Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קלאו נפח 1600 אוטומטית

הזעות שמן מנוע, התחממות יתר במנוע לנקות מערכת קרור.

לתקן זוויות היגוי, חופש במשולשים במתלה, חופש חיבורי ציק קדמ,י חופש מערכת היגוי.

בולמי זעזועים קדמיים חלשים.

יש תיקוני פח כולל תיקון סף מדרכה שמאל והוחלפה שמשה קדמית.

גומיות מגן לציריות פגומות, רעידות בנסיעה, נקישה בהעברת הילוכים.

הרכב יד 3 הבעלים אמר לי שיש 2 אופציות או שאני קונה את הרכב ככה ב 17500 ש"ח או שהוא מתקן את הכל במוסך מורשה ואז המחיר יהיה מחירון.

צריך לציין שהרכב היה מטופל מלידתו במוסך מורשה רנו.

פורסם

בגדול בדיקה יפה לרכב בן 9 שנים. אני הייתי מעדיף שהוא יסדר הכל במורשה (יעלה כמה אלפים טובים זה בטוח, הבעיה שאת לא תוכל לבדוק האם הוא סידר את הכל באמת).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הסיפור הוא כזה בעל הרכב עשה טרייד אין במגרש פה אצלי בעיר. זה מגרש של חברת אלדן אצל איש מוכר ומכובד ליסינג לכל דבר

עכשיו אני באמת בדילמה רנו ידוע כרכב בטוח מאוד ואמי,ן ואם הוא באמת יסדר את הכל במורשה אז מה טוב, כי זה חלקים מקוריים עם אחריות ...אבל אני לא יודע ממש מה לעשות.

דרך אגב את הבדיקה לא אני עשיתי בעל מגרש הליסניג הביא לי מרצונו החופשי.

פורסם

אין סיכוי שיסדרו את כל מה שרשום בבדיקה כי התיקון במורשה יעלה כמעט כמו 50% מערך הרכב.

בסופו של יום זו החלטה שלך, רוב התקלות פה הם סבירות לגיל (טיפול במערכת היגוי) הייתי רק בודק לעומק את עניין ההתחממות, צרפתיות לא אוהבות חום והנזק הפוטנציאלי יכול להיות יקר מאוד.

קח בחשבון שאתה לוקח הימור עם הגיר האוטומט, הגיר האוטומטי ברנו לא ידוע כאמין יותר מדיי + המכון כיסה את עצמו כשרשם שיש נקישות אז החזר לא תקבל ממנו אם הגיר יתפגר בקרוב + העובדה שהגיר לא עבר שיפוץ ב-9 שנים (שזה יפה יחסית לרנו), מצטיירת פה תמונה מאוד לא יפה לגבי עתידו של הגיר.

פורסם
הסיפור הוא כזה בעל הרכב עשה טרייד אין במגרש פה אצלי בעיר. זה מגרש של חברת אלדן אצל איש מוכר ומכובד ליסינג לכל דבר

עכשיו אני באמת בדילמה רנו ידוע כרכב בטוח מאוד ואמי,ן ואם הוא באמת יסדר את הכל במורשה אז מה טוב, כי זה חלקים מקוריים עם אחריות ...אבל אני לא יודע ממש מה לעשות.

דרך אגב את הבדיקה לא אני עשיתי בעל מגרש הליסניג הביא לי מרצונו החופשי.

בטוח כן , אמין לא ממש מסכים.

מה שמדאיג פה אלו גם הנקישות בהילוכים. יכול להוות גם מקור לבעיות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בגדול המגרש של אלדן מטפל ברכבים שלו רק במוסכים מורשים אם זה מאזדה רנו סיטרואן וכו'..

מה שהכי מדאיג אותי זה הההתחממות ובגיר למרות שזה יכול להיות כסתח. אבל ההתחממות לא...

פורסם

לפי דעתי אולי כדאי לך לבדוק עוד רנו אחת , אולי ידנית לצורך העניין אם זה לא ממש משנה לך.

או שתבקש ממנו שייתקן את כל הליקויים פיקס, ותשלם על הרכב מחירון. וזאת גם בתנאי שתוודא או שתהיה גם במוסך בזמן הטיפול בתיקונים כדיי לוודאות שבאמת מתקנים את מה שצריך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אף אחד לא יתקן לך את כל התקלות במורשה מכיוון שכפי שרשמתי לך זה יעלה יותר מ-50% מסכום הרכב.

תקלת התחממות יכולה לנבוע ממיליון סיבות, זה יכול להסתכם בכמה מאות שקלים ויכול להגיע בקלות לאלפי שקלים, לכן המלצתי לך לך לבדוק את הנושא.

אני לא הייתי מייחס הרבה חשיבות להערה לגבי נקישות בהעברת הילוכים, זה משהו סטנדרטי שיופיע בכל רכב אוטומטי בן 9 שמגיע לבדיקה. בדיוק כמו שרשמו לי בבדיקה של הקליאו שלי שהקלאץ מפריד גבוה למרות שהוא הוחלף לפני 20K ק"מ.

מה שכן, אני ממליץ בחום לחפש אחת ידנית כדי לחסוך את הסיכון של שיפוץ גיר מתישהו בעתיד.

פורסם

לאף אחד לא נראה חשוד ש"בעל מגרש הליסינג הביא לו טופס בדיקה מרצונו החופשי"?

אני הייתי לוקח את הרכב לבדיקה מטעמי, במקום שאני סומך עליו ומכיר (או לפי המלצות, כי מעטים האנשים שבאמת "מכירים" מכוני בדיקה).

מעבר לזה, אם יתברר שאכן מה שהיה כתוב אצלו בבדיקה זה באמת המצב, תן לו להתעסק עם התיקונים, אבל תבקש לראות קבלותף או לחילופין בלי להגיד לו, לך למוסך ותברר.

ולסיכום, אני בטוח שיש אנשים שלא יסכימו איתי, אבל עדיף להוציא עוד כמה שקלים ולהיות בטוח. Better safe than sorry

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...