Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שנים מחפש סט רמקולים לסלון.

והיות ואני חובב ווליום. חיפשתי סט מקצועי. שיש לו מצד אחד סאונד טוב. ומצד שני לא בגודל של מקרר אמנה כפול.

אז נזכרתי בחברה שאני מעוד אוהב את הסאונד שלה. Electro Voive

יש להם דגם דומה למזוודה. הוא הS200. וופר 12" ודום טיווטר של אינטש, טיווטר משי ענק. עם מגנט בריא ויכולת מופלאה.

מידות של ע.20 ס"מ, ג.60 ס"מ , ר.38 ס"מ, הם כמובן 8 אום. ויכולת ספיגה של 300W RMS. והם פול ראנג'

אז התחלתי לחפש. היות וזה דגם מעוד ישן לפי פרסום שמצאתי הוא מ1983 לפחות!!. ואהוב על להקות ועל ברים ומקומות שמחפשים סאונד אמיתי. זה דגם שיוצר להערכתי בין 1980-1990.

מדי פעם מצאתי אחד או שניים למכירה. במחירים מטורפים! ולפעמים במצב גמור.

פרסמתי מודעה. ויצר איתי קשר. משהוא אמר יש לו כאלו למכירה. הם עומדים 7 שנים!! בגלריה למעלה מעלים אבק..

הלכתי בדקתי ולקחתי.

הגיעו הביתה. נפתחו. נוקו. חוזקו הלחמות (בכל זאת רמקולים שעובדו לפחות 10-20 שנה.)

אז יש לנו זוג רמקולים-ElectroVoive EV S200

מה חסר לנו? מגבר להזיז אותם.

היות ואני חושב סאונד חם וכוחני. חיפשתי מגבר מתאים. צריך להזכירכם. מגבר של 300W RMS ב 8 אום לפחות.

מצאתי אחד לפני כשנה במחיר מתאים. גם משומש וכנ"ל דגם ישן מעוד של חברת CROWN. דגם אמריקאי

שם נקרא AMCRON 1200. הוא נותן 310W RMS ב 8 אום. ב1KHZ. ואני מנגן איתו בין 100HZ ל20KHZ.

אז יש לנו מגבר אמריקאי. סאונד חם וללא עיוותים. AMCRON 1200 הוא המלך CROWN

ואז עכשיו מה חסר לנו?

יש לנו רמקולים עליונים. (מ100HZ ועד 20KHZ)

חסר לנו הלמטה, הבס. מ20HZ ועד 100HZ. האהבה שלי.

חשבתי לחבר בבית את הJL12W7 שלי. (מגבר נוסף יש.) אבל מצאתי אופציה אחרת.

סאב אקטיבי של חברת db technologies. בגודל 15" הכולל בפנים מגבר מובנה וקרוס אובר לרמקולים.

סאב איטלקי. !! תוצרת איטליה. בתיבת עץ! במידות הגיוניות. של ר.60 ס"מ, ע.50 ס"מ, ג.50 ס"מ

הוא 8 אום. 400W RMS. ומפתח 127DB!! וקרוס עםHP לחיבור של עליונים חיתוך ב100HZ ב24DB OCT

מצאתי אחד למכירה משומש. אז.. הלכתי להביא חבר חדש הביתה.

ועכשיו נשאר לחבר הכול.

משמיעה ראשונה בסלון. הסאונד נקי. חם. שמן. וללא עיוותים. והכי חשוב - ח-ז-ק.

אז מי רוצה לבוא לשמוע ולהרגיש. את המוזיקה בבית.

תמונות חלקיות כרגע. השאר בקרוב.

הרמקולים לפני הצביעה של הרשתות לכסף. בכל זאת הן בנות 20+

ואחד אחרי. תמונה של המגבר שלי. ותמונה של הסאב מאינטרנט.

22222.jpg

11111.jpg

33333.jpg

2310.jpg

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרמקולים הם PULL RANGE. אבל אני חותך אותם דרך הסאב ב100HZ ב24DB

ללא הסאב בווליום שלי יש עיוות מהוופרים. ובנוסף. הם זזים מהעוצמה.

ועל תשכח שהוא צריך לנגן מ50HZ ועד ל 2KHZ. (אז אני עושה לו הנחה. מ100HZ בחיתוך של 24BD. שיהיה יותר נקי.

עריכה..

רמקולים כאלו. עולים היום בין 1500 לזוג (במצב גרוע. או מציאה.) ל4000 שקל (לרוב היו בשימוש אולפני. והם במצב ממש שמור. או משהוא שיודע מה יש לו ביד.)

מגבר CROWN. עולה כ2000 שקל. שוב זה מגבר בן 10 לפחות! והמגבר שלי נבדק על ידי שלו (מהפורום) והוא אמר שהוא תקין ובמצב מצויין.

סאב של DB. גודל 15" מוגבר חדש עולה כ5000-6000 שקל. ומשומש עולה כ2500-3000 תלוי במצב.

תקח בחשבון. שאני חיפשתי את הציוד תקופה! ודגתי אותו אחד אחד. ובדקתי אותו בקפדנות לפני.

כל המערכת עד עכשיו עלתה לי בין 6000-7000 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אני די אוהב את הסדרות המקצועיות של EV,

אבל מדובר ברמקולים שבקושי נכנסים בדלת...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני ממש מבין אותך.

גם לי יש מערכת ישנה (מלפני 20 שנה)- מגבר של "רוטל" ורמקולים רצפתיים של KEF.

