Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טסט עוד כמה זמן ואני צריך להחליף את הצימיגים בדקתי כרגע באוטו דיפו הציעו לי צמיגים של דנלופ - dunlop SP 490 82H (אםן אני לא טועה זה הדגם שהציעו .

הבנתי שהביקורות שלו לא משהו , 4 צמיגים ב 1300 ש"ח

בדקתי עוד והציעו פנצריה צמיגים של kenda

הם יותר זולים רצה יחד - 1000 ש"ח

ראיתי גם של Continental 4 צמיגים ב1480 ש"ח

מישהו יכול להמליץ לי על צמיגים טובים בטווח מחיר נורמלי .

fox:lol:

פורסם

גש לצמיגי כחלון 4X4 ברשל"צ - יש במלאי קונטי' אקו קונטקט 3, תאריך יצור 11/09 והמחיר הוא 300 ש"ח לצמיג.

המידע נכון לאתמול בשעה 12 בצהריים - חבר רכש זוג (גם כן ללנטיס) ויצא מאוד מבסוט מהשירות, המחיר והצמיג עצמו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

במקרה.. אני החבר המדובר.

האבא כחלון, נותן שירות מעולה, שקט, ואפילו נתן לי חיוך כשאמרתי לו שאני מאוד מבסוט ממנו.

צמיגים טריים ואיכותיים, איך שיצאתי משם כבר ההבדל התהומי היה מורגש. הזבל הסיני השחוק שישב על על הסרן האחורי היה זורק על ימין ועל שמאל (ברטוב, ו גם עם פרובקציות קטנות), ועכשיו הוא רק מהדק קו ואני עם חיוך.

בקיצור, מומלץ!

אור.

נ.ב.

לאחר סקר שוק קצר ביום שישי, הומלץ ע"י אוראל (RS) לקפוץ להתעניין בכחלון, שכן כל שאר המקומות שהייתי (3 במספר) הציעו לי זבל סיני, או פאלקן במקרה הטוב, במחירים של 700 לזוג. אז תודה רבה לאוראל הדוקטור, ולכחלון על ההגינות והמחיר המצוין.

• תוכן חדש...