Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא תעביר לי בה"פ את פרטי דודך ? שמעתי שהם נותנים 10% לשטינקרים.יבורכו.

נקודת ההנחה שלך שכל מי שנוהג ברכב יוקרתי הוא מעלים מס ממש מתחילה לעבור כל גבול.

יש אלפי בעלי עסקים פרטיים שמגלגלים מיליונים בשנה בכבוד וביושר.

יש אלפי מנכ"לים של חברות גדולות שמקבלים איזה רכב שהם רוצים בתקציב X.

יש מאות אנשים בארץ שלא ממש אכפת להם שהבית שלהם נראה כמו אורווה אבל הם מגשימים חלום וקונים רכב יוקרה.

הסטיגמה שאתה קובע מכעיסה ולא מבוססת בלשון המעטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אלפי בעלי עסקים פרטיים שמגלגלים מיליונים בשנה בכבוד וביושר.

יש אלפי מנכ"לים של חברות גדולות שמקבלים איזה רכב שהם רוצים בתקציב X.

יש מאות אנשים בארץ שלא ממש אכפת להם שהבית שלהם נראה כמו אורווה אבל הם מגשימים חלום וקונים רכב יוקרה.

הסטיגמה שאתה קובע מכעיסה ולא מבוססת בלשון המעטה.

+1 מסכים לחלוטין

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
עכשיו דוד שלי הזמין את האאודי Q5, הוא סרק את הקבלה ושלח לי.

ריפודי עור 26 (!) אלף שקל לכל הרכב, משענת יד מעור 2500 שקל, הג'אנט 19 5 צלעות היה זול דווקא יחסית 6 אלף שקל.

גג פנורמי היה גם יקר אם אני לא טועה

המחירים שציינת הם לפני מע"מ והוא לקח את הג'אנט הכי זול (יש גם כאלו במחיר פי 2). גג פנורמי מגיע עם הרכב בגרסת הבסיס.

תאמין לי שאכן יש כאלה

אני מכיר אחד מהצפון לא רוצה לפרט מי בדיוק,הוא חבר של חבר טוב שלנו.

התלבט כל כך באם לקנות R8 או CL500

בסוף הלך על CL500 והוסיף לאוטו את כל התוספות של הAMG כול הכל מפסים סמלים ג'נטים וכו....

מה הסיבה שלא קנה AMG,גם כך האוטו די מהיר הAMG קצת מוזם ורוצה לנסות שלא לאבד את הרשיון :?(זה מה שהוא אמר

גם לאנשים עשירים יש סיבות מטופשות - אפשר לאבד את הרישיון באותה המידה עם CL500. מילא אם היה אומר שהוא לא צריך יותר מדי לנקר עיניים ולכן מעדיף CL500 (וגם זה היה מטופש כי היא מנקרת עיניים באותה המידה) - אבל הוא גם שם קיט חיצוני של AMG, אז ניקור עיניים זו ממש לא בעייה בשבילו...

אגב גם ל-R8 יש חבילת תוספות מרשימה:

בלמים קרמיים ב-118000. כסאות ספורט מיוחדים (יותר מהמקוריים?) אבל עם כוונון ידני בלבד וללא כריות אוויר צידיות - 43000. חבילת עור נאפה מורחבת במיוחד - 106000. סט 2 מזוודות מעור נאפה, מתאימות לחלל שמאחורי המושבים - 30800. סט 5 תיקים מעור נאפה, מתאימים לתא המטען - 61600...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בלב בלה בלה...

רוני עזוב אותך צ'מפיון מוטורס והתוספות(נשמע כמו שם של להקה גרועה)

עדיף לקפוץ לאחת מסוכנויות ייבוא אישי

ותופרים מכונית עטויה בתוספות

ומייבאים ארצה, למשל דרך בוואריין מוטורס

וחוסכים מאות אלפי ש"ח על המחירי השוד

אותם מבקשת חברת צ'מפיון מוטורס.

כמו מר XXXX (חבר קרוב) שרכש מחברת מ.ס.י יבואנית פורשה לישראל

GT3 . מ.ס.י כלומר שי דואני (מנכ"ל ) התהדר שמ.ס.י מכרה GT3 אדומה.

ובימים אלה הלקוח שהזמין GT3 אדומה עם כל התוספות, ביטל את ההזמנה.

רבותיי אנשים לא פראיירים עד כדי כך

וזאת למרות כי היכולת הפיננסית מאפשרת זאת.

izac

פורסם

+1

וזה יותר טוב?

בשביל שכולנו נהנה קצת מהמחירים האלה פקיד השומה צריך לעמוד ביציאה מהסוכנות.

מה הפיל את אל קאפונה ?

למי שקונה בעיירה שלנו בה מגיעים עם R8 בדיוק בדקה שמגיעים עם סוסיתא קוביה , בסכומים כאלה , הכסף בא קל מדי.