לא ברמות כמו שלך,

אבל בהחלט מצדדים אמירה: " פעם יצרו דברים להרבה שנים, כמו שצריך ובאיכות טובה".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני די אוהב את הסדרות המקצועיות של EV,

אבל מדובר ברמקולים שבקושי נכנסים בדלת...

אתה צודק. אני צריך לצלם אותם ביחד עם אבטיח. לפרופורציות

פורסם

המגבר שברשותך כבר עבר את גיל 20.

אמקרון נקנתה ע"י קראון לפני איזה 15 שנה ומאז מצוין על המגבר קראון ולא אמקרון.

אני מבין שזה MT1200? איפה ממקומם אצלך הGAIN? בחלק הקד' ליד הלדים או מתחת לPL מאחורה?

תפתח את המגבר ותבדוק את הציר של המאורר- יש לו בוקסה שנותה לפתח חופש וכתוצאה מזה המאורר מתחיל לחרוק / להפסיק לעבוד.

בסה"כ אחלה מגבר (קצת חלש לפעמים), יש לי 14 כאלה בעבודה

לטעמי האישי הייתי מחפש קראון DC300 או אפילו DC200, מגברים אולפנים ישנים ומעולים של קראון.

אצלי בסלון שוכב לו DC300 סידרה 2 שחור שנראה כאילו אתמול ירד מפס יצור (וזה אחרי 15 שנה כמעט בחברת הגברה)

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
אפשר בקצרה הסבר על איך מוצאים מגבר טוב לסטריאו? אלו נתונים מעניינים אותי? והאם יש העדפה ברורה למגבר משומש?

מחברים לרמקולים שלך בבית שלך ומאזינים.

אם זה נשמע לך טוב אז סיימת את חיפושיך.

ציוד משושמש נותן תמורה גבוהה יותר לכסף שלך.

כמובן שצריך לרואת שהוא לא מכוסך ולא תוקן בצורה חאפרית.

ציוד בן 20 צריך לרוב לעבור ריענון חלקים פנימיים - קצת התעסקות ועלויות אך לא נורא.

אני עובד בבית עם רמקולים בני 30 (כבר זוג השלישי שלי משנים ההם) ומגבר בן 45.

וזה אחרי שהיה לי כבר ציוד מודרני ולא זול בכלל (רוקמולי של 9,000$ ומגבר של 3,500$).

קצת פרטים כאן:

http://sites.google.com/site/crocweb/Home/stereo

(זה עדיין באמצע בניה - אני עוד ארחיב את זה בהרבה)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בשביל רמקולים שיכולים לקבל מקסימום 300 וואט, מגבר של 300RMS (יענו, ממוצע) זה overkill. אל שזה מזיק, אבל אתה פשוט לא יכול לנצל אותו.

.

גם לי יש מערכת ישנה (מלפני 20 שנה)- מגבר של "רוטל" ורמקולים רצפתיים של KEF.

לא ברמות כמו שלך.

מהרבה בחינות, ברמה הרבה יותר טובה. מערכות שנועדו להגברה מקצועית ומסיבות עובדות על איכויות של ווליום, לא של פירוט, לדוגמא. זה הכל תלוי בטעם ולמה ואיך אתה מאזין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou,

בקשר לטעם וסוג המוזיקה, אתה צודק.

בזמן האחרון, אני יותר ויותר אוהב לשמוע את הרמקולים של אולפני הקלטות, בגלל נקיון הצליל,

גם אם זה בא על חשבון באס + ווליום.

דוגמא TANNOY SYSTEM 1000:

product-50211.jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה שוכח. שרמקולי בייתים לרוב לא יעמדו בהספק המוצהר שלהם. ועלולים להשרף.

רמקולים מקצועיים בנויים לעמוד בהספר המוצהר ומעבר. אחרת לא ישתמשו בהם.

דבר שני. במערכות ההגברה עובדים תמיד עם מגבר חזק יותר מהרמקול. וזה בשביל שלא יתחמם. ולא יכנס לקלפינג. וישלח DC לרמקול.

ולכן זה שהוא מצוהר 300W. הוא יכול לקבל יותר. רק הוופר מוצהר 300 לבד. ויכול לקבל כ400.

והטיוטר בין 50W ל100W.

לפי דף שמצאתי על הרמקולים. הם יכולים לעבוד עם מגבר בין 300 נומינל. ו600W RMS מקסימום!.

ובשונה מהמון רמקולים אחרים בשוק המקצועי. הסאונד שלהם טוב. מקרוב ומרחוק.

אני ינסה אותם בקרוב על מגבר טיפה יותר חזק שיש לי. DB PA-2.0 שהוא 500W ב 8 אום.

עריכה.

שמעתי מספר מוניטורים. חשבתי להביא כאלו. הסאונד מצויין. ונקי מעוד. אבל חסר להם אופי. מוניטור כשמו הוא לנטר על הסאונד שיוצא. ולכן אין להם אופי. אין חמימות. אין פאנטש. אין בשר. סאונד נקי וגרף ישר.

ולרוב חסר להם ווליום. ואני צריך את הווליום הזה.

פורסם
מחברים לרמקולים שלך בבית שלך ומאזינים.

אם זה נשמע לך טוב אז סיימת את חיפושיך.

זהו שעדיין אין לי רמקולים. מה אני אמור לקנות קודם?

• תוכן חדש...