Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני שומע מוזיקה ברכב ללא התנעת הרכב,זה משפיע במידה כל שהיא על המצבר?

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

לא יודע איך זה עובד אצלך.

אבל אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

ויש סיבוב בלי להתניע, שזה מפעיל לך את המצבר, אבל נותן לך אפשרות לפתוח חלונות ולהפעיל מזגן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ויש סיבוב בלי להתניע, שזה מפעיל לך את המצבר, אבל נותן לך אפשרות לפתוח חלונות ולהפעיל מזגן.

אצלי זה ככה שאני עושה נגיעה אחת,ואז אני יכול לשמוע רדיו ודיסק,אבל לא לפתוח חלונות.

חצי סיבוב אצלי מאפשר לי להפעיל מזגן ולפתוח חלונות.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

פורסם

מה זה שומעים רדיו בלי מצבר? אז מאיפה מגיע החשמל למערכת? מרוח הקודש?

ולפותח השרשור... כן, שמיעה מרובה של מערכת ללא התנעה של רכב לפחות לכמה דקות כדי לאפשר למצבר להיטען יכולה לגמור את המצבר.

פורסם

מניסיון של שמיעה מרובה ככה 3 ימים ברציפות כמובן כול יום שעה ובכול 15 דקות התנעת הרכב.

גמרו את המצבר כליל, החלפתי בגלל זה מצבר, לא מומלץ בכלל בכלל.

עדיף לבזבז כסף על דלק ולהשאיר את האוטו מונע.

פורסם

טוב תודה רבה לכולם על התשובות.

פורסם
מניסיון של שמיעה מרובה ככה 3 ימים ברציפות כמובן כול יום שעה ובכול 15 דקות התנעת הרכב.

גמרו את המצבר כליל, החלפתי בגלל זה מצבר, לא מומלץ בכלל בכלל.

עדיף לבזבז כסף על דלק ולהשאיר את האוטו מונע.

+1

אכן , עדיף לבזבז כמה שקלים על דלק מאשר לקנות מצבר חדש.

זה מופנה לכל אלה שרוצים לחסוך כמה שקלים על דלק.

אז שימו לב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לאט לא הוא ייגמר ואם אתה רוצה לטעון אוות מחדש עלייך להתניע את הרכב "לתת קצת גז" ולהמתין עד שיתמלא,

כמו שנאמר לעלי דבר זה פוגע קשות באורך חיי המצבר ועדיף להשאיר את הרכב דולק (לשים עוד 20 שקל דלק) מאשר להצטער על כך אחרי זה.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

אם יש לך גם מגבר וסאב המצבר ייגמר מהר ,מהר מאוד. וזה כמובן לא קשור בכלל למצב מפתח ההתנעה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

זה לא נגמר כ"כ מהר,שבוע שעבר נרדמתי באוטו ל8 שעות עם מוזיקה+מזגן(שהוא מאוורר רק שהאוטו לא מונע) שהאוטו על חצי סוויץ' והאוטו הניע כרגיל ואני מלא משאיר את האוטו על מוזיקה ללפחות שעה בלי להניע את האוטו,המצבר לא חדש ד"א

פורסם
אם יש לך גם מגבר וסאב המצבר ייגמר מהר ,מהר מאוד. וזה כמובן לא קשור בכלל למצב מפתח ההתנעה

אם אני מחבר למצבר של האוטו מכונת כביסה מיבש ומקרר ביתי?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

פשוט ענק, המצאת סוף סוף את הפרפטום מובילה - ממליץ לפרס נובל.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...