Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש וולו 144 שנת 74- לפרוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אגב 1303LS מהפורום מתכנן לעבור דירה לאזור זה בגליל....

אולי בגלל שהוא מחפש חלפים ל2 וולו 144...אולי..

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אינני מומחה לוולוו אבל נראה לי שיש משהו דומה בפירוקיה בק.מלאכי ,הרכב בעל מספר של 7 ספרות לכן אני לא בטוח שזה אותו דגם .אם יוצרו כאלה גם בשנות השמונים ואתה מעוניין יכול אני יכול להכנס לברר אצלו .הרכב סטיישן בלי חלונות ונראה שירד מהכביש לא מזמן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אגב 1303LS מהפורום מתכנן לעבור דירה לאזור זה בגליל....

אולי בגלל שהוא מחפש חלפים ל2 וולו 144...אולי..

ערב טוב יוסי...

אני מחפש מקום לוולוואים שלי ולא חלפים...אתה יודע שהן מושלמות...

אגב, ל-244 מנועים דומים רק עד 78 (+-שנה), אח"כ עברו לשימוש בגל זיזים עליון.

עד לאותה שנה מתאימים גם הפנסים האחוריים, חלק גדול מהדיפון הפנימי, דלתות ומכסה אחורי וחלקים מכאניים רבים.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

וולבו עברו לשימוש במנועים בעלי גל זיזים עליון בשנת 75,וזהה היה אחד ההבדלים בין ה 144 ל 244.הבדלים נוספים-מיתלה מ'ק-פרסון קדמי ב 244 לעומת עצמות עצה כפולות ב 144,הגה בשיטת מסרק ומוט משונן ב 244 לעומת הגה תיבה ותפוחים ב 144.בשאר הרכיבים אין הבדל מהותי,לפחות בשנותיה הראשונות של ה 244.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בקיצור הוולוו שראיתי לא עוזרת ...חבל .אבל לפחות למדתי קצת על וולוו..

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
וולבו עברו לשימוש במנועים בעלי גל זיזים עליון בשנת 75,וזהה היה אחד ההבדלים בין ה 144 ל 244.הבדלים נוספים-מיתלה מ'ק-פרסון קדמי ב 244 לעומת עצמות עצה כפולות ב 144,הגה בשיטת מסרק ומוט משונן ב 244 לעומת הגה תיבה ותפוחים ב 144.בשאר הרכיבים אין הבדל מהותי,לפחות בשנותיה הראשונות של ה 244.
ככל היודע לי בשנת 75 ה-244 עדיין היתה עם מכניקה של 144 רק בשנת 76 בוצע השינוי שהחזיק מעמד עד...1993 בשינויים קלים בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ההבדלים במנועים,במיתלה הקדמי ובשיטת ההיגוי,היו בעצם כמעט כל ההבדל בין ה 144 וה 244.החל משנת הדגם 75 שונו שלושת הרכיבים האלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...