Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני מאוד מתעניין ברכבי ספורט. מחיר הקניה של רכב ספורטיבי לא תמיד בשמיים ולעיתים אפילו מפתיע, אך תמיד מגיע נושא האחזקה. מישהו יכול בבקשה לעשות סדר בדברים ובאמת להגיע למסקנה כמה עולה להחזיק רכב כמו, לדוגמא, פורשה בוקסטר או Z4? אשמח לתשובות רציניות ולא כמו "מי שיש לו כסף לבוקסטר אחזקה לא צריכב לעניין אותו"...תודה מראש.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע בנוגע ל-Z4 (יש בפורום כמה אנשים עם כזו) אבל בוקסטר יקרה מאוד לאחזקה. ביטוחים הם יקרים מאוד, סדר גודל של עשרות אלפי שקלים בשנה. טיפולים שוטפים הם יקרים גם כן - מדובר על כ-10 ליטר שמן סינטטי, בין השאר, כך שטיפול יכול להגיע לאלפי שקלים. חלקים כמו צמיגים, בלמים וקלאץ' עולים פי 2-3-4 משל מכוניות רגילות. צריכת הדלק היא 5-8 ק"מ לליטר במקרה הטוב. עלויות אחזקה של רכב כזה לפני ירידת ערך (עוד מכה כואבת בכיס) יכולות בקלות להגיע ל-50-60 אלף שקלים בשנה, ואף למעלה מזה אם חס וחלילה יש תקלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחזקה ברמת מחיר כזו גדולה עלי כרגע, לפחות לאורך זמן, האם ב911 ובקאררה מחירי האחזקה זהים או גדולים יותר?

עלויות אחזקה של מרצדס SL SLK מישהו מכיר?,אני כרגע בעלים של 2 מרצדסים משפחתיות, האחזקה יקרה אבל לא טירוף כמו שתיארת.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מה בדיוק אתה מחפש ?

רכב חדש או משומש ?

אם אתה מחפש רודסטר עם התנהגות ספורטיבית ועלויות "נורמליות" מיאטה או S2000 יעשו את העבודה מצויין.

אם אתה מחפש את ה Show שייתן לך רכב כמו בוקסטר או Z4, זה יקר לצערינו.

פורסם

שלומי אני אחפש רכב משומש, קצת גדול עלי לקנות רכב ספורטיבי חדש ולספוג את כל ירידת הערך המטורפת בשנה שנתיים הראשונות, S2000 מאוד מושכת אותי אבל אני חושב שאני עדיין צעיר בשביל רכב כזה, מה גם שלפי מה שהבנתי מחירי האחזקה שלה גם גבוהים מאוד.

בחודש חודשיים הקרובים אני מעוניין לרכוש רכב ספורטיבי עם מקדם פוזה גבוה, אני לא שולל כמעט שום רכב וכרגע גם אין לי תקציב מוגדר, אני יכול להחליט שאני אקנה אודי A3 S-LINE או לקנות רכב כמו 106 ראלי, התקציב שלי ממש לא סגור אבל הוא די גבוה.

כממו כן מישהו מכיר עלויות אחזקה של EVO?

פורסם

העלות של האגרה והביטוח בלבד היא כ2500 שח בחודש.

צריכת הדלק בZ4 מעולה (יחסית) עקב הפנינה הטכנולוגית שבחזית (לפחות בשלי) מנוע הN52 החדיש. כמובן תלוי באופי הנסיעה. צריכת הדלק בעיר עם המון עליות וירידות היא כ1:8 (3.0 ליטר, 265 כוח סוס) ומחוץ לעיר 1:10 1:11.

לגבי העלויות האחרות עדיין לא הגעתי לטיפול שמן הראשון אבל אני מניח שהוא לא יהיה זול אם כי לא צפוי להיות יקר במיוחד, מנוע זה שוכן בהרבה דגמים של ב מ וו.

יש יתרון ברכב חדש או חדש יחסית של אחריות ומכלולים חדשים. אז זה גם שיקול בקניה. אני מניח שבוקסטר או Z מתחילת שנות ה2000 תהיינה יקרות לאחזקה באופן משמעותי.

פורסם
כממו כן מישהו מכיר עלויות אחזקה של EVO?

EVO עולה פחות לאחזקה מבוקסטר, ככל הנראה, אבל שוב - בנסועה ממוצעת מדובר כמעט בפי שתיים ממכונית רגילה.

