו. מנוע 1.8 הוחלף בשנת המודל 2000 ל מנוע 2 ליטר. מאידך הואיל ומדובר במכונית בת 10, כדאי להקפיד על קניית מכונית שטופלה כיאות ועל פי הנחיות היצרן.

פורסם

כבעל גולף לשעבר - רכב די מוצלח.

אם ברכב אוטומטי חשקת - הייתי בודק ביסודיות (עד כמה) שניתן את הגיר, שתיקונו עלול להיות יקר (איני מכיר בעיות

מיוחדות לגיר אוט', אך הייתי בוחן ביסודיות כל גיר אוט' של כל רכב לקניה משנתונים אלה).

צריכת דלק - ממוצעת בין רכבי ה-1.6.

אישית-הייתי מעדיף 1.8 ידנית, שחזק אפילו במעט בהספקו ממנועי 2.0 (שיש להם נטיה לצרוך שמן).

alfa 156 2.5.

פורסם

התעייפתי מרכבים ידניים. במידה ואמצא גולף 99 אוטומטית, על איזה נפח מנוע אתם ממליצים?

1.6 ? 1.8?

תודה :)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

ידידי היקר

אין צורך להקפיץ פוסט שלא קשור.

לרשותך עומד "לוח" מכירה וקניה גם בקארספורום.

אנא השתדל לפרסם בפונטים יותר רגועים בבקשה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...