Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב משפחתי אמין, נוח, עלויות אחזקה סבירות, חסכוני, מהשנים 2004-5. בתקציב עד 50K. כרגע מתמקד ב:

פורד פוקוס, טויוטה קורולה, ניסן אלמרה פרפקט.

אשמח לתגובות וחוות דעת בנוגע להשוואה בין הרכבים הנ"ל מאספקטים של- נוחות נסיעה, בטיחות, אמינות, עלויות אחזקה, תמורה לכסף, או כל דבר אחר שנראה לכם רלוונטי.

מדובר על סגנון נהיגה נינוח ורגוע.

תודה לכולם,

פורסם

את האלמרה הייתי מוריד בגלל בטיחות ברמה נמוכה,הפוקוס היא הבטוחה ביותר והנוחה ביותר,הקורולה זריזה ותשמור על ערכה בצורה הטובה ביותר.

פורסם

אותה דילמה מלפני חודש, תהנה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=263831

מעבר לזה, אני הייתי הולך על הפוקוס, מה גם, אחרי שאמרו לך להוריד את האלמרה בגלל בטיחות, תוריד גם את הקורולה, שבתקציב של 50K לא תוכל למצוא דגם משנת 2005, ואפילו לא 4 או 3

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בנוגע לאלמרה משנת 2002 רמת בטיחות עלתה , עד 2001 כוכב וחצי

שנת 2002 ומעלה ,4 כוכבים במיבחן התרסקות

זה לא נכון לבוא ולומר שאלמרה יורדת מבחינת בטיחותית

פורסם

הקורולה גם תהיה הכי חסכונית מבין שלושתן .

הפוקוס מגיעה עם מנוע עצל ובזבזני , האלמרה אאל"ט מגיעה עם מנוע בנפח 1.8 שככל הנראה יהיה יותר בזבזני .

בתקציב של 50 אש"ח לא תמצא קורולה משנת 2005 , בתקציב הזה תכנס קורולה משנת 2003 .

פורסם

שלושת הרכבים מעולים,

האלמרה מעט אמינה יותר, אבל זה תלוי ברמת האחזקה לאורך השנים, אל תיבהל ממנוע ה-1.8, הוא לא שתיין בכלל.

הפוקוס הבטיחותית ביותר.

הטויוטה נחותה מעט לטעמי, מה גם שתצטרך לרדת בשנתון (כמו שציינו מקודם).

אני ממליץ לך ללכת על האקזמפלר השמור ביותר שתמצא, בעל הק"מ הנמוך ביותר וכמובן יד 1.

פורסם
בנוגע לאלמרה משנת 2002 רמת בטיחות עלתה , עד 2001 כוכב וחצי

שנת 2002 ומעלה ,4 כוכבים במיבחן התרסקות

זה לא נכון לבוא ולומר שאלמרה יורדת מבחינת בטיחותית

האלמרה אמנם קיבלה 4 כוכבים אבל בסיכום רשום שלרכב הגנה גרועה על הנהג עם סיכון גבוה לפגיעת חזה ורגליים,חוץ מזה עוד לא ראיתי רכב יחסית מודרני שהגוף כולל הגג התעוות ברמה כזאת.

אתה יכול להשוות למשל לרכבים אחרים שקיבלו 4 כוכבים ששם אין סיכון לפציעות חמורות והגוף של הרכב לא התעוות בצורה כזאת ולכן כמו שאמרתי הרכב נחות מבחינה בטחותית מהפוקוס והקורולה.

פורסם

תיכנס לסיכום הריסוק ותראה מה כתוב +תסתכל מה נשאר מהמרכב לעומת רכב אחר שקיבל 4 כוכבים כמו מאזדה 3 או 307.אני לא מבין לאור התוצאות איך הרכב הזה קיבל 4 כוכבים אבל זה לא נראה טוב.

• תוכן חדש...