Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי החליט שהגיע הזמן להחליף את האוטו שלו והוא חושב ברצינות על סיוויק 5 דלתות חדשה.

האוטו יהיה לנהג יחד לנסיעות עירוניות בעיקר. נוחות נסיעה היא במקום הראשון בדרישות ואחריי זה חשוב גם צריכת דלק, האוטו צריך להראות טוב וחייב להיות אוטומט.

אבא שלי הלך לסוכנות של הונדה ולפי מה שאמרו לו שם אין להם כרגע בכלל את האוטו במלאי ולא יהיה לפחות עוד חודשיים אבל התקשרנו אליהם היום ואמור לחזור אלינו מישהו מהחברה עם עדכון בקשר לזה אז אחריי השיחה נראה מתי יהיה במלאי.

מה שאני רוצה לשמוע זה חוות דעת ממישהו שנהג\רכש את האוטו והאם כדאי

תודה ושבוע טוב

פורסם

אולי תחכו קצת למאזדה 3 5 דלתות החדשה? מה לגבי פיז'ו 308 עם מנוע טורבו? אולי מיצובישי לאנסר סופרטבק תתאים לצרכים שלך, מראה מדהים לדעתי, די מרווחת, מנוע 1.8 כמו בסיוויק, לדעתי עונה הכי טוב על הצרכים שלך. הכי טובה בצריכת דלק תהיה גולף TSI בגרסת ה120 כ''ס, תבדוק נראה לי היא נכנסת בתקציב והיא די מפוארת מבפנים. בכל מקרה, עם כל כך הרבה אופציות לא הייתי מסתכל על הסיוויק כאופציה מובילה.. במיוחד לא עם עיצוב הפנים המכוער.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אבא שלי די נעול על האוטו דווקא בגלל העיצוב (פנימי וחיצוני שד"א גם אני מאוד אוהב) בגלל זה לא שאלתי על אופציות אחרות שעונות על הדרישות אלא רק חוות דעת ממישהו שנוהג באוטו

פורסם

מה עם סיטרואן C4 עם המנוע החדש? (1.6 טורבו). לפי מה שאומרים נוחות הנסיעה שופרה מאוד (וגם נראית טוב יותר מהקודמת לדעתי), המנוע חזק מאוד ולמרות זאת חסכוני יחסית. אם אתם מחפשים קצת פחות כח ויותר חיסכון ישנה גולף (שעולה יותר מ10,000 ש"ח יותר, ומגיעה עם ידיות ומראות ליסינג). הגולף מעט יותר מרווחת מהסיטרואן (אני יכול להעיד שמאחור הסיטרואן לא מרווחת במיוחד, בעיקר לראש - מחיר העיצוב).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הסיוויק הוא רכב טוב.

אני מבין שהדאגה הכי גדולה שלך היא נוחות הנסיעה, לכן חשוב מאוד שתעשו נסיעת מבחן ברכב ואז תחליטו אם הוא מתאים לכם או לא.

פורסם

רכב מרווח (יחסית לקבוצה), יציב ונוח, כול עוד הכביש הוא חלק. בכביש משובש תרגיש יופי את בולמי הזעזועים הקשיחים.

• תוכן חדש...