אם אנשים היו מסתכלים יותר לכיסים שלהם ולא לכיסים של אחרים, המציאות שלנו הייתה הרבה יותר טובה. ברגע שאדם חושב שכל מי שיש לו כסף לקח אותו ממנו, כאן מתחילות הבעיות. צרות עין ושנאת חינם במובן הגרוע ביותר, גועל נפש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עכשיו דוד שלי הזמין את האאודי Q5, הוא סרק את הקבלה ושלח לי.

ריפודי עור 26 (!) אלף שקל לכל הרכב, משענת יד מעור 2500 שקל, הג'אנט 19 5 צלעות היה זול דווקא יחסית 6 אלף שקל.

גג פנורמי היה גם יקר אם אני לא טועה

ריפודי עור (הכוללים גם את ציפוי העור של משענת היד) - כלולים בחבילת האיבזור הסטנדרטית (~30K אם אני לא טועה).

גג פנורמי כלול כבר ברכב הבסיסי כבר ב292K.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אודי Q5 מאובזרת בגרסא הבחירה ביותר עולה 400K בדיוק.

לגבי המחירון של התוספות, זה סה"כ הכל מחירון. לרוב אתה יוצא בהנחה ואפילו מקבל חלק חינם - סה"כ קנית אוטו די יקר.

כמו כן, זה לא קורה רק באודי, גם במרצדס ו-BMW תשלם מחירים כאלו על תוספות.

אם תשימו לב, רוב התוספות לא ממש נחוצות. האוטו בכל מקרה מגיע עם כסאות עור - אז למה לעזאזל להוסיף עוד 40-50K כדי לקבל עור נאפה ? כמו כן לגבי חימום כיסאות או אוורור מהתחת - למה צריך את זה? ממש מיותר - מי שרוצה את זה? ישלם על זה. ולרוב - לא תשלם על זה גם 10 או 5 אלף ש"ח - כי זה פשוט לא נחוץ.

פורסם

מי ירצה לשלם סכום מופרך על מושבים יותר ספורטיווים ומינוס בטיחות?

פשוט שחיטה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני חייב לומר שהדיון הזה מגעיל, בדיוק בגלל זה אין פרארי בארץ. (טוב, יש עוד כמה סיבות)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

שכל אחד ישקיע במה שבא לו....

אני לא מבין כ"כ את הפואנטה של הת'רד הזה.

בכל מקרה מי שבוחר לקנות אוטו מנקר עיניים זו בחירה שלו, זה לא הטעם שלי וזה לא עושה לי את זה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
המחירים שציינת הם לפני מע"מ והוא לקח את הג'אנט הכי זול (יש גם כאלו במחיר פי 2). גג פנורמי מגיע עם הרכב בגרסת הבסיס.

גם לאנשים עשירים יש סיבות מטופשות - אפשר לאבד את הרישיון באותה המידה עם CL500. מילא אם היה אומר שהוא לא צריך יותר מדי לנקר עיניים ולכן מעדיף CL500 (וגם זה היה מטופש כי היא מנקרת עיניים באותה המידה) - אבל הוא גם שם קיט חיצוני של AMG, אז ניקור עיניים זו ממש לא בעייה בשבילו...

רוני

רוני, אני רוצה לומר לך משהו אני גר בשכונה שניקראת ח-300 בחולון אם שמעת והיא דיי עמידה מבחינה כלכלית.

מה שרציתי לומר הוא שליד הבית שלי גרים מושיק עפיה וקובי פרץ יוצא לי לפגוש אותם, מדי פעם ולשניהם יש מכוניות מרשימות האמת שגם לי אבל באותו בניין שגר מושיק, יש בחור שיש לו CL500 חדשה שחורה עם סיומת של 63 במספר והיא מנקרת עיניים באופן שהוא לא שפויי. אז מה שרציתי לומר הוא שחבילת הAMG היא אפילו לא נחוצה, מספיק להסתכל על הCL והיא יפיפייה אמיתית בלי שום תוספות.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
זה היה 10K פאונד. זה שווה את זה. וכל דבר בחו"ל תכפיל ב2 פחות או יותר ותגיע למחיר בארץ.

זה 5000 (5 gran) עכשיו הקשבתי לפרק! :p (עונה 7 פרק ראשון)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני אישית לא רואה שום דבר פסול בכך שהרכב מנקר עיניים.הבן אדם עבד קשה זכותו המלאה לפנק את עצמו.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אני אישית לא רואה שום דבר פסול בכך שהרכב מנקר עיניים.הבן אדם עבד קשה זכותו המלאה לפנק את עצמו.

זה משפט מאוד נכון אבל בארץ זה לא עובד ככה!

לאנשים יש עיניים "גדולות" מדיי!

על כל רכב מנקר אתה יכול לראות סריטה עוד יותר מנקרת (!) כמו "תתחדש" "אחלה אוטו..." "תנקה ת'אבק.."

הלוואי והמציאות הארץ ישראלית הייתה "קצת" אחרת.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...