סתם לצורך העניין - מיאטה עולה בנסועה ממוצעת של נניח 15000 ק"מ בשנה, סביב 20000 שקלים (כמה אלפים יותר, כמה פחות). EVO תעלה ככל הנראה קרוב לפי שתיים. וכל זה לפני ירידת הערך. מרכיב הדלק, אגב, הוא כמעט חצי מזה - כך שאם אתה נוסע מעט זה מצטמצם (ולהפך).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עלויות האחזקה של ה-C200 קומפרסור גם מאוד גבוהות לפי מה שאני זוכר.

הייתה כזאת לאבא שלי תקופה של 8-9 חודשים לפני 3 שנים.

בלי להתייחס לדלק. הטיפולים, החלפים והביטוח היו פי 2.5 מרכב רגיל.

S2000 תהיה יקרה יותר לאחזקה מה-C200 קומפרסור? אני לא ממש בטוח...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קבל עצה סופר ידידותית:

אל - אבל ממש אל - תחשוב אפילו על רכישת רכב כזה לפני שתקבל הצעת מחיר מסודרת מסוכן הביטוח שלך.

תתפלא, אתה תגלה שישנם סוגי כלי רכב שחברות ביטוח מסוימות לא מבטחות ואילו מכוניות אחרות מבוטחות רק תמורת סכומים אסטרונומיים שאינם סבירים למי שאיננו נימנה על המאיון העליון.

רק שתקבל מושג: הרכב שלי (שבסמלון) מבוטח בביטוח מקיף (לשני נהגים נקובים בשם בלבד), תמורת 4,100 ש"ח לשנה. מרצדס C שמחירה בעת הרכישה דומה, מבוטחת תמורת לא פחות מ- 12 א' ש"ח לשנה באותם התנאים. עבור בימר מסדרה 3 כבר מבקשים סכום שמגרד מלמטה את ה- 20 א' ש"ח לשנה.

אז אם אתה מתכוון לרכוש רכב כזה וללכת לעבודה רק כדי לממן את הפרמיה של חב' הביטוח - סבבה.

בכל מיקרה אחר, תבדוק בראש ובראשונה את עניין הביטוח ורק אח"כ תעבור לאגף הטכני שבו גם ההפרשים אינם כ"כ דרמטיים.

פורסם

ערב טוב

אני לא יודע מאיפה הבאת את עלויות הביטוח המופרזות האלה.

חבר שלי קנה שבוע שעבר ב200 מודל 2001 וביטח אותה לכל נהג מעל 24.

עלה לו בסך הכל 5600 לשנה.

תתפלא.

אלי

פורסם
S2000 מאוד מושכת אותי ... מה גם שלפי מה שהבנתי מחירי האחזקה שלה גם גבוהים מאוד.

אל תפסול את ה- S2000 על אחזקה, היא לא כזו יקרה. הביטוח לכל נהג מעל גיל 24 עבור נהג ראשי ללא תאונות: 12,000 שקל בשנה הראשונה, 9,000 בשנה השנייה (אחרי זה אני לא יודע כי מכרתי). כנראה שרכב בן שלוש יעלה כ- 6,500 ש"ח לבטח בביטוח מקיף. לגבי טיפולים\דלק\וכו' - הכל מאוד סביר. לא תצא מטיפולים שוטפים עם אלפי שקלים נזק.

עבור בימר מסדרה 3 כבר מבקשים סכום שמגרד מלמטה את ה- 20 א' ש"ח לשנה.

זה כבר ממש מגוחך. באמת עולה באיזור ה- 20K לבטח סדרה שלוש עלובה?

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
חבר שלי קנה שבוע שעבר ב200 מודל 2001 וביטח אותה לכל נהג מעל 24.

עלה לו בסך הכל 5600 לשנה.

תתפלא.

אלי

מקור הנתונים הוא סוכן הביטוח והצעות המחיר שנתן לי לביטוח רכב חדש ולא משומש בן 8.

זה כבר ממש מגוחך. באמת עולה באיזור ה- 20K לבטח סדרה שלוש עלובה?

אלה הנתונים שקיבלתי מהסוכן, אם אתה לא מאמין, אתה בהחלט מוזמן לבדוק בעצמך.

פורסם

(מפנטז על זכיה בהגרלה של מקדונלדס):

מה סדר גודל של ביטוח מקיף לבוקסטר דנדשה? 40K לשנה? יותר? פחות?

עושה רושם שלמעט ירידת הערך זו העלות העיקרית, לא?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...